MICA PUBLICITATE

MICA PUBLICITATE | Autor: IonescuOana

Link direct la acest mesaj

Vreau si eu sa dau anunturi la MIca Publicitate DC si ...stupoare! Il scriu, urmez toti pasii, completez toate campurile obligatorii si dupa ce dau "Trimite"...nimic! Imi arata o pagina alba fara nici un mesaj!
Am reusit o singura data sa pun un anunt, si atunci dupa "Trimite" mi s-a raspuns "mesaj trimis cu succes"! Dupa care am vrut sa-l repet si cred ca 15 ori pana acum se repeta problema dinainte! Iar intre timp apar o gramada de anunturi de la alte ID-uri!
Ce se intampla cu ID-ul meu? Am cumva blocata posibilitatea de a da anunturi? Chiar nu inteleg, din moment ce in timp ce eu incerc cu disperare sa trimit anunturi altele apar fara probleme!
Poate ma puteti ajuta, multumesc!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Nu raspunde nici un moderator??
Zau asa, la alte mesaje imediat se da replica, iar aici... pauza????
E chiar o problema a nimanui???????

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Un mesaj doua mai jos explica admin cum a pocnit un server si ca au fost si vor mai fi ceva probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

O fi din cauza asta?

quote:
Originally posted by IonescuOana

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

multumesc draga Papadie, am vazut mesajul..
dar, vorba Larei, sa fie din cauza asta..
de aparut apar atatea anunturi, oare ce se intampla cu ID-ul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Daca mai sunt probleme la mica publicitate va rog sa ma anuntati

Numai bine

Mergi la inceput