Vreau si eu sa dau anunturi la MIca Publicitate DC si ...stupoare! Il scriu, urmez toti pasii, completez toate campurile obligatorii si dupa ce dau "Trimite"...nimic! Imi arata o pagina alba fara nici un mesaj!
Am reusit o singura data sa pun un anunt, si atunci dupa "Trimite" mi s-a raspuns "mesaj trimis cu succes"! Dupa care am vrut sa-l repet si cred ca 15 ori pana acum se repeta problema dinainte! Iar intre timp apar o gramada de anunturi de la alte ID-uri!
Ce se intampla cu ID-ul meu? Am cumva blocata posibilitatea de a da anunturi? Chiar nu inteleg, din moment ce in timp ce eu incerc cu disperare sa trimit anunturi altele apar fara probleme!
Poate ma puteti ajuta, multumesc!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Nu raspunde nici un moderator??
Zau asa, la alte mesaje imediat se da replica, iar aici... pauza????
E chiar o problema a nimanui???????
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Un mesaj doua mai jos explica admin cum a pocnit un server si ca au fost si vor mai fi ceva probleme.
O fi din cauza asta?
quote:
Originally posted by IonescuOana
multumesc draga Papadie, am vazut mesajul..
dar, vorba Larei, sa fie din cauza asta..
de aparut apar atatea anunturi, oare ce se intampla cu ID-ul meu?