Bulgarasi si globulete de nov-dec (69)
Raspunsuri - Pagina 19
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by pussi
felicitari pt iepuras Radu, Maria si Stefania
BB sa nu patesti ca mine...sa fie incisiv, iesit prea devreme care se muta odata cu cresterea spre partea din fata a gingiutei! Daca sti pe cineva de bona sa-mi zici...
adina, mihuta spor la bagaje!
ank daca nu era Grig. eu nu nasteam in Ro...la ce sarcina am avut. pe ce site de Tm intri ca vreau sa caut bona... daca sti pe cineva sa-mi zici te rog.
mihuta nu-i gasesc nicaieri dimensiunile... ideea e sa le pun undeva in siguranta pana o duc pe una in camera... l-as pune pe terasa sau in bucatarie! Cu bona, as vrea sa ma ajute la dat papa...dar si la facut papa, spalat tetine, calcat hainute.. mi-ar trebui o femeie harnica si de incredere! As vrea sa vina si in wk... as vrea multe
stefania sa dea DD sa fie cum vrei tu!
adriana, voia sta eu cu Tustele, dar vreau sa le pot si lasa cu ea.. ca sa pot iesi in lume, singura mi-e greu sa plac cu ele. Vreau sa mai ies si eu in lume!
logam eu as suna dr.!
ieri le-am dat galbenus de ou amestecat cu cartof si morcov.. le-a placut la maxim.
azi le-am scos la plaja, goale pusca, cremuite cu fact. de protectie 50, doar cu palariutele in cap 2 minute pe spate, 2 pe fata. Elena a fost nedumerita, dar Ana era super incantata. Si maine le scot max. 4 minute.
maine facem vaccinul de 6 luni
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pt felicitari...fetitele dau semne ca r astepta vreun dintisor??
de mult vreau sa iti zic ca si Radu are o oita ca a fetelor...dar nu e f interesat de ea.
Legat de bone eu cred ca pentru 2 copii merge sa dai cam 10 mil, pentru ceea ce vrei tu (cel putin asa sunt preturile in bucuresti). Am prietena cu gemeni (acum sunt mari!).
Oricum felicitari ca te-ai descurcat pana acum fara ajutor!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
hee;llloo
am fost la dr, iasmi e super ok, a zis dr ca pana la 1 an sigur isi revine cu regurgitarea. a spus ca totul e in regula.
pussi, SIGUR!!! e canin!!! s a uitat dr in gurita ei!! si ii ies amandoi! in leg cu bona, nu stiu, imi pare rau. eu una nu am fost interesata deloc. oricum luni vine BONa BUNI... dar am primit intr-o zi un pliant , nu mai stiu exact parca aveau site bone.ro .
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
ce bine ca Iasminuca nu are nici o problema!
Poze Radu
cristi07 spune:
BB, asa din scurt nu poti sa ii pregatesti decat un mic "program artistic".
La multi ani!
Poze Radu
bb_yasmi spune:
cristina, ma gandeam, la altceva...gen "ceva " (nu stiu ce...astept idei) gravat!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
merg si eu sa imi termin papa...ca mie o foameeee
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ank cum ramane pe maine?? ne vedem??? n-are graviduta pofta de o pizzaaa maree..... ???
doar de un kg de visine are pofte
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by cristi07
BB, asa din scurt nu poti sa ii pregatesti decat un mic "program artistic".
La multi ani!
Poze Radu
asa zic si eu ...
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
Ank83 spune:
deci am vorbit cu sotul referitor la problema mea ca as vrea sa schimb doctorul.. La care m-a intrebat motivele.. mai ca il pufnea rasul si m-a intrebat... "dar tie ti-a facut ceva rau femeia aia??" Eu ..mut... dupa ..mi-a amintit ca s-a purtat ca o doamna cu noi toti... si cu raulito.. si ca el nu ma stia asa de usor influentabila... Mi-a inchis gura...
Dupa care eu ca o femeia matura si viitoare mama a doi copii i-am dat un rapuns hotarat ... "E putza si burtica mea si o arat cui vreau!!!" ... si rezultatul... a inceput sa rada si sa zica ceva de hormoni
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
Ank83 spune:
Pussi cu placere ... si imi place ca fetele stau la bronzat...Asa ...sa le faca mami cochete de mici
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
adinag spune:
Buna,
imi pare rau Loam de Sorinuta bolnavioara, dar ma gandesc si eu ca e de la dinti.
Lixa, sunt culmea chiar dr astia! Bine ca nu ati luat antibiotice. Jasmina pana acum o singura data a luat, si inca imi pare rau ca i-am dat. Rar sunt intr-adevar necesare. Insa cateodata trebuie :-(
Eu sunt suparata, nu am reusit sa fac nimic cum vreau, nici impachetat nici nimic.Floris a ajuns la perioada and e superbine dispus, cat timp suntlanga el, cum dispar din raza lui e jale. Iar Jasmina se supara ca de ce stau mereu langa el. Si se tine scai de mine. Oricum, ea este extraordinar de plina de energie (si la gradi mi-au zis educatoarele ca e extrema). Pur si simplu nu a fost azi nici un minut in care sa taca. Probabil ca voua vi se pare frumos, dar azi am avut impresia ca nu mai rezist. Nu am vrut decat jumatatede ora in care sa nu aud nimic, sa nu vrea nimeni nimic de la mine, sa fiu lasata in pace.
Iar acum as trebui sa ma apuc de bagaje. Doamne, de ce nu pot fi si eu mai organizata? Adica in capul meu e o ordine perfecta, dar nu stiu cum s-o pun in practica intr-un timp eficient...
Mihuta, nu fa ca mine!!!
Felicitari iepurasilor, nu-i enumar ca sunt prea multi.
Stefy, fa testul, sa fie cum doresti, si oricum va fi bine!!!