SA CRED SAU NU???
Raspunsuri - Pagina 7
oocristina spune:
Vally, ia sa vedem.
Ma ofer sa il provoc pe net pe sotul tau. Sa il testez.
Ia sa ma pregatesc:
Are bani sa ... ? Vreau ceva rafinat .
Ma scoate cu sau sau pe jos?
E un gentleman sau , .
Vreau sa vina cu , .
Ah, nu il vreau de tot. Doar asa, de diversitate. Experienta.
Vally, glumesc. In spitritul posturilor anterioare.
Detaseaza-te. Stii reclama de la Sprite: "Frate, esti disperat! Si se vede! Cu cit esti mai disperat, cu atit fetele te resping mai mult! Etc."
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by Guestus
nu stiu de ce dar am impresia ca te lauzi si le faci pe fete nervoase.
pai daca iti dau mai multe datalii o sa devi si tu nervos...asa ca multumeste-te cu atat!
Morgano spune:
Sa crezi ca pe sotul tau il mananca cel putin degetele de are astfel de preocupari :)) Adica probabilitatea cea mai mare este sa nu faca nimic concret dar sa fie oarescum dependent de noi cunostinte pe net. De chatuit, de farmecul unei noi posibile relatii, de romantism regasit etc.
Daca ai conturi pe noi2, aman2, sentimente si ce-o mai fi.... stii cum merg treburile pe acolo.
Cu cat e mai casatorit si mai nefericit, cu atat mai multa consolare poate primi.
Dupa episodul de acum 3 ani, esti, desigur, lipsita de incredere.
DAR asculta la taica Guestus: exerseaza :))Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by coltofeanuquote:
nu stiu de ce dar am impresia ca te lauzi si le faci pe fete nervoase.
pai daca iti dau mai multe datalii o sa devi si tu nervos...asa ca multumeste-te cu atat!
coltzofeanu...cu internetul asta stiu ca habar nu ai cu cine vorbesti...dar noi aici vrem dovada...ca asa laudarosenii am auzit yo multe la viata mea.
si ca sa nu devin yo nervos si cum am incredere in Replay...ii dovedesti ei si ea ne confirma apoi. Intelegi ce zice taica guestus?
daca te lauzi fara suport ne vedem la sectiunea umanitara ...nu scapi asa simplu
Guestus spune:
spune vally80...esti curajoasa?
o lasi pe oocristina sa se ocupe de situatie...sa vedem daca trece sotul testul?
oocristina spune:
Guestus, Guestus
Nu vreau sa mor de mina lui Vally.
Mmm, ai putea experimenta chiar tu o Guesta salbatica.
Provocare mai mare nici ca ai putea avea.
carla2005 spune:
quote:
ptiu drace...a intrat iar diavolul in forum
Pai ma guestus ...cine a bagat diavolu pe aci?! Maine poimaine va vad la emisiunile alea cu teste de fidelitate, care mie mi se par o tampenie, adica ce barbat sa fie asa fraier sa i se arunce una in brate si el sa se gandeasca la nevasta, la copii, la rate si obligatii?
mama de 1 an si 5 luni