Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 14

mcoca spune:
Cleo, eu nu stiu cum naiba i-au apaucat panicarile de cativa ani numai. A deschis unu gura si a scos porumbelul si apoi s-a instaurat o moda, si fiecare doctor a mai adaugat un aliment la lista ca sa fie mai cu motz :). Pe vremea mamelor noastra nu se tinea nici un regim din asta.
Vicky 35+ si
Maya
AMR +4 saptamani
Bebele casei

melly23 spune:
iulia dar eu tot nu am inteles !!!poate nu mai functioneaza neuronul meu!!!dar de ce nu poti naste natural!!!????
39+ Amelia Gabriela

cleo78 spune:
quote:
Originally posted by DanaH
sa va mai povestesc despre printesa mea?
halal printesa... da niste parturi.... cred ca ar trebui sa facem concusr de parturi cand ne intalnim.
face cate unul de zici ca are pampers-ul plin, cand colo....nimic, numai aer. si asa se mai schimonoseste pana il face, se strange toata, se inroseste, si chirceste.... dar dupa ce il da.... se relaxeaza...
am vazut ca ii palce foarte mutl sa o las cu funduletul gol.... asa de mult... ca imediat face un pishu sau un kk. dar numai de placere :)
in rest.... dupa cum ne-am invatat: mancat, dormit la intrecere cu mami si stat cu ochii pe pereti cand vin tati si fratiorul acasa.
peste zi nu prea mai avem program de supt la 3 ore. si numai eu sunt de vina, ca o pun la san de cate ori vrea ea. nu cred ca este foarte rau, mai rau imi este mie ca nu stiu exact cat timp am "liber" intre supturi.
ieri am fsot la control (primul) si ne-a zis ca totul merge perfect. are deja 4260g si 54.5 cm. a laut intr-o luna cam 1400g (asta daca socotesc ca a iesit din spital cu 2860g). a ascultat0o si la inima, plamani, a controlat-o daca este simetrica la picioare. totule ste perfect. acum ne vedem peste o luna, cand face si vaccin. offff...
despre mine... mi se pare ca a cam scazut productia de lapte in ultimele zile, dar nu vreau sa intru in panica. pana la urma, ea pare destul de satisfacuta, mai ales noaptea, cand doarme si cate 4 ore legate. stiu ca ziua este mult rasfgat si de aceea vrea mai des la san. oricum, incerc sa mananc mai regulat, sa beau mai multe lichide. in ultimele zile nu am facut decat sa dorm, si numai sa ciugul cate ceva in pauzele de somn.
chair vroiam sa va intreb, fetele care alaptati. voi lauti ceva vitamine? v-a recomandat medicul ceva? eu parca as lua ceva, ca mi se pare ca dorm pe mine. poate ma mai inviorez si eu putin, ca tare ma enerveaza starea asta.
hai ca am scris azi.... parca vad ca iar iau o pauza mai lunga, nu pt ca as vrea, ci pt ca imi este lene sa scriu. dar sper ca nu.
Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
iulia , pijamaiua ta e bestiala! Si io am stat cu geamul rabatat de cand am venit acasa, si era vremea ploioasa. Ba mai mult, deschid geamul si o pun pe pat ind reptul geamului. Deci.. e si curent, dar cum numai la romani e psihoza curentului.... (si ce se crizeaza soacra=socru... )
danaH, si a ta bebeluna e partzaila? si la noi face la fel. Ba mai mult, au venit nishte prieteni, si ne rugam de ea: hai chitsaie, baraiie, marraie, arata ca ai corzi vocale. Si ea trage cel mai generos partz auzit de 4 perechi de urechi!

Cu alaptatul, cica pe la 1.5 luni,2 ii facem program si ziua. In rest, pana se instaleaza lactatia + stomacelul ii intra in ritm (si mai creshte)...ii dam cat de des se poate, nu mai des de 1 ora juma, sa apuce sa digere ce a avut inainte. Uneori, de cald (aer uscat), poa sa vrea si cateva gurite, de sete...
WOW. Intr-o luna 1400gr???? pai... e bestial!! e dublu decat minimul acceptat. Sa ma programez si io la doftor, cand implineshte bebe 1 luna, pt evaluare...
vitamine- io iau Elevit. Aceleasi din timpul sarcinii; dr de familie a insistat sa iau si fier, dar si asha is cam constipata

socrate , ai pistol in casa??? aaa, pai nu mai vin cu bebeluna spre tine! Never... mi-e frica

andora , si io nu am luat cantar, ca mi-era frica la fel- sa nu cantaresc copilul prea des- sa fac si io o psihoza, nu?

Diana_d, felicitari pt nashtere si pui!!! Sanatate maxima,r ecuperare rapida si multa tarie!! Sa va ajute Dumnezeu!
Simonx , brrrr, greu e singura, dar nu ma speria, ca s-a auto invitat maica mea din weekend. Si din ce povestesti, asha era maica mea prin liceu (de atunci nu am mai dat ochii prea mult cu ea... a venit numai 1-2 zile/an pe la mine, suficient oricum). Hai c a asta ne caleshte, nu?
desiree, felicitari, multa multa sanatate, tie si la pui!!
mcoca, stii cum e la romanica? nu e incredere in dr, maica mea zice "ce stie el...", dar se asculta radio shants si tot ce zic babele, e un stadiu national barfa si bagatul in seama. Si normal, ca lucrurile negative se aud primele. Asta e. Culmea, de la oamenii de la tsara nu am pretentii, chiar ziceam asta lui tati, ca mama e de la tsara, cu 12 clase, dar de socri care au fack+ master, si pretentii de 'capitalishti'??? si barfesc...mai rau ca maica mea. Asta e, dupa o varsta, cred ca e mai usor sa te doara de curul altora, decat sa cetesti o carte.
o

povestea nashterii

cleo78 spune:
vad ca a actualizat cineva prima pajina cu noii nascuti. Probabil MissParker. Multumim...
auzi,Miss cum e sparanghelul ala? am vazut de vanzare in cora/carfour candva, dar..cum o fi la gust?? si mai ales cum il gatesc? in afara de fiert -garnitura la quelque choose.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii

iulia83 spune:
felicitarile noastre proaspetei mamici Desiree!! refacere rapida si bebelina sanatoasa tun!!!
Pozici Iulia

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

iulia83 spune:
quote:
Originally posted by melly23
iulia dar eu tot nu am inteles !!!poate nu mai functioneaza neuronul meu!!!dar de ce nu poti naste natural!!!????
39+ Amelia Gabriela
melly
pai! sunt suspecta de HPV!! zic suspecta, pt ca eu eram 100% pana acum ca am, dar doctorita mi-a explicat cu totul si cu totul altceva azi...si analizele pt depistarea virusului nu le pot face decat la 6 luni dupa ce nasc...deci, sa evitam orice chestie, este musai cezariana :(
Pozici Iulia

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Reallaura spune:
Am fost si noi in parculet cu tati si ne-am plimbat 1/2 h.
A fost frumos, ne-am giugiulita si noi (cum spunea Alina), cu bb pe picioare, incantati de ce facuram:)
O sa pun pozici pe picassa acus.
Problema e ca atunci cand mi-era lumea mai draga m-a pocnit sangele big time. Ca tot ma laudam cu lohiile mele de 5 zile.
Asta ca sa o linistesc pe Cleo. AM luat camasa lui Bogdan si am pus-o in jurul taliei ca am facut varza singura fusta cu elastic pe burta care -mi venea si mie...
Andora sotul meu merge la congres de chirurgie BMF. Al tau merge la diabetologie???
Diana_d, multa putere sa-ti dea DUmnezeu.
Nu stiu cum reusesti sa faci fata, sincer iti spun.Sa-ti traiasca bebelusul, nu e deloc mic, are peste 3 kg! Asa spuneam si eu de al meu, dar pana la urma e foarte bine!
Sa stii ca si eu am avut reactia asta la anestezie, m-a mancat toata pielea 3 zile si mi-au iesit bubite. De cand ma stiu nu am avut alergii. Slava Domnului ca nu am simtit si bisturiul!!!
Cat priveste neputinta ta de a respira, si asta am avut-o.
De la hipocalcemie.
TU calcemia ti-ai facut-o? Ia vezi, poate o fi si la tine tot de la asta. Eu aveam ca o gheara in capul pieptului sau ca o greutate.
REcuperare rapida!
Simonix sa ne povestesti si in iulie cum a fost cu soacra! Sa stii ca si soacra mea si-a luat concediu 3 sapt ii facem baita impreuna lui bb in fiecare seara si tot asa il alinta: baiatul mamei, iubitul meu si asa mai departe. Sunt curioasa de soacra ta cum va reactiona.
IUlia Haioasa purcica ta!!
ALina_anto as fi vrut si eu la sis, dar soacramea e in concediu, 3 sapt special pt bb si as deprima-o sa fug de ea...cand ea pentru bb e libera.
Uof ar fi fost frumos sa ma plimb cu sis prin parc si sa stam in casa toata ziua cu bbeii....
Desiree Felicitari, sa-ti traiasca puiutzul!!
Elenuca, super, ce fetitza mare ai!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

iulia83 spune:
am modificat semnatura!!! nu-mi vine sa cred!! nu joia asta, cealalta...ultimele 9 zile de 2 in 1
sa ma puneti si pe mine la ceza programata va rog!!! 5 iunie
Pozici Iulia

Praise God!!!”

iulia83 spune:
au scos astia reclama cu pampershii? imi arata ca pagina nu poate fi incarcata acolo in "locshorul" (devenit) enervant unde era odata! se poate sa fi ajuns nemultumirile noastre la urechile lor???
fetelor, ma bag in pat ca am fost la spital la bunicul sotului si m-a cam obosit vizita...saracul om, asa batran, plange ca un copil..ooofff...aiurea..ma culc otara..vb maine.pup si celor care urmeaza!! cine mai pofteste, cine mai doreste....
Pozici Iulia

Praise God!!!”

andora spune:
Mabag si io rapid casunt pe fuga sa-iincalzesc laptemaimutei maricu cereale. Vroiam s a o felicit pe Desiree,sa fie bebe sanatos si mancacios!!!!!!
Va multumesc fain de tot pt urearile de sanatate!!! I-amaiscazut febra cu supozitor, cam naspa... ca cica trece greu sisepoate lua la bebe mic si streptococul A daca asta e si nu e ok...
Laura,nu sotul meu e la diabetologie ci o prietena
Iulia pai si eu sunt suspecta de HPV si a zis dr ca daca nu se vad rani pe col sau pe=afara eokcu nasterea... ca eu vroiam cezariana...
Uf nu mai continui cama striga..vapup!!! Si Daniel din burtica se intoarce de zici ca acu iese of.... noapte bunaaaa!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa