Bulgarasi si globulete de nov-dec (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adinag

Floris este innebunit dupa carti de tot felul.
Si asta-i printesa mea

Pupici la micul intelectual,la mica printesa cataratoare in copaci si la mamica frumoasa cu ochii albastri.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi dau eu si cafea si cola si totulet !!!

( asta ca nu am gasit un tort )

Va doresc o zi minunata la toate si va pup

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Buuuun tortuletul Lala, la multe lunite lui Andrei, sa creasca mare, sanatos si frumos!
Felicitari pentru lui Raducu si Mariei, asteptam sa vedem poze cu ce cadouri au primit cu ocazia primului dintisor!
Eva baiatul cuminte care papa tot si zice ca se vede din poza ca nu vroia sa fie dezbracat si sa exerseze cu sofatul ca vine la capitala sa fie plimbata!

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna dimineata!Ma servesc si eu cu o cafea ca mi-e tare somn!

Felicitari Raducu si Maria!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata!
LALA,la multi ani printisorului tau si tuturor sarbatoritilor de azi!!!

CREEM,ANCAD,CRISTI07,felicitari pt micutii

Aralia...tu ti-ai antrenat fata pt campionatul de fotbal cumva???Sau...ii dai energizante,pe pomeni ca beti cafeaua impreuna de dimineata?!Super filmulet,pupici caprioarei mici!!!

ADINA,MIHA...breeee,da' pacat ca nu m-ati putut auzi razand...Silicoane,auzi tu...Nu,m-am apucat de electrostimulari si impachetari cu ciocolata si struguri...Pe langa faptul ca pielea imi multumeste,pot dormi linistita aproape 2 ore!!!
O sa va comunic rezultatele,deja ma simt mai supla!!!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

ADRA...super frumusica Eva ta cu palaliuta si buclele ei!!!

LAVI,e ok cu greutatea Iasminei,e un omulet mare acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Creem felicitari si Mariei pentru ( ca mai devreme uitasi )

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

AVEM SI NOI O POZA CU PALALIUTA...ULTIMAAA!

Fetele,stiti ca eu ma tot vaitam ca fatamea nu papa fructe...Pai...nu papa fructe blenduite,ca cele pasate cu furculita sunt taaaare pe placul ei!!!Ieri a mancat juma de para si juma de banana...si ar mai fi vrut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neatza!
Maaaaaaama ce mult scrieti! Ati beut multa cafea ieri? Lasati-o mai usor cu cafeaua ca acum se trezesc bebeii!

FELICITARI, mama de MARIA pentru primul dintisor!

MIHUTA - eu nu o imbrac f subtire, adica sunt la mijloc, inca nu i-am pus pantaloni scurti, dar trei sferturi da; si eu o curat cu detergent de ala lichid antibacterian din farmacie si o spal cu apa in parc.

ADRIANA - eu stau in Doamna Ghica, am ajuns duminica in Tei in cautare de papa arabeasca si ne-am intalnit si cu cumnatii, ca ei stau acolo; am vorbit si cu o mamica cu o fetitza de vreo luna mai mare, dar nu cred ca era vreuna din noi de pe forum; va astept prin plumbuita, vedeti ca e o scurtatura pe deal daca va coafeaza; oricum e mai frumos in Tei!

Bravo ANK! Sa nu taci!

CREEM - of of, hai ca trec durerile si v-ati ales cu 2 dintisori! Avem si noi specimene in parc, urmaresc o familie sa le vad si eu copilu sau ce or tine ei in landou, ca au aparut in parc de vreo luna jumate si merg cu landoul cu fermoarul tras si aparatoarea ridicata, nu se vede nimic inauntru - sotul meu zice ca bebe e la sauna! Eu nu mergeam asa in toiul iernii, doar daca batea vantul sau ningea! Super faza cu pizza, sarmale nu????????????

CRISTINA- invata-l pe Raducu sa nu se mai impotriveasac cand il dezbraca fetele, ca e de bine!

ADINA, Aai copii superbi, Jasmina e o frumoasa, iar Floris va fi cu siguranta inteleptul casei daca e asa preocupat de carti!

IULI-ANA - vezi ca trebuie sa incercam multe cu bebeii astia pana intelegem ce le place! Vreau si eu ciocolata...cu struguri!

ohoohooooo...ce m-am intins

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata!!!

Mergi la inceput