Gravidute si mamici de Cluj - 80

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

anca-poate ai noroc sa-ti nu faca febra al meu nu mi-a facut reacie doar la vacinul acesta de 1.6 luni,si nu i-am dat niciodata nimic,aici i-ti zice ca daca nu face febra peste 38·sa nu-i dai nimic.tinem pumni sa nu-l doarasi cu iesitul afara al meu nu vroia ca era tare suparat si vroia sa doarma

ioana
-azi maine avetzi un anisor,facetzi chefffff

anamica-Mai suntem pe aici cu zodie de aernumai sa se tina bine domnisoarele,fara suparare la PATRIK,defapt cred ca ei o sa fie tare prieteni buni

meli-spor la cumparaturi eu in locul tau nu as mai purta sutien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am primit mail-ul , Andreea, multumesc.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Geany cum poate dormi atita? Ce ferictita esti cu asa dormilon!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetelor, acum m-am trezit....ma duc sa hranesc balaurul si pe urma iesim afara din nou.
am fost la mall, tirgul e micutz, la intrare, sint si lucrusoare frumoase, unele f scumpe, altele super rezonabile. nu am luat decit 3 bavetici, ca nu avem nevoie de nimic...si astept si baby expo...daca aveti drum pe acolo eu zic ca e ok sa mergeti sa vedeti!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

IOANA13-si mi-a mai doemit 2 h de la 16-18,si la 21.30 e in pat,si eu ma minunez cateodata cat doarme cred ca seamana la taicasu,va zic ca sotul,e pe sofa,numar pana la 10 si doarme,eu asa ma distrez,se pune in pat si in 6 sec doareme,

AAAAAAAAA era sa uit am facut cachitza in olitza,cum am vazut ca toti conducetzi
olitza,am zis sa-l pun si eu,si surpriza mi-a facut ,maine am sa-l pun iar sper sa-i tina naravul,sa nu fie doar o coincidentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA bravo pt DARIA
GEANY draga mersi de sfaturi ,oricum o sa incep un tratament pt par cu fiole ,ser ,pastile ,tot tacamu ,imi cade f tare paru
da vad ca doarmeeeee puiutzu
chiar tu MELI pt ce ti mai trebuie sutien ?

noi am avut o seara superba alaturi de multi bebe

ANCA o sa merg si eu maine la IUlius poate gasec ceva frumos pt piticutza ...si nu f scump

o seara super la toata lumea
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, este ceva targ de copii? unde si cand?

Alex, Geany-da, si eu voi umbla si fara sutien dar medicul zicea ca e mai bine pt san sa fie intotdeauna sustinut, deci in principiu voi purta sutien.asa de bine arata cu decolteuofffff

va pupic si sa aveti o seara frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor, daca face febra copilul de la dintisori,pana in 38.5...ii dau ceva?

Geany scumpa ce norocoasa esti cu somnul.........imi este si mie dor de perioada cand dormea asha mult.

Eu nu mai stiu ce sa fac cu cel mic cu masa.Azi toata ziua mi-a mancat de 3 ori cate 100 ml de lapte si un borcanel de ala mare de cereale cu banana.Atat.offf.SAper sa am o noapte ok...ca sunt rupta de oboseala.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

aaa, deci e la iulius. ce anume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli scumpa....daca mai tot zici cat de bine arata....cum te simti...eu nu mai mananc nimi,ma las de fumat si in cativa ani adum si eu bani pentru operatie

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput