Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 5

clau_geo spune:
Neata Ratonelu si felicitari ca ai reusit sa papi pizza, mie nu imi face prea bine dar as manca non stop.
Eu va invit la cafeluta decaff cu lapte si un suc de fructe 23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

preety spune:
Clau_geo multumesc mult ptr. raspuns. Spune-mi te rog mai exact ce vitamine iei tu si cam de cand le iei, ca sa vad ce sa fac. Eu cred ca totusi ar trebui sa incerc. 18+ cu mult asteptata
Sorina

ratonelu spune:
mai muilt de juma de pizza n-am reusit niciodata sa mananc....pt ca de ani de zile am reflux...etc....si senzatia de satietate se instaleaza f repede...
nu ..acum am mancat doar o feliuta....si soata mea.....aproape 2pizza...
of...gata ca nu vreau sa va fac pofta

clau_geo spune:
Pretty eu iau elevit 1 pe zi dinainte sa raman insarcinata cu vreo 2 saptamani, si o sa continui pana dupa nastere, plus ca iau ocazional cand ma inteapa inima pastile de calciu+magneziu+zinc cateva zile pe luna (7-10 zile) si imi revin. Dar beau si foarte mult lapte.23+ Mami fericita de
Irina Alexandra

alexa si mami spune:
vb de eco si imi faceti "pofta". zilele astea o sa incerc sa-mi fac o programare rapida pe aici, ca la buc merg abia pe 19 iun. Clau la ce ora ai exam?alexa si
mami

_giulianna_ spune:
Neata albinutelor!
Mai naste cineva la Maternitatea Giulesti?
Haideti sa trecem toate care pe unde nastem..poate poate ne-om intalni p-acolo
Pe mine sa ma treceti in listuta: Maternitatea Giulesti, Dr. Nicolae Vlad 26+ cu
Eduard

tzitziri spune:
Neata la toata lumea ,
Se pare ca nu sunt singura la care bebe e cand mai linistit, cand mai dornic de atentie.....ca ma ingrijorasem la un moment dat ca zilele astea nu a fost asa de agitat.Sau poate mi se parea mie ca gata, daca l-a simtit si taticul, de acum inainte o sa fie numai o agitatie.
Cred ca simte si bebe ca maine mergem la morfofetala si o fi avand si el emotiile lui.
giulianna, eu asa intentionez, sa nasc la Giulesti. O sa vedem ce va mai fi pana atunci. 21+

ratonelu spune:
eu la Filantropia,dr Radulescu-Botica(asta daca nu ma supara pana atunci....ca ma cam supara ca e fffffffffffffffffffff ciufut)

clau_geo spune:
Alexa si mami am la 6 examenul dar trebuie sa ajung un pic mai devreme ca sa gassc si loc in amfiteatru.
Tzitziri tinem pumnii pt maine si facem galerie de azi23+ Mami fericita de
Irina Alexandra

clau_geo spune:
Eu nasc la CFR 2 CU DR BUDU ANTOANETA, O DULCEATA DE DR SI SUPER ATENTA SI PROFESIONISTA.
MAI E CINEVA CARE NASTE LA CFR 2?23+ Mami fericita de
Irina Alexandra