Gravidute si mamici de Cluj - 80
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
anamica spune:
Noi am fost la pasapoarte, din pacate era coada, si o caldura....dar am rezistat cu stoicism si cateva urlete, iar la poza Ana a insistat sa-i arate dintisorii doamnei care facea poza, asa ca o sa avem o dintoasa cu pasaport.
Lore in Babes mergem noi, ca e mai aproape. Va asteptam si pe voi intr-o zi.
Alex cu avionul o sa mergem, am emotii pt Ana desi ea a mai zburat in burtika la mine. Dar cum Andreiutu lu Nico a fost un cuminte, am si eu sperante.
Chiar Nico pe unde sunteti voi?
Asteptam schimbul de noapte, Ioana si Elenutza
Somn usor,
Diana si Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
seara buna
am ajuns si noi in schimbu de noapte
azi am fost cumintei parca e mai bine, papam la fel de bine , ne plimbam
toata ziua pe jos la impins de carucioare k asa ne place , apoi mai vedem hinta in park si tusti la ea, se lasa de carucioar si fuge la ea, dar inca nu ii stabil pe el asa k tot cu mana pe el.
mami alexia cum sunteti? dormiti acu,m mai bine dupa cum vad, au si ei [periaode si perioade k nici noi nu avem tot timpul chef de somn de papa..........multe altele.
azi vb cu sotul de copii si eu as dori sa il avem pe urmatoru prin martie iar el vrea sa se nasca in mai sa fim toti 3 in mai, dar eu am zis sa facem sa fie cu el in luna adika martie, acuma no avem si pretentii, lasam k cel de sus sa decida cand cum si ce e bine pt noi. Doamne ajuta la toata lumea sa aiba un copil, k multe se chinuie si nu pot avea, avem caz concret in familie adica nasa noastra avea 12 copii pana in prezent dar sansa nu e de partea lor, si is innebuniti dupa copii, aau avut o fiica care a murit la 3 ani iar cand am facut noi nunta implinea 14 ani, va dati seama ce coincidenta, oare cum s-au simtit?//?? niciodata nu i-am intrbat k mi-a fost jena, dar cred k a fost greu.
acum il au pe Dragos , asa li de drag de numa
ma apuka nostalgiile cand va scriu, gata k imi dau lacrimile
noapte buna party
varsta lui Dragos
anca.b spune:
neata!!!
nu cred ca mai e cineva pe aici...
azi sint huhurezul de serviciu...s-a fitiit stefan la el in camera pe la 4 jumate, m-a trezit, m-am dus la el...miriia in somn...i-am pus suzeta si a adormit la loc. am incercat si eu sa adormn, insa n-am mai putut...asta e...poate recuperez la prinz...asa ca m-am logat sa citesc din urma, da' nu prea am avut ce citi...toate ati fost ieri la plimbarica, nu? n-a prea avut lumea timp de scris.
Diana, bine ca ati rezolvat cu pasaportul. cum ati facut? pasaport separat sau ati trecut-o pe ana pe pasapoartele voastre?
Elena, felicitari pentru plimbaretul din ce in ce mai curajos!
Lore, bravo pentru dintisor! citi aveti la colectie?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
nrl spune:
Buna dimineata si de la noi
Am fost tare matinala azi ca vecinii mei se apuca de construit si de la ora 5 descarca niste scanduri pe care le trantesc frateeeeeeeeeee... si cainii mei ii acompaniaza
Eu am inceput destul de serios lucrul, asa ca nu prea am timp sa scriu, da va citesc, sunt la zi Andrei bea suculete de fructe, pireu la borcanel deocamdata, ca facut de mine nu a vrut inca, dar perseveram, adica ii fac sucul din ce in ce mai gros. Si avem 3 dintisori
Alex, felicitari pentru statul pe olita
Diana, eu zic sa nu-ti faci griji pt avion, o sa fie bine, vei vedea, mai ales ca nu esti singura.
Pe unde iesiti azi la plimbare?
EDIT: avem 4 dintisori
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
anca.b spune:
Felicitari Nico!!! 4 dintisori! wow...oare la noi cit va mai dura pina apare primul?
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
NEATZA
ANA si eu zic ca o sa fie ok puiu in avion
NICO da si astia chiar asa la ora 5?????????
ANCA inca un picutz si o sa i iasa si puiului dintisorii
ma duc sa mi fac un cafei ca s tare obositaaa
se anunta vreme super faina
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Buna dimineata
P are 6 dintisori.. cei de sus, 4 i-au iesit cam deodata... are si el strungareata, deci va fi un iubaret
Acum se intinde sa imi ia mouss-ul
pa
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Elena, parca ziceai ceva de dormit..doarme mai bine Alexia noaptea dar tot nu e ok, tot se trezeste o data. Astept cu nerabdare maselele alea care o chinuie, are niste gingii zici ca-s pietre.
Felicitari pt beblusii umblareti si cu dinti!
De astAzi incepe la Iulius un targ pt copii, ma gandeam sa va anunt in caz ca nu stiti.Noi mergem maine.
O ZI FRUMOASA TUTUROR!
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Adriana, merci de info. eu cred ca merg azi, daca e vreme faina. ca miine mergem la ortoped si la vaccin si nu vom mai putea iesi din casa dupa aia. plus ca se pare ca si simbata va trebui sa stam in casa. depinde ce reactie are stefan la injectie si ce ne zice dr. apropo, voi ati tinut copii in casa a doua zi dupa vaccin?
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
Salutare fetelor.....
Nici nu mai stiu ce am citit...imi este somn....
Declar noapte nedormita.....eu cred ca ii ies 3 deodata sus.A facut si un pic de febra....scaune muuulte....
Anca...pana acum are 2 jos,un "ciot" sus si se pare ca mai vin 2 tot sus.
Nico felicitari pentru dintisori , ne-ati luat-o inainte.
Elenutza.....tu zici..."azi am fost cumintei".....Dar o data nu am citit...Azi am fost rautzi
Azi il duc la soacra , ca am program prin oras.....Eu inca nu am bagat la primarie actele pentru alocatie....
Adriana mersi mult de info.Chiar trebuie sa ajung si eu ca saptamana viitoare face copilul nasilor un an.Nu stii cat dureaza?David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".