Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-6
Raspunsuri - Pagina 4
april spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Salutare!
Am venit in sfarsit acum dupa ce am sarbatorito pe asta mica a implinit 3 ani in 3 iunie plus ca in aceeasi zi a avut si serbarea de la gradi.
Va pun o poza daca doriti sa mi vedeti copilasii.
edit
am uitat sa pun link ul
http://family.webshots.com/photo/2872315070092581050oVUuPm
scumpa foc Bia. Sa-ti traiasca copilasii!
si ma bucur ca te-am "cunoscut" si pe tine
Bia seamana cu tine iar Cristi cu tatal lui...asa vad eu din poze
helbi spune:
Mercedes, sa-tzi traiasca copii! Tare dulci!
Lala, felicitari primului absolvent al clasei a2-a: Bogdan! Deci, are vacanta de azi pina in 15 sept?! Mama ce boierie:-) Noi avem fix 6 sapt. din 23 iunie pina in 4 august!.-(
Vacanta placuta si multa odihna!
P&ANA spune:
Salutare mamici !
Lala, chiar ma gandeam sa fac o strigare dupa tine![]()
felicitari pentru Bogdan. Poate ne vizitezi mai des
..si vacanta placuta
mercedes
pentru Bia ! Este o ciupercuta la serbare !nu?
Andreia, mi-a placut foarte mult ideia cu cartea postala ![]()
cge,oanagabriela,Ana Stroe,
Aseara am avut sedinta cu parintii ,ne-au spus media si cine sa vina cu coronite. Meli nu are FB pe linie ,asa ca nu va avea .
Este foarte "muncitoare" ,dar scoate porumbei la "teste".
Despre mutare , inca am dubii legate de acomodare . Daca in prag de an imi spune ca nu-i place, ce ma fac? Desi am discutat mult cu ea pe tema asta, a vazut si scoala !
Oferta educationala este net superioara la scoala unde vreau sa o mut, comunicarea (problema mea)-este precizat in contract "cel putin o data la 2 sapt sau de cate ori e cazul parintele sa poarte o discutie cu invatatorul".
Oricum , vom merge de proba 2 sapt. dupa termminarea scolii si sper din tot sufletul sa le fie bine . 
P&ANA spune:
april, am uitat sa "ma iau de tine ":( cum ? inmultirea cu 2?
noua ne-a recomandat sa nu ne atingem de asa ceva
ca vor face in primul sem di cl.a-III-a
Mercedes spune:
Multumesc fetelor pentru urari. Da bia a fost ciupercuta numai ca nu i a placut palaria de pe cap si la un moment dat a dat-o jos.
Se apropie vacanta cu pasi repezi, sunt convinsa ca fiecare dintre o asteapta.
april spune:
quote:
Originally posted by alina71
noua ne-a recomandat sa nu ne atingem de asa cevaca vor face in primul sem di cl.a-III-a
da, alina, ieri au avut ca tema pt azi inmultirea cu 2 sa o stie bine de tot. si eu m-am mirat mai ales ca mai e o sapt de scoala, probabil ideea a fost ca pe vacanta sa invete tabla inmultirii...nu stiu sigur dar asa pare, nu?
sedinta cu parintii n-am facut de cam multisor si nici nu cred ca se mai face, serbare nici atat. sper ca macat in ultima zi sa ne le dea premiile.
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by aprilquote:
Originally posted by alina71
noua ne-a recomandat sa nu ne atingem de asa cevaca vor face in primul sem di cl.a-III-a
da, alina, ieri au avut ca tema pt azi inmultirea cu 2 sa o stie bine de tot. si eu m-am mirat mai ales ca mai e o sapt de scoala, probabil ideea a fost ca pe vacanta sa invete tabla inmultirii...nu stiu sigur dar asa pare, nu?
sedinta cu parintii n-am facut de cam multisor si nici nu cred ca se mai face, serbare nici atat. sper ca macat in ultima zi sa ne le dea premiile.
Cum mai si inmultiri si fara serbare

... eu cred ca ma ofticam , sincer O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
P&ANA spune:
nici noi nu avem serbare si festivitatea de premiere va avea loc pe 13 iunie.
Aseara m-am uitat peste fisele de mate/rom :) foarte multe neterminate ,mai ales in primul semestru
si evaluare la lectii pe care nu le-a facut fiind bolnava ...
columbiana spune:
Buna mamici si pitici pe picior de vacanta 
April, asa deci cu ginerii ![]()
Gabi, e o scumpa ciupercuta ta! nu te supara ca va fi ok;
pentru ultimul mesaj;
eu sunt tare fericita; am primit de la scoala invitatie la festivitatea de premiere samptamina viitoare, pentru ca fiul meu va primi un premiu(chiar nu ma asteptam- eu sunt multumita ca Tudor e in clasa/scoala normala)
este o surpriza si pentru el, acum ii caut pantaloni negri de costum si camasa alba (asta le cer, festivitatea e undeva intr-o sala de spectacole)
http://www.floriinro.ro/