Puiuti de Randunici 2008!! (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Buna si de la noi, ce ma enerveaza vintul asta (bine n-as fi iesit eu chiar acum afara dar iar va fi nasol mai tirziu), azi noapte a batut chiar mai rau ca acum.
Simo am vazut pozele cu Barosanu, mama ce grasunel eee!! Pai cred ca a mea arata ca un nou nascut pe linga el
Roxana ai grija ce faci, asta e nasol cu medicamentele astea nu mai stii de capul tau si incearca sa iesi din depresie, stiu sentimentul pe care il ai cind nu mai alaptezi dar asta e nu esti tu vinovata, o sa treaca si asta.
Gecko La Multi Ani si petrecere frumoasa.
Nu vrea sa vina cineva sa faca o selectie prin pozele de la botez pt ca sint prea multe si asa mi-e o leneee, plus ca toata lumea trage de mine ca vrea sa se vada in toata splendoarea afisata simbata...

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bai nu se poate, nu-i adevarat! iar e miting electoral, iar bubuie peretii!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gata, am venit de la coafor Asa faina is! Poate-l prind pe Om mai liber spre seara sa-mi faca niste poze.

Gecko - m-ai prins, am o groaza de timp liber Acuma sa fiu sincera, n-as avea, dar asa tare m-am saturat sa fiu gravida (18 luni din ultimele 27), sa stau acasa, sa vad doar parc, casa si prunci toata ziua, ca am bagat nervii la inaintare si si-a gasit domnul sot niste timp liber sa stea cu pruncii ca sa ma "depravez" si eu putin.

Mimonix - chiar sunt niste locuri superbe in zona. Noi mergem deseori in weekend la Tarnita, ii tare fain. Iar pancovele is delicioase, iar eu la cura

Roxana - lasa depresia in treaba ei si hai la noi

Alice - te dau disparuta sau vin la Buzau? Vezi ca avem de stabilit niste detalii legate de viitorul copiilor! te dai la fund?

Am uitat ce-am mai vrut sa spun, revin oricum, ca am o emisiune de facut. Spatiu de emisie vad ca este suficient, ca o plecat concurenta la calcat de haine (gresesc Simo-Mimo?)

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Eu una m-am plictisit (e posibil?) si ma gindesc daca ma plictisesc acum cind am copilul ce fac miine? De fapt stiu ce as avea de facut dar mi-e lene (am ditamai stiva de rufe de calcat)... chiar Naty tu de ce calci lenjeriile? Eu nu suport sa calc lenjerii, pantaloni la dunga si camasi si daca de primele am scapat acum cu noul servici al randunoiului am parte din plin de celelalte doua, dar vb cuiva cred ca ma apuc si cumpar mai multe sa le duc pe toate odata la curatatorie si stau linistita

Mergi la inceput

Olgutza - m-ai intrebat de analizele Dariei - nu m-au sunat si maine is 3 saptamani de la recoltare, deci e de bine. Ca te suna numai daca ies prost analizele, iar in 3 saptamani deja trebuia sa stie rezultatul. eu m-am linistit deja.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mami, suuuper invitatia pt botez! succese si la botez si cu adunatul gramelor/kilogramelor!
Monix, pai cred ca asa o sa facem, ca eu nu ma vad punand bratara la copil vreodata. nici eu nu port.
Mi-au placut tare pozicile pe care le-ai postat!
Clau
Olgutz, si eu sper cat de curand sa va arat poza cu Sash la tac-su in marsupiu :)

Adriuta, cum stii tu sa le zici ca iar mi-a crescut pipota! Pai daca maica-sa face mutre nespecifice varstei, bebe nu poate sa ramana in urma

Valeu, nu mai vorbiti de Belis, ca imi las cupilu si ma duc!
Maria, crampele astea sunt ca sa vedem si noi cum se simt pruncii la colici cred!
Naty, spor la munca!
Cristina, sa iti fie de bine coaforu! tare esti mami!
Zoze Spor la pregatiri!
AmiraR oh oh, imipare rau pt lombara ta! Hai ca esti tanara si trece
Ceva pozici am la semnatura.
Simo, succese cu sucurile, sa ii priasca!

Va pup pe toate!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata

Mergi la inceput

Cleme, am si lenjerii creponate, slava Domnului, pe alea nu le calc. Restul insa gata, am zis, de acum la curatatorie cu ele. Iar cu camasile...asta e, randunoiul meu e crescut de o mama-gospodina perfecta, atat la bucatarie cat si in restul dereticarilor prin casa, el asta a vazut de mic, si asa a trebuit sa se adapteze mult la comoditatea mea de femeie moderna doctorita. Ce ma enerveaza e ca-mi reproseaza dezordinea (care e reala, nu contest deloc) dar el e si mai dezordonat ca mine si, spre deosebire de mine, nu face ordine decat de vreo 2 ori pe an, atunci insemnand ca...arunca totul!
Cristina, hai mai, lasa prinsul Omului pt facut poze, las' ca noi mai asteptam, mai bine prinde-l pt altceva . Oricum, sa-ti fie de bine coafura.
Cleme, revin la tine...mey, daca ar fi sa am parte de asa o zi ca tine maine...presupunand ca n-as sta cu grija pt copil...mama, cate as face! In clipa asta insa un singur lucru imi vine in minte: AS INOTA si as sta nitel la soare. Doamne, ce-as mai inota!...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty - pentru un astfel de show Omu va trebui sa astepte muuuult!!! In primul rand pentru ca nu am inca 6 saptamani, 2. sa gasesc prima data o masura contraceptiva mai sigura decat cea care a adus-o pe lume pe Daria, 3. n-am decat 2 camere, cu 2 prunci, cate unul in camera si n-as face-o cu ei in camera, dar nic i in baie nu m-as izola cu Omu, ca pentru primele dati dupa nastere (=dezvirginare) imi trebuie niste conditii mai comode si inca multe altele...asa ca deocamdata ABSTINENTA!!!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Naty m-as duce undeva sa inot si sa stau la soare dar singura nu prea are farmec. Cred ca totusi miine voi dormi la greu, poate reusesc sa ma simt si eu om, ca m-am saturat sa-mi fie somn continuu (si cind te gindesti ca sufeream de insomnii), acum adorm in 3 secunde. Nasol cind ai o soacra asa gospodina, eu am noroc ca a mea l-a pus de mic s-o ajute prin casa, plus ca a stat si vreo 10 ani singur deci se pricepe la toate si conteaza mult treaba asta.
Uff cred ca ies pe afara (desi mi-e lene) pt ca am una bucata copil tare scirtiit din cauza de lipsa de somn, dar daca nu vrea sa doarma cine e de vina ca acum e obosita???

Mergi la inceput

N-a mai venit fata, n-a lasat-o sefa (cea care si-a uitat copiii in Carrefour) asa ca i-am dat explicatii prin telefon . Asa ca ies si eu un pic, cu toata lenea, sa ia si mandra niste aer...
Cristina, oricum, remarc ca ai analizat f bine situatia, pe toate fatetele ...
Cleme, merge si cu somn toata ziua, dar de ce am sentimentul ca n-o sa poti? Ca doar cand trebuie sa fim treze pt copii ne apuca somnul...In fine, chiar si daca zaci in fata TV toata ziua e o chestie...De cand n-am mai vazut un film intreg! si cate vedeam cand eram consemnata la pat!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput