Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

dodo- multumesc .
sa dea DD SA FIE TOTUL BINE . SA AI NOROC SA DEVI .TE PUP

Mergi la inceput

VA PUP PE TOATE ,IAR SINT EMOTIONATA .
CRED CA DIN CAUZA CA DIN CAUZA CA ASTEPT VESTI DE LA CARMANUIA,SI SINTEM MULTE IN FOCURI
VA LAS CA NU-MI GASESC CUVINTELE

Mergi la inceput

AM SCRIS NUMAI TIMPENI ,SINT CAM DUSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Goggy vad ca tu esti deja graviduta cu acte in regula , testul va fi doar asa...de confirmare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

iana , blanche - multumesc fetelor !
fetelor - am primit valoarea la estradiol si cel de ieri a fost 3227, destul de mare tinand cont ca am mai facut si doza de ieri intreaga, am sunat azi dr. si mi a zis ca din doza de azi sa nu mai fac decat 100 de puregon; voi cat l ati avut fetelor inainte de pregnyl care mai tineti minte ? va rooooog zice ti mi si mie .....

Moniland - am citit din urma la tine la fiv ul de anul trecut si l ai avut 3880 dar nu stiu excat cand, mai tii minte sau ti ai notat daca asta a fost valoare din ziua pregnylui sau cu o zi inainte ? ai facut hiperstimulare ? stiu ca fiecare organism e unic si nu reactioneaza la fel dar m ar ajuta sa stiu.

pupici

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Adenuti stai calma ca nu esti dusa. Si eu am emotii pt Carmanuia, te inteleg.

Asa ziceti voi? Ca sunt gravida? Ametelile de la asta sunt? Hi, hi, nu va contrazic. Mai e putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Fetelor imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta, se pare ca DD nu a tinut cu noi nici de data asta. Va multumesc din suflet pt sustinere dar asta e.
Goggy sper din tot sufletul ca tu sa le aduci fetelor o veste buna.
Va pup pe toate.

bolojica

Mergi la inceput

carmanuia-nu stiu ce sa-ti spun este greu in astfel de momente sa-ti gasesti cuvintele .
sper ca DD sa te intareasca sa faci fata la o asfel de dezamagire .
sa sti ca sufar alaturi de tine ,este o pierdere pentru noi toate .
nu imi place cum a inmceput saptamina asta .
goggy -am incredere in DD ca nu o sa ne dezamageasca si incepind cu tine sa avem toate mai multe sperante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Carmanuia imi pare nespus de rau. Important e sa fii tu sanatoasa, sa te pui pe picioare, ca o sa vina si bebe. Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Carmanuia, ce pacat ca nu ai reusit
Daria, f. frumos ti-a crescut estradiolul. Te poti astepta sa obtii 9 ovocite. Eu la valoarea 3.800 am avut 10 si nu am facut hiperstimulare probabi pt ca am luat metformin si ovarele nu si-au facut de cap. Valoarea cred ca era cu o zi inainte de a face pregnylul. Bafta multa!

Mergi la inceput