Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

carmanuia-bafta ,sa vi cu sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

iana-mari merge stimularea, sunt deja in ziua 6, am ceva intepaturi in ovare in rest ma simt minunat. Sper sa fie de bine de data asta - maine ma duc la numaratul oolelor. Doamne ajuta. Tin pumnii tuturor fetelor care sunt in focuri ca si mine.

Cami

Mergi la inceput

dariaioana- succes la punctie sa ai cit mai multe ovocite
mai am si eu 5 zile de stimulare .

Mergi la inceput

goggy-mai ai putin si ne dai vestea cea mare te pup si bine inteles ai grija de tine si stai linistita totul va fi bine . pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, am si io o intrebare. Utrogestanul da ameteli? De ieri am inceput sa ametesc foarte des, nu cat sa cad din picioare, mai mult imi fuge imaginea. Asa...parca as fi baut ceva. La primul fiv am luat la fel de multe ca acum, cu toate astea nu am avut nimic.
Ma simt cam aiurea ca sunt cam buimaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Adenuti . Vine fata cu vestea imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, va urmaresc zilnic, nu scap nici un comentariu, sunt alaturi de voi, chir daca nu prea intru sa scriu. Eu, dupa 10 IAD,voi incepe protocolul lung pentru FIV. Vineri ,6 iunie, am programare pentru eco, Z21, la Giuly, asa ca incep injectatul.Aveti idee cam cat se da la punctie si la ET? Este primul si n-am nici o idee. Se mai da si cand mergi la monitorizari?
carmanuia, goggy,sper din tot sufletul sa fie cu ochisori, cu doua liniute. Tineti-ne la curent cu tot ce vi se intampla.
miruna79, bine ai venit printe noi, aici vei gasi tot timpul un sfat bun, dar sa nu te obisnuiesti sa stai mult, sa-ti indeplinesti visul cat mai repede.
dariaioanaxx, multa, multa bafta, sunt cupe tine.
iana_mari, cum merge tratamentul, cand ai programare? Spor la injectat, sambata incep si eu.
adenuti, bafta multa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Blanche
Dodo primele 2-3 zile au fost de acomodare.Acum e f. bine,sunt ziua 4 de stimulare.Si eu am avut tot protocolul lung si chiar mi se pare perioada lunga.Vineri ,ziua sapte merg la ecograf si fac si estradiol
sa vad cum stau.
Adenuti succes la intepat,Esti inaintea mea cu 3 zile
Carmanuia,Goggy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by goggy
Vine fata cu vestea imediat

Te-a mancat?... utrogetanul da mai mult somnolenta nu ameteli.Alea sunt semne de gravideala!!!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

iana_mari, din cate imi aduc eu aminte faci cu d-na dr. Cocei, nu? Cand ma duc Z21 am de facut si alte analize sau doar eco si imi da tratamentul?

Mergi la inceput