Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
bebecris spune:
si inca ceva legat de vitamina C...nu trebuie luata seara...
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
ginye55 spune:
Alra nu pot dormi nici pe moale, nici pe tare. Nu imi gasesc nicio pozitie in care sa nu ma doara coloana. Ma ia dutrerea mai ales seara cand ma asez in pat si incercsa-mi relaxez corpul. teroare. O sa incerc o gimnastica medicala, pentru intarirea muschilor coloanei, sa vad ce zice vineri doctorul. 
Elilov azi am avut o actiune sportiva cu Gabi Szabo. Promoveaza sportul inj scoli, o mare nebunie. Si da-ti seama ca a trebuit sa stau dupa prichindei (cls a II-a). Dupa a trebuit sa ajung la o actiune metodica pe sector. Deci da-ti seama ce ma menajez. Spor la incheiat situatii, procese-verbale si alte nebunii. 
Mav ce veste bune imi dai cu centurile pentru sustinerea coloanei! 
Ma bucur ca ai rezolvat cu rana la deget!
Brie
iti tin pumnii pentru analizele fetitei!
Toriceli
poate te razgandesti si iti redeschizi contul.
Cherieactiv multa bafta diseara la echo. Te asteptam cu vesti!
Mamiseli diclofenacul nu este antiinflamator? eu stiam ca este interzis in sarcina. 
Diana ma bucur ca te-ai linistit in ceea ce priveste rezultatul analizelor.
Si eu de regula ma gandesc la ce e mai rau. mai ales cand nu cunosc termenii medicali.![]()
Kita o sa ma interesez si de acei plasturi reumatici.
Fetelor va multumesc pentru gandurile voastre bune.
Azi pe caldura asta am avut noroc ca a putut sa ma ia sotul de la actiunea metodica pentru ca nu cred ca as fi rezistat. M-a luat o durere de cap ca nu puteam sa-l tin drept. Probabil caldura.
Aveti grija de voi!
Pupici pe burtici!

ginye
16+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
dandusa spune:
quote:
Originally posted by diana21
Uite aici, Toriceli, ca stiu ca citesti! Vitamina C in exces este inofensiva, se elimina prin urina!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Vitamina_C
"Ingerarea excesiva de vitamina C (prin suplimentare medicamentoasa poate antrena agitatie si insomnii, dar ea nu este periculoasa, excesul fiind eliminat prin urina ai fecale. Pentru doze egale sau mai mici de 1000 miligrame pe zi, nu exista nici un fel de contraindicatii."
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
chiar asteptam asta!

Mamica stralucitoare
17+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
kita spune:
Bebecris asta e, mai bine ti le faci singura; (in caz de urgenta eu le fac in burta, acum cand inca se mai poate); in piciaore pe mine ma doare; asa ca tot mainile raman de baza; in mana stanga de ex. stergi bine cu spirt, astepti sa se usuce spirtul si apoi infingi seringa la un unghi de 45 de grade si cu degetul opozabil apesi substantal.........si gata.....
Succes
Eu de maine si pana duminica plecam la mare......cu copchilu
Kita
cu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)
alra spune:
quote:
Alra nu pot dormi nici pe moale, nici pe tare. Nu imi gasesc nicio pozitie in care sa nu ma doara coloana. Ma ia dutrerea mai ales seara cand ma asez in pat si incercsa-mi relaxez corpul. teroare. O sa incerc o gimnastica medicala, pentru intarirea muschilor coloanei, sa vad ce zice vineri doctorul.
eu atunci cu laura daca am dormit o vreme pe mai moale (o plapuma pe saltea nu inseamna totusi foarte moale) m-am simtit mai bine. si cam tot de atunci pe scaun tin o perna la spate.
Vacanta cu Laura in Romania