Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
lixa spune:
quote:
Originally posted by pussi
Mihuta cu cerealele ca cu cerealele, dar daca ajungi la H&M Kids...golesti toate cardurile si sigur aveti cu ce va imbraca! In Viena pe Maria Hilfestrafe(nu stiu cum se scrie ca nu stiu german deloc) sunt 3 magazine...
Din cele 3 doar unu de Kids, dac-au facut aprovizionarea intre timp, ca l-am devalizat eu cand am fost
Recomand si C&A, ultimul etaj e Kids, tot pe MariahilferStrasse.
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
creem spune:
Buna...dragelor!
Hai ca doarme fata./..poate reusesc sa scriu si eu ceva repejor!
Multumiri pentru felicitari!
Multumim mult celor ce s-au gandit la noi![floare3]
Incepem din nou diversificarea (dupa 10 zile de alaptat exclusiv) papam fruste...para, iar azi cirese, la pranz cereale (ca n-a avut timp mami sa imi faca si mie un piureut) dar e bine...inca mai plangem din senin, cred ca dintii
Ne plimbam toata ziulica, de doua ori pe zi si de 1 iunie mergem la bunici!
Va doresc vacanta plauta celor care plecati in vacanta: Mihuta si Adinag (daca mai e vineva...n-am citit..scuze)
Ellis...ce ma bucur ca papa fata ta bine...si se si vede! Sper sa urmam si noi cu "figura" asta placuta
Andra_bell...ne-ai intrecut pe toate la palalii!!!Pupam scumpetea mica!
Stefania....[flo] astept nerabdatoare testul
BB...Yasmi e prima ...din totdeauna! De cand era in burtica! Felicitari!
Mai...mai aveam de zis cat de frumosi sunt puiutii nostri, ca am vazut o multime de pozici...
Pupici tuturor!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
dany26 spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Pentru cele care le dati mancare afara. Mancarea gata preparata o puneti intr-un borcanas cu capac. Acest boorcanas il puteti pune in acele materiale izolante. Un exemplu este acela in care se pune biberonul cu lapte ca sa se mentina cald pe timp de iarna afara. Acel recipient sau material este un izolant care si la frig dar si la caldura mentine pt o perioada temperatura recipientului. Branza de vaca si iaurtul resita la caldura 2 ore, dar nu la expunerea directa la soare. fructele din compozitia lor sunt mai ciudata, dar marul, para, caisa, piersica rezista 2 ore. Eu cel putin asa stiu.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
multumim sanduta!of doar 2 ore......eu vroiam sa ii iau iaurtul cu fructe cand iesim noi la 3 dupa legume si sa i-l dau la 6-6.30-deocamdata asa ii dau laptele afara....la 6.30 si stam astfel pana la 8.30....deci mai aman introducerea mesei nr 3 de solide....
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
sanduta spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Pentru cele care le dati mancare afara. Mancarea gata preparata o puneti intr-un borcanas cu capac. Acest boorcanas il puteti pune in acele materiale izolante. Un exemplu este acela in care se pune biberonul cu lapte ca sa se mentina cald pe timp de iarna afara. Acel recipient sau material este un izolant care si la frig dar si la caldura mentine pt o perioada temperatura recipientului. Branza de vaca si iaurtul resita la caldura 2 ore, dar nu la expunerea directa la soare. fructele din compozitia lor sunt mai ciudata, dar marul, para, caisa, piersica rezista 2 ore. Eu cel putin asa stiu.
Poze Cezar
multumim sanduta!of doar 2 ore......eu vroiam sa ii iau iaurtul cu fructe cand iesim noi la 3 dupa legume si sa i-l dau la 6-6.30-deocamdata asa ii dau laptele afara....la 6.30 si stam astfel pana la 8.30....deci mai aman introducerea mesei nr 3 de solide....
14 Noiembrie 2007
Fileaza un magazin in preajma plimbarii si cumparai unul.
Poze Cezar
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
BB sambata ce program are magazinul Chicco din TM? Ca e tati acasa si merg sa vad de rotobil.
am plecat la escaladat ciresul!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi, nu stiu, uite aici nr de tel:0256.202.512
vreau si eu cirese!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
creem spune:
Mmmmmmm ce bune sunt ciresele! L-a voi inca nu s-au facut?
Poze Maria Sofia
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by creem
BB...Yasmi e prima ...din totdeauna! De cand era in burtica! Felicitari!
Pupici tuturor!
Poze Maria Sofia
multumim!!!!
azi a repetat "figura" cu ridicatul... si acuma doar asa vrea....
ecaterina ne vedem la mare???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Poze Cezar
14 Noiembrie 2007
dany pe cand se apropie ora mesei, cu vreo ora ianinte cumperi un iaurtel simplu.
adra_bell spune:
quote:
Originally posted by cristi07
...vrem si o fetita in gasca....in principiu in jurul orei 2
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Dar Eva ramane! Fetita e doar amica, clar nu?
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adra_bellquote:
Originally posted by cristi07
...vrem si o fetita in gasca....in principiu in jurul orei 2
Poze Radu
Dar Eva ramane! Fetita e doar amica, clar nu?
Normaaaalllll...pentru Raducu, Eva e no 1..dar in gasca mai sutn baietei..Catalin, PAvel...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Poze Radu