Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
M&M spune:
Dara, las' ca mai bine e sa stai acasa decat sa mergi la serviciu. Bine eu in fiecare zi veneam cu nervi la pamant de la serviciu, asa ca acasa imi este muuuult mai bine!!!!
Mada, tare rau cu senzatia asta de baloneala...
Acum ma uit la pozele cu Ari,
CE ochelari " smecheri" are!!!...

Si ce mandra e !!!!
Cristina
28+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
bujo spune:
Neata si de la noi, prezenta cu cafeluta.
Diarux e o aberatie faza cu RHu. Mama are Rh negativ, io pozitiv si banuiesc ca si frate-miu tot pozitiv pt ca de obicei copiii mostenesc Rhu tatalui. Si ne-a nascut natural pe amandoi. Mor cand vad "inteligenti" din astia care isi dau cu parerea in orice. Pe mine ma termina si astia care imi zic ca erau siguri ca fac baiat dupa forma burtii si dupa faptu ca n-am pete pe fata sau ca nu sunt buhaita.
Desteptii pamantului!
Cu putulica nu m-ati lamurit. Deci o decalotam la curatat sau nu? Mie sincer mi se pare cam barbar un pic, doar pe fetite nu le curata nimeni in vagin nu? Dar crek asta e obiceiu la romani, sa inspecteze toate gaurile. Acu sper sa nu-mi zica si pediatru la fel ca tre sa ma conformez. Desi la curs nu ne-a zis nimeni ca tre sa decalotam. Au zis sa curatam dinspre fata spre spate ca sa nu migreze bacteriile spre tractul urinar. Si nu trebe repetata miscarea cu acelasi servetel. Iar la fetite ne-a zis sa avem grija sa nu ramana kk intre labii, atat. In rest spalat bine cu apa calda (cu sapun odata pe zi doar) si dat cu crema din belsug ca sa nu se irite.
Oana Hauck am vazut si io la Cluj la Miniblu si an fost incantata si de carucior si de pret numa ca nu aveam bani la noi. Pana la urma am luat un Chicco.
Camy sper ca nu mai faci act de prezenta la servici de sapt viitoare. Ce conteaza ca sefa se astepta sa vii inca o luna. Mi se pare cam mult mai ales ca ti se umfla picioarele asa. Si la mine era la fel, tot de la statu pe scaun se umflau. Acu doar cand merg mult pe jos sau cand stau pe scaun.
bujo
32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
am vazut pozele cu Ari...o minunata ca de obicei...
..
..eu de cand am ajuns la servici, mananc continuu...nu am avut ce face si mi-am luat o impletitura cu mac, care este imensa....si parac vad ca nu ma las pana nu o termin..

Cami 32s+, cu
Timeea Cristina
pustai
dma2007 spune:
fetelor am avut aseara o scurgere ciudata gelatinoasa. da muult si consistent!
mi s-a mai intamplat de vreo 2 ori dar era mult mai putin
a mai patit cineva? ce-ar putea fi?
27s+!
surpriza
Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
monalac spune:
...mi se pare ca a trecut atat de mult tp de cand n am mai deschiis calculatorul...am intrat pt ca vreau sa va spun ca va multumesc din suflet la toate,cele care m au sunat mereu,cele care mi au trimis msj de incurajare sau cele care m au sustinut de aici,de pe forum...ati fost cele mai bune prietene ale mele in momente de rascruce,prietene mult mai bune decat au fost prietenele mele //nevirtuale//
Mami de
Cris
Poze Cris
vias spune:
Bujo, exact asta am discutat si cu colegii mei...voi veni luni...marti si miercuri saptamana viitoare....si atat...
Luni va veni sefa mea si vreau sa vb cu ea,....si inca 2 zile ca sa invat pe cineva ceva...apoi intru in concediu de odihna pana pe 13 iunie...si din 16 iunie sunt in prenatal...si bye bye...sa ma mai scuteasca....oricum m-am enervat ca nu mi-au facut Plan de dezv si pe 2008 desi stau 5 luni si ceva...pai e corect????...si la anu' cand se vor da mariri...eu nu o sa iau pt ca nu am plan de dezvoltare...rahat!!!
Cami 32s+, cu
Timeea Cristina
pustai
monalac spune:
NU STIU CE ARE,CA SE BLOC CALC SI NU MAI VREA SA SCRIE..
VOIAM SA VA SPUN CA SUNT ACASA,DIN PACATE NU MA SIMT PREA BINE,dar sunt fericita ca bebe e sanatos...acum sta in patutul lui cumintel si a meritat tot sacrificiul din lume..
se pare ca suferinta mea nu s a oprit o data cu nasterea lui codrin,pt ca am niste dureri cumplite din cauza unei injectii facute in post operator,am ditamai hematomul pe sold,care nu cedeaza nici la gheata,nici la unguente,asa ca am niste dureri cumplite,nu pot sta decat pe o parte iar noaptea nu ma potodihni din cauza durerilor crancene.durerea de la operatie e mic copil...plus ca am facut si furia laptelui,ma mulg dar mai mult de 3 picaturi nu ies,in schimb fac febra de 4 zile,moderata,care poate fi ori de la furia laptelu,ori de la hematom.daca o sa coaca locul,va tb sa ma incizeze mereu pana dispare infectia,dar nu vreau sa ma gandesc la asta.
nu mai pot scrie,sa vad cand pot sa pun poze.
va multumesc inca o data pt sustinere,nastere usoara tuturor si felicitari pt irda,sa ti traiasca printesa!
Mami de
Cris
Poze Cris
vias spune:
Mona, ma bucur sa aflu ca esti acasa cu bb-ii tai si ca esti bine...refacere cat mai usoara si asteptam poze cu grasunelul de Codrin...
Cami 32s+, cu
Timeea cristina
pustai
bujo spune:
Mona bine ai revenit
Multa sanatate iti doresc si sa treaca repede si durerile de la cezariana si de la sold.
bujo
32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
M&M spune:
Mona, ma buucr ca ai revenit!!! Sper sa treaca hematomul si durerile de la cezariana cat mai repede...
Dma, poate e ca e mai abundenta secretia vaginala...am avut si eu perioade cand secretia a fost mai abundenta decat de obicei. Poate isi mai dau si restul fetelor cu parerea..
Cristina
28+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"