SA CRED SAU NU???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

asa coltzofeanu...pune paie pe foc.

cum nene te poti uita la niste poze si sa nu ai ginduri ascunse... hai incearca data viitoare sa pui sotului intrebari despre economia familiei cind apare luciu dezbracata la TV. vezi ce-ti raspunde...e cu gindul la intrebarea ta sau in alta parte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirrella

Vali,eu zic sa iti faci un id ascuns si sa vorbesti cu el pe net,asa vei vedea singura cat de departe e dispus sa mearga...

de ce nu o ajuti tu ...iti dai seama ca nu e usor pt vally sa faca asta. o recunoaste si apoi sa vezi ochi umflati...se alege praful de plan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Ce idee buna,Guestus,vrei sa exersam inainte impreuna?
..sa fiu sigura ca iese bine,nu de alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Guestus

asa coltzofeanu...pune paie pe foc.

cum nene te poti uita la niste poze si sa nu ai ginduri ascunse... hai incearca data viitoare sa pui sotului intrebari despre economia familiei cind apare luciu dezbracata la TV. vezi ce-ti raspunde...e cu gindul la intrebarea ta sau in alta parte.

...e cu gandul la mine! Sunt la fel de dotata ca Luciu!

(si nu ma cheama Coltzofeanu ci Coltofeanu... asa ca te rog sa nu ma botezi ca trebuie sa-mi dai un miel si-ti fac gaura un buget)

Mergi la inceput

okay..nu te mai botez coltofeanu.
nu stiu de ce dar am impresia ca te lauzi si le faci pe fete nervoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

uite domne' gura lumii , a transformat subiectul din "tanar si nelinistit" in "sex and the city" (sau o fi "neveste disperate"?)....ntz , ntz ...
ma duc sa iau ceva suc si floricele si sa urmaresc continuarea....

felicitari producatorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruka spune:

Vally, eu cred ca barbatii sunt ca niste mici animalutze, ca sa fiu delicata, cand vad ispita e musai s-o aiba. Am sau nu dreptate guestus ? Femeile se mai gandesc si la consecinte, nu inseala asa usor. Nu ne-ai spus vally daca atunci cd te-a inselat a fost doar o aventura sau era relatie deja. Peste o aventura se mai poate trece dar dc se ajunge si la sentimente ...

La treaba cu id-ul ascuns nu m-as baga, e tentant sa vz cum ar discuta cu alta femeie dar pana la urma cred ca tot tu vei suferi. In mod sigur nu o sa zica ca e insurat etc.

Hai ca tu stii mai bine cum e relatia dintre voi, dc te insala din nou vei afla sigur, nu cred ca tb sa sapi prea mult. Totusi , chiar nu te suna cd e plecat in delegatii, nici macar un "noapte buna" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally80 spune:

Am ID pe unul din site-uri si chiar i-am trimis cateva mesaje dar cand sa il prind (daca era sa se intample) i-am spus de e-mail.Asa ca acum tre sa-mi schimb ID si sa fac alta adresa .La naiba ca o sa ma incurc in parole si ID-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

vally, vezi ca Guestus te tot provoaca, doar-doar te decizi sa calci si tu stramb si sa-l alegi pe el ca amant

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai daca se uita la Luciu in caz ca ii place genul nu ii sta gandul la partenera oricat e ea de dotata si perfecta. Cand te uiti la cartofi prajiti nu ti se face chef de ciocolata.

Eu nu pricep chestia asta cu micile secrete, perechile de pantofi cu etichetele rupte ca aveau prea multe zerouri. Sau el e zgarcit de crapa si atunci ce cauti cu el, sau tu esti iresponsabila sa dai o avere pe o pereche de pantofi si atunci ce cauta el cu tine?
De ce mic secret ca umblii pe situri de intalniri? Sa spuna din start daca e asa inocent si se hlizeste toata familia la poze. Cand e un mic secret e si intentia secreta. Eu una n-am cont pe un asemnea site si daca imi voi face in mod clar va fi pentru ca as cauta ceva.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput