Regasiri (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

danita a plecat azi spre casa... arata tare bine ;) probabil dupa un pic de odihna intra ea si va povesteste. in sfarsit rasare soarele si la ei, zic eu :)

cat despre noi...
eu personal sunt tot in (dez)echilibru precar pe o franghie subtire. asa ca raman tacuta in continuare, dar va citesc cu drag aproape in fiecare zi. multumesc pt grija si multumesc pt intelegere

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut fetele,
un mareeee "la multi ani" pentru toti copiii de pe planeta, sa ne traiasca si sa ne faca fericiti (si noi pe ei).
Am fost ieri la Zoo. Fff multi copii - trebuia sa fiu cu ochii cat cepele pe Karina - ca voia cam peste tot pe unde erau copii mai mari.
Ne-am dat o tura pe topogan, apoi pe roata, am fost si in casuta din copac, si pe hinta ...
la teatru de papusi a avut rabdare fix 5 minute. Probabil fiindca se desfasura in copac - si noi trebuia sa stam cu gatul stramb sa vedem ceva?
sau poate fiindca puterea lor de concentrare nu e atat de mare? normal - la varsta asta ...
am zbughito iar la joaca si am mai revenit la finalul spectacolului sa mai aplaudam si noi ceva.
per ansamblu - i-a placut.
apoi am mai vizitat putin animalele din zoo.
frumos - dar scurt.
A dormit 3 ore dupa ce a papat supica.

am sunat-o si ieri pe Danita si era mai bine - mi-a spus si mie ca azi ii vor da drumu acasa - ii tinem pumnii pentru o recuperare rapida si o asteptam printre noi.
Diana noi te pupam in continuare si te sustinem. mama draga si un si pentru nazdravanii tai.

fetelor - vreau sa ma laud si eu cu olita: plange in continuare cand i-o ofer daca o vad ca se screme.
De ieri insa am gasit o alta metoda ...iau olita si o pun pepicioarele mele, eu stand la calculator - pe scaun si ea sta pe olita - cu bratele o inconjor si o tin "ca in brate". Initial riposteaza - pana o asez si ne asezam impreuna comod pe scaun - apoi accepta si ne scremem impreuna. Ieri nu a facut in olita - insa dupa modelul "marelui blond" am aruncat continutul la wc - pusesem in prealabil un servetel inauntru.
Azi insa - ne-a fericit cu un kk si cu un pipi de mai mare frumusetea. Normal ca am aplaudat-o si am felicitat-o de pana a adormit ne tot povestea ca Ina a facut kk la olita si apoi l-a aruncat la bleah.
deci - incepem si noi binisor - poate poate.

marti sa ne tineti pumnii - mergem la inscrieri la gradi.
va mai spun eu cand sa-mi tineti mie pumnii pentru acel interviu. Aici deja sunt asa de nesigura pe mine- am uitat tot, nu mai stiu nici germana, nu mai stiu nici ce trebuia pentru test - parca am o gaura neagra in cap. Mi-e o asa mare frica ... asa-mi vine sa nu ma mai duc ...
Apoi stau si ma gandesc - daca ma vor astia? Daca ma intreaba cand pot sa incep? eu ce zic? din septembrie? ce prostie mai e si asta? mai bine nu aplicam - daca ma vor alege - s-a dus si concediu - s-au dus si restul de planuri - si gata - Kara la gradi si eu la job. Altul. deci invatatura din nou - un alt inceput, un alt colectiv, un alt sef ... etc etc. mai bine nu aplicam.
ce varza sunt ....

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut dragelor,

sunt acasa . sunt in picioare, merg , greu dar merg . am invatat o gramada desi preferam sa nu trec prin "scoala" asta ... dar stelele asa s-au asezat sa trec si prin aceasta experienta cumplita .

va multumesc la toate dar mai ales dianei pentru gand si sprijin . va multumesc si va doresc ce imi doresc !! sa aveti parte de sanatate si de bine alaturi de ai vostri !!! am invatat ca aceasta faptura mika ce mi-a daruit-o Dumnezeu mi-a dat energie si putere sa trec cu usurinta si sa alung frika si sa am incredere ca totul o sa fie bine . sper sa fie bine la noi si la toata lumea !

va pup si revin cand voi putea cu mai multe amanunte !
inca o data : MULTUMESC ptr tot = telefoane, ganduri, ajutor, totullllll

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

danita, welcome si refacere rapida!

miro, bravo cu oala..aplaud-o pana cazi jos, pup-o si in fund daca e nevoie..sunt tare incantati!...mie mi-a umplut azi oala!

vine vara, e super sa poata stea in casa cu chilotei doar...sau fara!

de ce sa nu poti incepe in septembrie? in concediu vreti sa plecati in septembrie? las ca te inteelgi tu cu ei..vezi ce ofera, ce conditii..pune-le si tu pe ale tale....si vei ajunge la o decizie buna, sunt convinsa! si mie mi foarte greu sa ma hotarasc..as putea incepe si de maine munca..da nu ma dau dusaaaaaa...dar "trebuie"...pentru el..si pentru mine..

am fost la a doua tura de serbare, revin cand descarc pozele si filmuletele..am avut o zi faina!am simtit ca e sarbatoare!n-am fost nici la vot..da las ca merg in turu doi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Repede reoede va felicitam si noi de 1 Iunie, sa cresteti mari si fericiti. Noi tocmai am ajuns am fost toata ziua pe coclauri, adica la Valencia la fratele meu, si mi-am vazut nepotica, si-am cutreierat orasul in lung si-n lat.
Revin maine cu vazut/pus poze.

Va pup mult!

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

da, da, adunati-va pe la casele voastre, ca sa nu vorbesc singura pe aici

hai sa va arat ce frumos ne-am distrat noi azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

sa mai transmit si eu un LA MULTI ANI! timid si cam tarziu pt toti copii lumii,pt 1 iunie.

DANITA.....refacere rapida si ma bucur sa te stiu acasa....astept amanuntele de care pomeneai.m-a emotionat chiar si mica ta povestire...felicitari ca ai trecut prin asa momente si cu toate astea....si cred ca puiul tau de om te-a ajutat in mare parte.

MIRONA....felicitari pt olita....mai da' ce fete mari santem!super!ai cu ce te lauda,bravo!si faina distractie ati avut voi la zoo.si asa cumn tu spuneai...si noi ii ducem dar inca nu ii tenteaza sa se uite la animale,la zbenguiala mai mult..

DBUNNY....umbla pe coclauri...o asteptam sa mai traga pe acasa si sa puna poze.

DESIREE.....ti-am vazut mandrete de baiat.auzi,daaa...filmuletul cu premergatorul e recent?ai mai,sa nu-mi zici....in orice caz ai un baiet,giugiuc...in poza unde e el pe asfalt,pe desene....e du-re-re!!!!si iti seamana leit.frumos l-ai mai facut!

noi am plecat inca de dimineata azi pe coclauri(noi ne-am mai strans de pe ele,numai DBUNNY,nu)....am ajuns pe la 12,ora pranzului cand am culcat copchii si au dormit vreo 3 ore jumate.am facut mancare...adica nu eu,sormea...eu am atipit,apoi am imbracat copchii si am tulit-o in parcul castelului amras(unde umbla veveritele si paunii ca la ei acasa,lberi si independenti).am facut si poze si va invitam sa le vizionati.apoi am fost in oras si am cumparat doua inghetate,una cu banane si una cu mere.pascal nu stia sa linga si nici nu a vrut(azi a fost prima data cand le-am dat sa guste).soiphia lingea de la tacsu inghetata,pascal nici nu se uita la ea...intr-un tarziu,si-a infipt dintii in ea si a inceput sa rada cu o pofta....mult a ras,cred ca din cauiza senzatiei noi pe care o avea...ii inghetasera dintii cum naiba sa nu razi...apoi a dat si el cu limba de vreo 2 ori si nu a mai vrut.le-am cumparat separat un cornet din napolitana,fara inghetata si mancau din el,mandrii ca aveau si ei cornete in mana ca toata lumae din oras.
la noi este foarte cald si sper sa o tot tina asa,pt ca si tatal meu va veni in vizita la mine si as vrea sa-l scot si pe el pe ici,pe colo....ca daca va ploua il tin in casa.si asa mai mult de 5 zile nu va sta....

va pupam de noapte buna pe toti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokorina

DESIREE.....ti-am vazut mandrete de baiat.auzi,daaa...filmuletul cu premergatorul e recent?ai mai,sa nu-mi zici..

ce sa nu-ti zic? ca nu merge inca in picioare? ...e cat se poate de recent..de la tara, de sambata..a furat premergatorul nepotelului si se plimba cu el precum ai vazut...daca el nu a avut o asemenea jucarie...i s-a parut interesanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

In primul rand la multi ani copilasilor nostri pentru ieri. nu am putut intra deloc de acasa sa le transmit dar m-am gandit la ei ....si al voi.

Am citit tot, am vazut poze cu minunile, v-am citit cu drag povestile despre alaptat.

Sa va spun si eu povestea cu alaptatul. Alex s-a nascut tare greu dupa 36 de ore de travaliu si s-a nascut cu o bosa la cap(care si-a revenit in 3 ore) dar pentru asta l-au tinut o zi si o noapte la incubator la oxigen. mergeam la el cand reuseam sa mai pacalesc pe acolo lumea si in orele de alaptat. evident el nu stia sa suga deloc, eu nu stiam ca am lapte desi sanii imi puscau pana cand in noaptea aceea am dat peste o doamna asistenta care m-a strans de sani de si-au dat drumu' si mi-a aratat pozitia corecta de alaptat. ne-am chinuit putin amandoi dar a doua zi la 12 noaptea fix sugea super bine singur. ce sentiment aveam nu pot descrie, am plans de fericire. chiar daca vreo 2 luni (nu exagerez deloc) m-am chinuit cu niste ragade ingrozitoare, ma tineam de marginea patului cand "se conecta" la san nu m-am gandit nici un moment sa renunt. inca de cand eram gravida am visat sa imi tin copilul la san.
Dovada perseverentei mele? azi inca suge. cred ca alaptatul a creat cea mai puternica legatura intre noi, faptul ca i-am oferit laptele matern cel mai bun pentru el ma face sa ma simt multumita. Multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca am avut atata lapte si pentru ca m-a intarit in momentele in care aveam niste dureri ingrozitoare si plangeam si alaptam. niciodata nu am suportat durerea dar atunci stiam ca o sa treaca si o fac pentru el.

Cam atat deocamdata ca m-am intins de numa.Nu vreau sa judec pe nimeni, nu am dreptul, fiecare face ce vrea, dar eu cred ca alaptatul e primul lui drept pe care daca tot facem un copil si daca avem lapte desigur e pacat sa nu i-l acordam. e doar parerea mea si sper sa nu supar pe nimeni

Va pup mult pe toate si va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza cafegistelor!

Danita ma bucur ca esti acasa, iti dorim sa te refaci cat mai repede
Dianarus...si tie la fel, multa sanatate muschetarilor si sa-ti intrii-n maneca cat mai repede...

Miro, felicitari pt olita...va admir...noi inca ne uitam cu coltul okilor la ea...si tinem pumnii pt job, las ca nu-i bai daca nu prinzi conced anu'asta, important e sa te plasezi bine, c-apoi or venii si timpuri de conced...Si pt Kara tot aia-i 10 Iunie sau 1 Septembrie...tot o sa fie nevoie de 10 zile de acomodare pana se va simti in apele ei, nici eu n-am putut sa-l las pe Dani azi o ora, maine doua...a trebiit sa-l las de la inceput 4,5 ore...

Am vizionat poze si pozici...Desiree si Dani se mai urca-n rotobilu lu' vara-sa cand il prinde ...asa de smecher...si de-acolo se urca cu picioarele pe el, s-poi se-arunca-n cap...na, se distreaza si el cum poate.
Octa e mare, okii mari, maini lungi, craci si mai, guroc nu mai povestesc...ce-i dai fahhh sa pape? ia baga netale un meniu d'al vostru, ca fac pariu ca tu trisezi pe undeva...

Kokorina...v-am admirat si pe voi, Sophiei ii creste parutul...Pascal e un dulce, nu stiu de ce dar se vad copii maturi deja...Dani e un bebelush inca...face giumbushlucuri de bebe...in nici un caz nu bea din sticla suc...

Roana bravo pt perseverenta, chiar daca se prindea Dani la tzatza 18 luni nu cred ca-i dadeam...dar cum socoteala de-acasa niciodata nu se potri cu cea din targ, cine mai stie...ce-i aia bosa? Nu te-ai confesat ce-ai papat alaltaieri la restaurant...

Dayanara umple camara ca vineri intra transportisti-n greva...cumpara borcanase, lapte scutece, apiretal...nu care cumva sa stea astia 10 zile-n greva ca se termina rezervele chiar si-n carrefour...

Bambo vrem poze! asa urata cum esti!! PO-ZE!!
Dolores... si tu-mi esti datoare...pe mailul comun pliz

sunt la servici si-am uitat sa-mi iau cardul cu cele 3 poze facute la Valencia...

Revin

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput