Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
pagurschimag spune:
Buna dimineata si de la noi...
Am ajuns si eu la birou...am o leneeee de ma doareeee....Maine mai am de venit la munca dupa care voi sta linistita acasa...in sfarsit....
Am o gramada de treaba de facut....as vrea sa mai ies si eu la cumparaturi....o sa stau mai mult cu Fab....ce bine....
Am vazut ca vorbiti despre vitamine + fier...Eu vitamine nu am luat deloc...consider ca mananc destul de variat si sanatos...totusi am zis s a iau niste minerale (care oricum nu ingrasa) si Omega 3 care ma ajuta si pt picioarele umflate...Fierul l-am oprit momentan pt ca ma constipa foarte tare...probabil ca o sa il reiau si eu dupa aceasta pauza...
Ieri am fost la o aniversare....si am constatat ca sanul stang a inceput sa-mi curga din senin...Pana acum sanii mi-au curs numai acasa, cand stateam intinsa in pat sau cand nu purtam sutien, de data asta m-am trezit uda pe bluza din senin...in timp ce petreceam la local...Deci de acum trebuie sa port tampoanele de san ca sa evit "accidente" asemanatoare...![]()
Ma reintorc la munca...revin mai tarziu...
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt
Patrick Ioan
29+
pozele mele
vias spune:
Tecky am vazut pozele din camera gazei...foarte fain....am vazut si eu in Bricostore ceva de genul....dupa ce o sa zugravesc camera Timeei sigur voi pune si eu...ca tere imi mai place cum arata..![]()
O sa caut in capitolele din urma ca sa vad ce aveati voi trecut pe listute...ca saptamana viitoare sa merg si eu sa cumpar...![]()
Bujo...aseara am intrat pe net sa vad mai multe despre Clinica Eva...ceva pareri...am citit si tare mi-a placut ce am auzit...erau discutii si despre medicul meu...SUPER!!!!
Peste o saptamana merg sa-mi vad gaza si sa discutam despre nastere...abia astept!!
Cami 33s, cu
Timeea Cristina
pustai
SunSmile spune:
Buna fetele,
Tec foarte frumoasa va fi camera Ralucai! Imi place dar si mai tare imi placi tu!
Adina foarte simpatica graviduta esti! Iti trimit si reteta, ieri m-am luat cu treburi si am uitat.
Am vazut in picasa un nou album "Corina". Al carei gravidute este?
Nati suuuper bebeloi, super vesti! Ma bucur ca totul e ok si sunt convinsa ca bebe Matei va respira singurel!
O zi faina sa aveti!
SUN
36+ 

bufi spune:
Ankalaura ce bine de tine ca mai ai putin si vei sta acasa. Sa ai grija de tine si sa te odihnesti!!!
Vroiam sa te intreb daca aveti regulament si se dau 400 lei...ce este acest regulament? te referi la contractul colectiv de munca pe firma? mai poti beneficia si de 1 salariu mediu pe unitate, cf contractului de munca la nivel national valabil pt anii 2007-2010?
Fetelor stiti pe cineva care a nascut si a beneficiat de acest salariu mediu?
Eu am un coleg caruia i-a nascut sotia anul trecut si firma ia dat 4000 lei...nu-i rau deloc...dupa ce a depus certificatul de nastere al copilului la scurt timp i-au intrat banii pe card.
Bufi
29 sapt maine
struluta spune:
Buna fetelor!
O intrebare...puiul meu din burtica se agita non-stop ca un pepsi fara dop... toata ziua...cum deschid ochii, in secunda urmatoare deja-l simt! Atata noroc ca noaptea doarme si ma lasa si pe mine sa ma odihnesc, ca si-asa sunt epuizata!
A... sa nu mai vorbim de faptul cand ii fomica...urgent trebuie sa mananc ceva, ca de nu... si nu ii place decat atunci cand sunt si eu in miscare...
Bebeii vostrii sunt la fel de activi? Sper ca e totul ok cu el
29+ (struluta viitoare mamica de strulut micut!)