Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

asa am facut acu vreo 3 luni si m-am trezit cu ea la usa!!! o zis "avem un bb mic si nu poater dormi de muzica, nu inchideti putin " asta era in toiu zilei si ma pregate-am de ziua puiului meu de sot!!!si acu 2 saptamani montam si noi patutul si dade-am niste gauri si o venit iara!!!chiar i-am zis azi sotiorului ca daca mai vine vreodata la mine ii inchid usa si ii zic sa se mute la casa!!!si gata!!!

39+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Mesaj de la Andrada

Ma numesc Andrei Tiberiu, Apgar 9, am 2700 si 47 cm cezariana

Sa va traiasca baietelul, sa va aduca numai si numai bucurii!!!

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???

Felicitari Andrada!!!Sa-ti traiasca puiutul si refacere rapida!!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Iulia, melly, monik Scoatem si pentru voi
iulia, te-am vazut cum stateai cu laptopul in brate, langa burtica!!! Mai stii cand ma certai ca stateam si eu la fel???
Eu cred ca daca la voi in casa este cald, mai bine lasi geamul deschis sa se aeriseasca, pt ca ii face mult mai mult rau lui bebe caldura si aerul inchis.. Vezi si tu atunci...Dar eu am observat (si la mine e racoare in casa) ca Sara se cam agita atunci cand o invelesc mai mult sau simt eu ca e cam cald in camera.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MAi fetelor va admir pentru regimurile draconice pe care le tineti cand alaptati. Eu ma intreb de unde naiba le tot scornesc doctorii din ro??????

Aici ai voie sa mananci ORICE. Si de ce nu ai manca? Bebele e obisnuit cu gustul tuturor alimentelor din burtica, iar regimul contra-colicilor e un mit. Ce copiii alaptati cu bibe cu fac colici? Ei de ce fac?

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Mesaj de la Andrada

Ma numesc Andrei Tiberiu, Apgar 9, am 2700 si 47 cm cezariana

Sa va traiasca baietelul, sa va aduca numai si numai bucurii!!!

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???

FELICITARI!!!!! SA VA ADUCA MULTE BUCURII SI TE ASTEPTAM CU DETALII!!

Mergi la inceput

Iulia, am uitat sa-ti urez succes la dr!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Luminel, flore07, Andrada

Felicitari si toate cele bune! Sa va refaceti cat mai repede!!
Bine-ati venit pe lume Elena Cristiana, Patricia Maya, Andrei Tiberiu, sa le aduceti numai bucurii parintilor si sa fiti fericiti si iubiti!

Da’ pe baiatul aelitei cum il cheama, pana la urma???

mi_bebelina, haioasa foc faza cu numarul gresit, cine stie ce si-o fi imaginat nevasta bietului om, ca are ala viata dubla si i-a nascut amanta Sper ca totul se va aranja si la tine si vei intra in ritm normal cu bebelina Delia Eliana cat mai curand... In rest, ai perfecta dreptate, daca ai nascut greu lasa mai bine povestea pe iulie incolo, ca eu si-asa am destula frica acum...

elenuca, eu cred ca totusi se pregateste si la tine, cam toate semnele sunt prezente! Dar mai asteptam putin cu

simonacip, un dulce este Matei, tare frumusele poze!! Asa mi se incalzeste inima cand vad poze noi cu bebei, habar n-aveti!!

fecian, bine-ai revenit! Tinem pumnii sa mearga totul din bine in si mai bine, nu dispera daca mai dureaza putin perioada asta de adaptare Abia asteptam pozici cu ursuletzul Gabriel

monik16, asta da prof de treaba, se uita la burtica ta si-ti da 10... Daca stiam, ma duceam in facultate la toate examenele cu o pernuta sub bluza si ma dadeam 4 ani gravida In rest, menajeaza-te, stai linistita cu picioarele pe masa, ca o sa ai destule de facut si dupa aia... Bafta multa joi, scoatem majoretele la momentul cuvenit.

Magnetism, daca bebicul e suficient de mare si mai ales daca are si acea cervicala de cordon, poate ca e cel mai bine sa nasti cu ceza... oricum, nu o programa prea devreme, lasa-i timp lui Bogdanici Pogonici sa fie si el pregatit... Bafta multa si la cat mai putine dureri de spate!

Laurita, nu-ti mai bate capul cu rata aia, lasa-le naibii de ganduri negative, ai sa vezi ca tu esti o mamica fantastica si totul va fi bine, iar Mirciulica se va dezvolta perfect! Mai dureaza putin pana se normalizeaza lucrurile, sunteti abia la inceput, nu uita asta!

Lorich, gata, de acum poate sa vina oricand, asa ca fii pregatita sa-l intampini cum se cuvine pe bebe Robert

Ylari, scumpa, dar ce face soacra cu tine se cheama teroare curata, cum ii permiti sa te trateze asa? Cu tot „respectul“ pentru varsta ei, dar nu-ti poate dicta ea tie cat si cum s-o alaptezi pe bebeluna, daramite sa-ti mai si ia copilul de la san? E chiar dementa de-a binelea???? Fa tot posibilul si eventual incuie-te in camera cand vrei sa stai doar tu cu bebeluna, fa orice, numai nu te mai lasa tratata ca o fetita prostuta de 15 ani care nu stie ce face... Doamne, n-am mai pomenit atata nesimtire ca la soacra ta! TU trebuie sa fii mai ferma, pe un ton calm dar sa te simta ca esti hotarata, si sa-i spui NU la tot ce nu doresti, n-o lasa sa te incalece, ca de-aia iti face toate mizeriile, ca te vede draguta si amabila si „respectuoasa“ si atunci zice ca poate sa te calce in picioare, vaca naibii...

leeloo, m-ai nenorocit cu lista aia Pai in viata mea n-am tinut un regim asa drastic, mama draga! Ma ia groaza numai cand ma gandesc... Dar ce sa facem, daca e musai, e musai... Decat sa-l aud pe bebe plangand de colici, mananc cartofi cu branza si supe de dimineata pana seara... Bine macar ca o sa am voie pateuri

Andree27, andora, si la voi se apropie vertiginos, tineti aici de incurajare si de antrenament:

La noi s-a facut cald rau, nu ma mai joc... Azi-noapte abia mai puteam sa respir, desi am dormit cu toate geamurile intredeschise... Am dormit in prostie, ma trezeam pe la 6, pe la 8, apoi la 9:30 si parca tot as mai fi dormit... Obosisem de somn

Ieri a fost foarte frumos cu prietena mea, i-am facut si ei pozici cu burtica desenata, au iesit superbe, apoi am iesit pe malul Mainului si am papat ceva bun (sparanghel cu sauce hollandaise, cartofi fierti si sunca, plus salata), am stat la aer curat, apoi ne-am mutat la o cafenea in orasul vechi din Steinheim si eu m-am delectat cu o cupa Amarena de m-am racorit numai bine... A fost ultima noastra intalnire fara bebei, ea urmeaza sa nasca in jur de 2 august si probabil ca va putea veni la mine sa ma vada la spital, dar eu nu stiu cand o s-o pot vizita cu bebe mic dupa ce naste ea, asa ca ne-a facut bine sa mai stam acum pe indelete la o parola...

In rest, burtica mea e sus, nu da deloc semne ca ar vrea sa se lase, desi o verific constant Ei, dar mai e timp, acum oricum ar fi prea devreme sa vina bebe...

In final, pentru cine mai vrea si mai are nevoie:

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Fetelor, scortisoara mea Sara a devenit o partzaita!! Le trage la greu... si miros...ptiu ptiu

Acum se trezeste si ma pregatesc sa-i dau sa pape.

Mergi la inceput

MissP Te dadusera fetele disparuta!
Si tu vorbesti de funie in casa spanzuratului??? Cand am citi ce bunataturi ai mancat tu ieri,...am simtit cum ma trec toate caldurile.. pai eu ma chinui cu iaurt si gratare seci, fara salate, doar cu morcovi fierti...off off.. Pai e frumos asa??
Lasa, rasfata-te cat mai poti! Si mananca inghetata si pentru mine..mi-e asa o pofta!! Si de capsuni!!! Iar barbata-miu si-a cumparat (si a mancat) toata saptamana trecuta cirese si capsuni, de mirosea in toata casa..nu mai puteam de pofta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Ylari, scumpa, dar ce face soacra cu tine se cheama teroare curata, cum ii permiti sa te trateze asa? Cu tot „respectul“ pentru varsta ei, dar nu-ti poate dicta ea tie cat si cum s-o alaptezi pe bebeluna, daramite sa-ti mai si ia copilul de la san? E chiar dementa de-a binelea???? Fa tot posibilul si eventual incuie-te in camera cand vrei sa stai doar tu cu bebeluna, fa orice, numai nu te mai lasa tratata ca o fetita prostuta de 15 ani care nu stie ce face... Doamne, n-am mai pomenit atata nesimtire ca la soacra ta! TU trebuie sa fii mai ferma, pe un ton calm dar sa te simta ca esti hotarata, si sa-i spui NU la tot ce nu doresti, n-o lasa sa te incalece, ca de-aia iti face toate mizeriile, ca te vede draguta si amabila si „respectuoasa“ si atunci zice ca poate sa te calce in picioare, vaca naibii...

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Iubita mea, stii cum eram azi noapte dupa atatea ore nedormite, cand mi-a luat-o m-am blocat, am bufnit in plans, ea si sotzu au crezut ca plang din cauza lu' bebeluna. Dupa ce mi-am revenit si a ajuns fata in brate la mine, iar a vrut sa mi-o ia si atunci am spus NU! Ei bine, e suparata Madame! Sa fie sanatoasa, si eu sunt si mai suparata. Sa ma lase in pace... Si o sa fac mereu asa. Am un coleg de servici care ma intreba: Pot sa te ajut cu ceva? Eu ziceam "Nu, merci" si el raspundea "Macar sa te incurc atunci..." Ei bine, asa si cu soacramea. Te pup pentru sfaturile tale. Partea proasta e ca iuby ii gaseste scuza: "Ii e si ei drag sa o tina in brate, ca e primul lor nepot"... Ce sa spun...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput