Bulgarasi si globulete de nov-dec (69)
Raspunsuri - Pagina 20
cristi07 spune:
BB, nu am nici o idee la ora asta (canuta cu poza..calendar, tricou...etc)
Pussi, vrem sa vedem si noi printele la plaja...
Gravidutza no.1 la culcare!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
adinag spune:
Ank, chiar vroiam sa intreb si eu de ce vrei sa schimbi dr. Si inca nu-s lamurita :-))
BB, io-s tare slaba la capitolul asta, ultimul an nu am reusit nici sa-i gasesc cadou la al meu de ziua onomastica . Nu ca nu vreau, dar nu gasesc nimic calumea sau mi se pare prea complicat.
Deja astept si eu idei ca face intr-o luna 35, aici se sarbatoresc mai mult astea rotunde sau semirotunde.
cristi07 spune:
Adina, spor la impachetat...ti-am zis eu in ultimul moment ajungi sa il faci cum trebuie!
Am fost plecati intr-o sambata cu finutza mea de 3 ani...si de la 9 dimineata pana la 9 seara cand ne-am despartit de ea...a vorbit continuu....fara pauze - intr-adevar era dulce - cel putin din afara. Noi ne-am distrat dar ne-am si mirat cat poate sa vorbeasca un copil. Oare al meu cum o sa fie? Daca seamana cu tati va fi f vorbaret, daca seamana cu mine va fi asa si asa
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
adinag spune:
Merci, Cristina.
Azi oricum a fost mare agitatie la noi in casa, si cand este si ea asa agitata si vorbeste intr-una (si in acelasi timp tzopaie, alearga, etc. si asta mereu), il agita si pe Floris si ma epuizeaza pe mine la maxim.
Chiar nu inteleg, si cand vorbeste la telefon, fii-mea trebuie sa mearga, sa alerge, sa se suie pe undeva, sa... nu poate NUMAI sa vorbeasca???
bb_yasmi spune:
fetelor multumesc oricum pt ideii... daca am unde si timp ii voi lua o cana cu poza noastra (toti trei!) sa isi bea cafeau la birou cu ea!!
pussi, ank stiti unde pot sa fac asa ceva??parca in kappa era, nu?
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Ank83 spune:
Adina am mai intrat pe un site unde sunt numai fete din Tm si am vazut lucruri urate scrise despre doctorita mea .. Prima data am ripostat ca e ok ... dar bineinteles ca fiecare si-a povestit patania si uite asa am ajuns sa ma indoiesc de ea...desi cu mine a fost tot timpul o doamna .. Stateam azi si ma gandeam ca nu stiu ce mai vroiam de la ea ..sa si impinga in locul meu??!!1
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
adina cam asa e si iasminuta in ultimele zile...cand ma pierde din "raza de acoperire" cum incep maraielile..
adina, eu de obicei cand plec in concediu imi incep bagajele cu cate zile inainte..si...cu lista bineinteles...
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetelor multumesc oricum pt ideii... daca am unde si timp ii voi lua o cana cu poza noastra (toti trei!) sa isi bea cafeau la birou cu ea!!
da in kappa este ... buna idee... Nu scapa omul de tine nici la servici
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
adinag spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ai putea sa scoti si poza aia cu tine si iasmi unde ai mini, aratati amandoua fff fain, si poate o inramezi si are si el cu ce se mandri la job (ca arti si tu bestial in poza aia - de fapt in toate arati bine, dar acolo chiar esti sexy mama)
bb_yasmi spune:
ank eu zic sa nu te lasi influentata....am citit pe site-ul respectiv..si mai povestea una urat de dr cu care am nascut eu....sincer..eu la al doilea tot la el voi merge!! dar ac sa te linistesti mai bine mai mergi la un dr, mai fa un eco undeva, asa pt linistea ta!! PAREREA MEA!!
gata!! VA PUP!! am terminat papica, ma duc sa pap si apoi la nani!!