Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
danuta36 spune:
Tudor Ianis de mami doinidoini! -- 7 luni
Ma tot intreb cum o sa suporte bebeii nostri caldurile care vin..Miru de acum are pe spate o gramada de bubite rosii..
mandarinutza spune:
Fetele, am uitat un ingredient la reteta de perisoare.Cand pun carnea la blender/tocat, pun si un galbenus de ou.Am modificatin capitolul anterior.Scuze
Lia, ma bucur ca ti-a placut reteta.Am admirat-o si pe Runa Miruna,e dlce de tot si am vazut ca ii plac panglicile de la palarioara,ca si Antoniei.
Cecilia, mai dar ce ii mai place lui Cristi in leagan. Pupam iepurasul.
Melania, tare frumusel ciresarul!
Am admirat-o si pe Eliza de Ramonaiani, copilotul lui mami.
Tomitza, ma bucur ca ai mai scris.
Eu am fost azi la agentie sa platesc sejurul in Bulgaria. Mai pleaca careva pe 28 iunie in Bulgaria? Poate mergem impreuna.
Si am dat si o tura pin mall mi-am luat un costum de baie de la Debenhams.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
cecilia L spune:
Mandarinuta, unde plecati in Bulgaria??????? noi inca nu suntem hotarati daca sa mergem la noi sau la ei...
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Rodica
La multi ani!!! sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.
poze noi
cecilia L spune:
Baiatul a avut piticei azi, a fost marait, nu a dormit bine, nici nu prea a papat ....acum a adormit pe la 8 la mine in brate, jucandu-ne...era tare marait si dupa ce a papat iaurtelul( jumatate) nu am mai iesit afara, de obicei stam pana la 8....asta este, acum astept sa se trezeasca.
poze noi
myral spune:
MANDARINUTZA, eu ca bucatareasa priceputa as vrea sa te intreb daca in blender pui carnea deja fiarta pt perisoare si galbenusul la felMADA pt bona in Constanta poti intreba la mamici si gravidute de constanta, e subiect la odisee, poate te ajuta fetele de acolo.TOMITZA bine ca e sanatoasa fata asta conteaza. Si noi am facut analize si sper sa fie ok si la noi desi noi suntem putin mai graseDANUTA noi o sa punem aerul conditionat sigur deocamdata la noi nu e necesar Ai putea sa o lasi si cate putin dezbracata ca sa-i treaca bubitele.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
intru si eu o fuguta ,mai intai sa urez LA MULTI ANI !! frumoaselor domnisoare :ANA ELENA de mami BERNIX
IOANA de mami CARPATINA
sa va traiasca printesele ,dragi mamici.
bikmaria spune:
MELANIA eu i-am facut Teodorei supa de galuste exact de pe la 8 luni ,ii place ff mult .
myral spune:
sarbatoritilor de aziCARPATINA si BERNIX sa va traiasca frumoasele fetite!CECILIA tare vesel si dragalas mai e CRISTI in leganus! Se mai trezeste noaptea acum ca are 8 dintisori? A mea nu are nici un dinte si nici nu se vede vreunul dar tot se trezeste toata noaptea, deja e un mod de viata.MARIA printesa ta ce mai face?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
gabitz78 spune:
seara buna.
la multe lunitze sarbatoritilor de azi, multa sanatate si noroc in viata!
mandarinutza - eu plec in bulgaria pe 30 iunie, la obzor. tu?
azi eliza a papat pentru prima data ficatel de pui. i l-am dat cu piure de cartofi. si i-a placut!
pupici tuturor.ma duc sa spal fiarele.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/