Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

porumbita la medlife este un singur dr care face morfofetala, nu i-am retinut numele iar tu treb sa te programezi la acela...iar cand intri la eco ii mentionezi pt ce ai venit. Nu stiu de ce la Medlife nu se considera ca la 12 sapt se face morfofetala care in oricare alta parte se stie! si eu am avut aceeasi dilema cu ei, dar pt ca oricum nu s-a putut obtine o programare in sapt care-mi trebuia mie, am cautat alte solutii.

Catalina

9+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilistroe22 spune:

Buna!
ma alatur si eu grupului mamicilor de ianuarie-februarie.
DN:22.01.1978 UM: 4.04.2008; DPN: 09.01.2009

7+

o sarcina usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Bine ai venit lilistroe22 sarcina usoara iti uram!

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

lilistroe22, bine ai venit!sarcina usoara.Ce aproape avem DPN una de alta

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neata.
Lili,mvb,bine ati venit la odisee.Sarcina usoara si un bb sanatos!

Catalina,tocmai ca mi se spusese pe forum ce si cum, am fost sa intreb si la farmacie si dna de acolo mi-a zis,dupa ce s-a uitat in calc,ca utrogestanul pt gravide costa 100 si un pic,adik jumate,ca intreg e 230 sau 250mii,nu mai stiu exact.Acum eu i-am zis ca stiu ca e gratuit,dar ea m-a contrazis.Cand o sa merg sa-mi iau ce-mi trebuie si sa rezolv cu reteta aia speciala de compensate..o sa ma duc la o farmacie gen sensiblu..sa vad ce-mi zic si ei.

o zi faina va doresc.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna dimineata fetelor

astazi merg acasa la mama mea - si il mai si vedem pe bebe, ca mergem la un dr acasa.

din cele care sunteti la al doilea bebe - ati facut careva analize din cauza de rh negativ? cat sange se ia?

8+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Neata!
Lilistroe, bun venit!
Mvb, habar nu aveam de temperatura crescuta. Io nu mi-am masurat-o. Nici cu analizele nu ma pricep, dar vad ca sunt fete care te pot ajuta.

Morfologia fetala din ce stiu eu presupune masurarea lui bb pe toate partile (cap, oscioare). La 12 saptamani nu se masoara prea multe pentru ca bb e inca mic. La 21 saptamani il masoara de il ameteste, si probabil de aceea multi spun ca aceasta e morfofetala.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20057+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am si eu o intrebare pt fetele care sunt mamici.:cand au disparut durerile de sani si semnele graviditatii?Am citit din urma si am vazut ca nu-s singura ingrijorata,dar sanii mei nu mai sunt asa durerosi,sunt tot mari si plini,da parca nu asa durerosi..(nu va zic ca daca ar fi dupa capul meu si evident sa-mi permit asa ceva mi-as lua sau inchiria un ecograf si cand mi s-ar parea mie ceva ciudat sa fac o eco,paranoia,nu?)

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Leditia, durerile de sani dispar repede. Deja la varsta asta a sarcinii nu prea ar mai trebui sa ai.
Pe mine la sarcina asta m-au durut doar vag. Acum nu mai am nimic.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20057+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si eu simt ca as avea temperatura mai mare - mi-a fost frica sa nu fie febra dar e doar 36.9

ieri mi-a luat si tensiunea - 9/6 - adica e mica sau mare? ca habar nu am.

si inca ma dor sanii daca nu stau cu sutienul potrivit - nu pot sa descriu cum e asta, dar cu asta unul nu am probleme.

8+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput