Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
lixa spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Lixa, la noi e problema ca mai regurgiteaza plus cand papam papa solida ne murdarim din cap pana in picioare (si eu si ea si mai nou si casa ca a invatat sa pocneasca lingurita plina de papa de scaunel sa vada cum sare...) Dar ma gandesc ca daca iau mai putine, de-abia am motive sa mai completez cu hainute de acolo, nu ?
Vezi ca stii?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
ellis spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
ELLIS,cine te-a suparat???
Fata mea iar nu mai papa fructe,imi vine sa-mi iau campiiiii...
ADINA,MIHUTA,vanata placuta si petrecere frumoasa!!!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
MIHUTA
incearca si tu cu fructele oparite + cereale, poate merge
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
pussi spune:
cu cine mai pofteste!
ne-am trezit la 6, am baut laptic... 200 ml Elena si 230 ml Ana, si de la 7 dorm in carucior afara. Eu merg in gradina sa culeg cirese, daca ies in blender suficient de pasate le dau si lor.. am luat-o razna cu diversificarea...
Mihuta cu cerealele ca cu cerealele, dar daca ajungi la H&M Kids...golesti toate cardurile si sigur aveti cu ce va imbraca! In Viena pe Maria Hilfestrafe(nu stiu cum se scrie ca nu stiu german deloc) sunt 3 magazine...
BB sambata ce program are magazinul Chicco din TM? Ca e tati acasa si merg sa vad de rotobil.
cristina o sa pun si pozici, promit!
ellis parca tu ziceai de regurgitat, si Elena regurgiteaza... e adevarat ce e lichid.. am intrebat dr. si a zis ca inca e normal. Cu funduletul e o crema de la Mustela pt. fundulet iritat... e super!
ancaD. pupam vanataia! ii trece pana se marita!
iuliana si eu zic sa incerci cu cereale, sau sa combini fructul nou cu cel preferat.. la noi banana e preferata, la Ana si marul.
am plecat la escaladat ciresul!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
PUSSI, am doua flacoane de mustela pt iritatii...dar neuronul...am dat-o cu nidoflor, bepanthen plus crema si abia azi la 7 dim mi-am adus aminte si de mustela; vad acum ce a rezolvat; dr imi zisese abc derm, dar vad acum ca e tot cosmetica si nu ii iau; am crezut ca e tratament, asa...
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
felicici spune:
Neata fetelor!
Lixa daca reusiti sa organizati iesirea in Cismigiu noi pe acolo ne plimbam in fiecare zi si abia asteptam sa cunoastem copilasi de varsta noastra!
Eu o sa va urmaresc posturile azi, daca ne primiti si pe noi lasati un mesaj cu o ora, un loc.
Mersi!
Lorena(19.12.2007)
dany26 spune:
neatza mamici!
multumim de complimente!andrei are 7,8 kg si 70 cm-LA 6 LUNI
ancadragoman in ce parc e poza cu leaganul?ca si in parcul nostru este la fel...
VA UREZ O ZI SUPERBA...FARA PLOI!-pe noi ieri ne-a prins ploaia afara...ne-am adapostit dar acasa i-am dat 3 ml panadol....si nu a racit
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Victo
am si eu o intrebare pt mamicile care le dati afara sa pape. fructele spre ex, mai sunt bune dupa 2 ore de preparare? sau branzica/iaurtul nu se borseste de la caldura? sau aveti un vas..ceva in care le tineti mai rece?
eu inca nu i-am dat mese afara.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
IDEM!!!!!!!!!!!!!!
asteptam sfaturi!!!excluzand borcanelele din comert
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
sanduta spune:
Pentru cele care le dati mancare afara. Mancarea gata preparata o puneti intr-un borcanas cu capac. Acest boorcanas il puteti pune in acele materiale izolante. Un exemplu este acela in care se pune biberonul cu lapte ca sa se mentina cald pe timp de iarna afara. Acel recipient sau material este un izolant care si la frig dar si la caldura mentine pt o perioada temperatura recipientului. Branza de vaca si iaurtul resita la caldura 2 ore, dar nu la expunerea directa la soare. fructele din compozitia lor sunt mai ciudata, dar marul, para, caisa, piersica rezista 2 ore. Eu cel putin asa stiu.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by felicici
Neata fetelor!
Lixa daca reusiti sa organizati iesirea in Cismigiu noi pe acolo ne plimbam in fiecare zi si abia asteptam sa cunoastem copilasi de varsta noastra!
Eu o sa va urmaresc posturile azi, daca ne primiti si pe noi lasati un mesaj cu o ora, un loc.
Mersi!
Lorena(19.12.2007)
si eu ma plimb pe acolo pentru ca locuiesc in zona...cine stie de cate ori ne-om fi uitat una in caruciorul celeilate [:-))] trimite-mi un PM cu nr tau de tel si te sunam cand ne strangem pe acolo...vrem si o fetita in gasca....in principiu in jurul orei 2
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
cristi07 spune:
Mihuta, asa cum zicea si Pussi in loc sa iti iei haine multe, umple-ti cardurile si sa te tii shopping
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu