Pe 3 iunie incep inscrierile

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Mie mi l-au primit la gradinita 228 - Piticot - din sectorul 4 (pe strada Spinis). Am luat fisa medicala, dar e timp destul s-o completez. Parca in grupa dnei Falcus spunea directoarea ca va fi. Mai e cineva la gradinita asta?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am ajuns la gradinite: la gradinita 69 (de langa scoala 199) scrie ca "toate cererile au fost aprobate", si atat.
La gradinita 86 (de langa scoala 86), ne-a bagat la grupa pregatitoare, nu inteleg de ce ca au doua grupe mari cu cate 25 de copii si o grupa pregatitoare cu 31, si noi oricum nu suntem de pregatitoare. Oricum asta era optiunea a doua, de rezerva si nu cred ca o s-o duc acolo ca imi vine destul de peste mana, numai daca ma trezesc la gradinita 69 ca nu au educatoare sau cine stie ce educatoare nimerim...
Va urez o vara frumoasa si ne vedem in toamna cu impresii noi.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Asa scria si la 228, toate cererile au fost aprobate". Dar era si lista cu numele copiilor. La cea de-a doua gradinita unde l-am inscris nu ma mai duc, mai ales ca driectoarea mi-a zis ca precis n-am sanse sa-l primeasca. Foarte bine, nici nu mai e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Buna.Spuneti-mi va rog daca stiti gradinite cu program prelungit in Dr Taberei care mai au locuri libere.Eu am inscris copilul la 3 gradinite dar nu a fost acceptat la niciuna dintre ele.Va multumesc anticipat.O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviaelena spune:

quote:
Originally posted by dhermina74

Buna.Spuneti-mi va rog daca stiti gradinite cu program prelungit in Dr Taberei care mai au locuri libere.Eu am inscris copilul la 3 gradinite dar nu a fost acceptat la niciuna dintre ele.Va multumesc anticipat.O zi buna.

Incearca la 229 in Dealul Macinului (zona Frigocom)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dhermina74

Eu am aflat, dupa ce-l inscrisesem la doua, ca dava il inscrii la mai multe nu-l primesc deloc. Nu stiu daca e adevarat sau nu, cert e ca mie mi l-au primit la una din ele (la a doua nu m-am mai dus sa vad).

Mergi la inceput