Puiuti de Randunici 2008!! (22)
Raspunsuri - Pagina 20

gbutucica spune:
SALUTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!
ca sa vedeti ca-s dependenta de voi iotema prezenta, dar nu am citit nik din urma dupa cum va spuneam si ieri.Zilele acestea am foat foarte ocupata si asa se va incheia sapt ( oricum stiu ca nu-mi veti simti lipsa
). As avea rugamintea daca se stabileste o ora pt intalnirea de LUNI sa-mi comunicati si mie prin mesaj pt ca in we voi fi la poiana brasov si vin duminica seara caind nu cred ca mai deschid calcularetzul
va pupesc cu drag si sper sa recuperez , daca nu va rog si daca n-o faceti ma prezint cu un buchet de flori la emisiuneA "scuza_ma"
Giani ..

andreiul meu

natynic spune:
Butucico, te anuntam
Asaa, hai ca ma grabesc:
CAPITOL NOU!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

aliceionescu spune:
Ma mai primiti la cafea? Eu am reusit sa iau un "minunat" virus de pe net, unul fortzos rau, ca mi-a facut calc. varza, dar sunt fericita ca Omu' s-a chinuit sa salveze toate documentele si sa-mi reinstaleze calc., ca fac urat din lipsa de net...
Cristina, la Buzau te astept cu placere, oricand! Iar detaliile despre nunta trebe musai discutate! Am vazut poze cu voi, mai, dar sunteti toti niste frumosi!!! Vlad are niste ochi
iar Daria e o scumpa (sa stii ca chiar aduce cu Thea, numai ca fii-mea e mai falcoasa). Si am mai descoperit o asemanare a "motatelor"...nici Daria nu are cercei, cred ca fetele noastre sunt singurele de pe crenguta fara de bijuterii...Da' si cand or recupera... Sa nu pui poze cu noua coafura, ca iar ma faci geloasa! Apoi eu am o pleata...nu m-am mai tuns de cand am ramas insarcinata si acum asa ma enerveaza, ca-mi vine sa-l tai cu barda! Dar e buna ideea cu enervatul, o sa fac si eu o criza, poate se sacrifica al meu intr-o buna zi si ma alunga de-acasa, macar pt cateva ore! Multumesc mult ca ma pomenesti deseori in emisiunile tale, poate intr-o zi o sa fiu invitat special.
gecko, sa nu arunci cu rosii in mine dc fac o precizare: este f.f.importanta verificarea coitelor baieteilor! Musai trebuie urmarita coborarea testicolelor in scrot, altfel trebuie facuta manual (nu ma intreba, ca nu stiu cum). Asta pt ca mai tarziu, dc nu se intampla acest lucru, exista riscul aparitiei cacerului testicular. Am o cunostinta care a facut acest tip de cancer la 30 de ani si ironia sortii face ca tipul sa fie medic...Pup Patrikul numarator de neoane!
Delphin, super iti sta cu noua frizura, te prinde grozav si te schimba mult! Maaaaare fustangiu Seb al tau.
Ati vb de curatatul secretiilor la fetite, nici mie nu mi-a zis dr. s-o curat, doar mi-a zis sa-i torn ceai de musetel pe putzi, la baita. Asa ca nu am insistat cu curatatul acolo iar azi am verificat, ca m-ati pus pe gaduri. M-am linistit, nu avea nimic de speriat.
La capitolul mancare, a avut si fii-mea momentele ei de glorie cand, mica fiind (nici o luna), bidona chiar si 150 ml in unele zile. Acum nu mai mananca decat max. 120ml, pe care f. rar ii termina. Cam 100ml in medie (sunt mese la care accepta cu mari insistente abia 50-60 ml...). Dar e dolofana si, deocamdata, nu-mi fac probleme. Mai ales ca si eu am zile in care as manca tot din frigider si zile in care n-as manca nimic.
Mi-am mai amintit ce trebuia sa mai zic:
Olgutzika, tare frumoase pozele si tare dragutza "merveille"!!! Cred ca "Sophie" i se potriveste de minune, mai ales ca tricourile ei (alea de ma dau pe mine pe spate) sunt frumos inscriptionate in fr. Tare mi-s dragi si Sophie e tare simpatica in ele!
Violeta, cand iti da liber bb Sean, te astept cu continuarea diversificarii, ca tare spui tu lucruri interesante acolo. Imi place mult ca te documentezi si ca iti faci timp sa ne impartasesti si noua din cunostintele tale!
tuchita, daca ti-ai gasit sotul inca in viata dupa iesirea ta, atunci e musai sa mergi si la Breaza, ca doar tot s-a obisnuit sa stea cu copiii! Inceputul e mai greu. Am sa tin minte sa nu instalez nici eu lustre in casa, sa nu aiba Omu' unde evada cand m-oi decide sa-l las sa experimenteze singur "mamiceala" (sau "taticeala")
mimo, tu pe ce frecventa transmiti? Ca nu vreau sa pierd vreo emisie de a ta!
Simo, ma bucur sa aflu ca Barosanelul e mai bine!
Trimit acum ce am scris si revin cand o sa-mi amintesc ce vroiam sa mai spun.