Gravidute si mamici de Cluj - 80

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, poti sa il scoti afara daca nu face febra. Deci nu exista alta restrictie, doar febra. Si cand ajungeti acasa dupa vaccin sa ii pui supozitor cu paracetamol (cred ca jumatate, intreaba dr)

Lore, targul e de azi pana duminica. Si mai sunt tot felul de chestii faine week-end-ul asta, cum ar fi o expozitie de masini de epoca si un DRIVE CINEMA. Si cate alte activitati mai sunt si prin alte parti..trebuie sa ne facem dubluri ca sa le prindem pe toate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Offf....Adriana,speram sa tina mai mult....nici nu are rost sa merg......salariul vine doar vinerea viitoare

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lore lasa ca mergi la Expo baby saptamina viitoare? Unde se tine?

Acum a anuntat la tv ca sint capuse multe in parcul mare.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Al meu kupil inca doarme, cred ca azi o sa mai doarma o singura repriza. S-a trezit la 4 si-a luat portia de tzitzi, la 8 deasemenea si s-a culcat la loc. Eu misun prin casa intr-o liniste totala, mai strang una-alta si ma tot uit la ea sa vad daca face ochi. De vreo 10 minute am auzit ca rade in hohote, m-am dus la ea si radea in somn iubita...

Anca i-am facut pasaport individual, ca daca isi gaseste iubit si se hotareste sa mai stea imediat ar trebui sa intri la somn ca esti trezita cu noaptea in cap. Anca eu am scos-o pe Ana intotdeauna dupa vaccin, si nu i-am pus niciodata supozitor. Dr zicea sa ii pun doar daca face febra, dar din fericire nu a fost cazul. Tinem pumnii sa fie bine si usor!
Nico felicitari pt dintisori, la frumosul iepuras! Noi iesim in Babes dupa ce se trezeste si vom sta pana catre dupa-masa.
Adriana merci de info cu targul!
Ioana ti-am zis eu ca are alura de iubaret P, de fapt e zodie de aer asa ca are talent nativ la vrajit gagici.

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata scumpelor!

am ajuns ieri acasa, ma duc la cumparaturi si cu piti azi la control la ortopedie.in rest toate bine, tzitzi e inca dureros si tare dar e din ce in ce mai bine in fiecare zi. ma duc sa-mi caut sutiene,hihi, ca trebuie sa-mi schimb garderoba.

n-am apucat sa va citesc din urma, dar sper ca sunteti bine toate si toti, mai trec eu.va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana se poate pasaport individual? Dar cum de i-ai facut asa?
Edit: mergem in Belek, tot Antalya, la vreo 40 km de orasul Antalya.. nu stiu cit e de sigura informatia.
Nu pre cred ca ne miscam noi spre orase, cu autobuzu si cu P dupa noi. Si de inchiriat masina.. parca nu m-as risca. Tu/voi ce stiti?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA mersi mult de info ,maine dau si eu o raita sa vad poate i gasesc ceva frumos lui Tiadris ,sapt viitoare avem nunta si ne trebuie o rochitza frumoasa
ANCA sper sa fie puiu ok dupa vaccin ,nu ti mai face griji

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LORE spor la treaba azi
MELI ce bine ca ti revii si nu te mai doare asa tare ,super
IOANA zici ca ai un baietel iubitor

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna
daca va spun ceva nu credetzi!!!!!!!!al meu ficior s-a trezit azi dimineatza pe la 8.30 si-a papat biberonul cu cereale,si s-a culcat la locacum inca doarme,asa ca am avut timp sa fac de toate prin casa

Vad ca avem pe aici o gramada de iepurasi,felicitari,in ritmul asta il ajunge-ti pe ALVARO,care inca nu are toata dentadura,mai are de iesit canini si molari,noi asa mai incetuc.

nico-la voi nu este hora de liniste?

alex-tot am uitat sa-ti scriu,parca mai intrebat de culoare cum sa ti-o decolorez ca tot inchisa e!!!!!?
Mama draga,cand ai o baza pe par mai inchisa e cam greu sa deschizi culoarea,cu o vopsea mai deschisa,pentru ca baza e mai tare.daca vrei fara decolorare,incearca sa te vopsesti cu un blond platinat,si sa aiba oxidantul de 12%daca nu gresesc,dar mai asteapta putin ca esti cam proaspat vopsita si o sa-ti strici parul ,normal intre vopsit si vopsit ar trebui sa se astepte cam 3 luni,si dupa sa-l vopsesti doar la radacina.
felicitari pentru olita,parca o vad ce dulce e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor!

Ieri am intalnit in parc multi copii frumosi, inteligenti si mamici superbe.

Daca tot suntem la capitolul "Olita", va aducem la cunostinta ca si noi o folosim de 4 zile, iar astazi am facut valorosul pishu.Victorie!

ADRIANA - ti-am lasat mesaj pe mail.Sper sa-ti fie de folos informatiile.

Mergi la inceput