Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
kita spune:
Eu am folosit voltaren gel, dar nu mi s-a parut cine stie ce; la farmacie se gasesc plasturi reumatici, dar cauta sa cumperi numai pe cei care au ardei, sau de la firma hymalaya se gaseste un unguent pe baza de capsicum sau ardei nu mai imi amintesc si eu ma simt bine cu el;
Sanatate multa, nu sta in curent si sa nu iei mult in greutate de la o luna la alta
quote:
Originally posted by mamiseli_11quote:
Originally posted by ginye55
Neata burtici!
Mav
Machus Sorina bun venit la odisee!
Fetelor, nu mai pot de durere de coloana!Vineri am programare la doctor sa vad daca poate sa-mi recomande ceva: o gimnastica sau daca exista centuri pentru coloana, dar reglabile pentru burtica. Nush ce sa mai fac. Ma gandeam sa-mi bag concediu, dar mai sunt doua sapt de scoala si acum e cu incheierea situatiei la invatatura, consilii, toate nebuniile. Poate vineri imi da doctorul o solutie.
Voi cele cu probleme, ce faceti cand va doare coloana tare? Va recomandat ceva doctorul?
ginye16+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Mie mi-a recomandat repaos la pat. Acum ca am trecut de trim 1 de sarcina voi intreba daca se poate lua ceva macar diclofenac unguent
Mihaela15+
Gargarita lui mami
Pozele mele
Kita
cu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)
bebecris spune:
alra....si pe mine m-a tinut starea de greata tot pana in saptam a 13-a....dar la mine a fost finut...eu aveam greturi dupa pranz....si daca papam un conet cu inghetata sau ciorba eram ok...
sa speram ca o sa-i treaca incapatanarea de berbecut...stiu cum sunt berbecii...asa sunt si eu...
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by toriceli
Si cind imi sta ceva in git trebuie sa-l scot , ca altfel e de rau.

Mamica stralucitoare
17+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by toriceli
Am solicitat sa mi se inchida contul. Am zero toleranta fata de tupeu sau fata de actiuni similare gen santaj sau vendeta. Va pup si va doresc numai bine ! Imi sunteti drage si o sa va urmaresc in continuare.
Ma puteti contacta pe mail sau pe mes - numai la sf. de sapt. La servici nu am mes.
Toriceli18+
,din cauza unei reclame ne lasi asa???
misca-ti curu' inapoi...
Mamica stralucitoare
17+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
bebecris spune:
il fac pentru ca am tromboza determinata de FACTOR V LEIDEN....sangele este gros si pot face cheaguri, tromboflebita.....in fine....e bine sa prevenim aparitia acestor chestii neplacute...avand in vedere ca sarcina a venit destul de tarziu si greu...eu in ianuarie am facut inseminare artificiala si rezultatul a fost negativ..iar la o luna cand am fost la viena in minivacanta de reduceri la shopping...s-a prins bebe...
in afara acestei probleme eu nu am avut nimic....nu greturi(foarte rar la pranz), nu varsaturi...dureri de cap...picioare umflate...dureri de noada si spate din cauza greutatii luate asa brusc pentru ca m-am lasat de fumat cum am aflat de bebe....
15+
kita spune:
NICI SA NU TE GANDESTI SA NU TI LE FACI la mare;
nu te risca aiurea.....este vorba de hrana bebeului, ce vrei sa nu ii mai dea sa pape?
mmie asa mi s-a explicat acum cativa ani, sangele fiind mai gros, daca nu se face aceasta heparina care subtiaza sangele, fatul se chinuie sa se hraneasca, si apoi daca tot se chiniue, in functie de cat este de dezvoltat si sangele de coagulat exista posibilitatea ca sa apara probleme de dezvoltare (Doamne fereste neurologice, fizice etc) sau sa se elimine;
Am spus cam cum, mi s-a explicat mie, in termeni nemedicali; Scuze daca am fost alambicata;
quote:
Originally posted by bebecris
KITA.....MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI...sunt mai linistita...deci pot sa alaptez....asta este bine...eu pana nasc mai am de facut 172 de injectii...am facut deja 15....acum sa vedem dupa...
sunt cumplite....am mana stanga...vanata...am uitat sa-mi pun compresa cu apa rece si am o vanataie de toata frumusetea...sambata ma duc la o nunta si o rochita cu bretele... cand fac in mana dreapata ma doare de mor...ma scap pe mine de usturime, ca de fapt clexane ustura...apoi in stanga curge sange...deja a devenit obisnuinta...mi le face seara dupa dus...am o dilema..unde mi le fac eu cand o sa plec la mare cu serviciul...daca nu fac 2 zile are ceva?
LISTA C2 contine CLEXANE...asa l-am luat eu...uite o sa mai intreb de curiozitate la farmacia de langa birou...promit...si cum aflu ceva te anunt...15+
Kita
cu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)
bebecris spune:
am inteles...dasr cum naiba le fac?
ca eu nu stiu sa fac si nu pot sa-mi fac singura....cine mi le face?
ar trebui s ama duc la un cabinet medical ca nu am incotro....asta este...
merci mult pentru ajutor....ce ma bucur ca azi am abuzat de prezenta ta pe forum...

pt tine si pentru bebe
quote:
Originally posted by kita
NICI SA NU TE GANDESTI SA NU TI LE FACI la mare;
nu te risca aiurea.....este vorba de hrana bebeului, ce vrei sa nu ii mai dea sa pape?
mmie asa mi s-a explicat acum cativa ani, sangele fiind mai gros, daca nu se face aceasta heparina care subtiaza sangele, fatul se chinuie sa se hraneasca, si apoi daca tot se chiniue, in functie de cat este de dezvoltat si sangele de coagulat exista posibilitatea ca sa apara probleme de dezvoltare (Doamne fereste neurologice, fizice etc) sau sa se elimine;
Am spus cam cum, mi s-a explicat mie, in termeni nemedicali; Scuze daca am fost alambicata;quote:
Originally posted by bebecris
KITA.....MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI...sunt mai linistita...deci pot sa alaptez....asta este bine...eu pana nasc mai am de facut 172 de injectii...am facut deja 15....acum sa vedem dupa...
sunt cumplite....am mana stanga...vanata...am uitat sa-mi pun compresa cu apa rece si am o vanataie de toata frumusetea...sambata ma duc la o nunta si o rochita cu bretele... cand fac in mana dreapata ma doare de mor...ma scap pe mine de usturime, ca de fapt clexane ustura...apoi in stanga curge sange...deja a devenit obisnuinta...mi le face seara dupa dus...am o dilema..unde mi le fac eu cand o sa plec la mare cu serviciul...daca nu fac 2 zile are ceva?
LISTA C2 contine CLEXANE...asa l-am luat eu...uite o sa mai intreb de curiozitate la farmacia de langa birou...promit...si cum aflu ceva te anunt...15+
Kitacu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)
15+http://community.webshots.com/user/bebecris78
diana21 spune:
Toriceli, hai inapoi...lasa supararea ca nu ai dreptate! Asta e un site privat! E, daca vrei, o afacere ca orice alta afacere, eu ii inteleg cu reclamele pt. ca din asta ies banutii! Si tu daca ti-ai face un site al tau, ai fi libera sa faci ce vrei cu el, de ce te superi asa??? Da-o incolo de reclama, pe toti ne enerveza, dar o inchizi si o ignori! Gata! Nu vreau sa te cert, da' ma'nerfezi rau de tot ca plecasi
! Plus ca Ale nu are nici o vina si nu mi s-a parut deplasata sau jignitoare interventia ei! Uf...reao!!! Hai inapoi, ca te iau de urechi, sa stii!!!
Brie, eu mi-am facut ieri dozarea de anticorpi Rh, de-abia astept rez., am niste emotii...Ultima data am facut analiza la 8 sapt. Acum am 15. Eu vreau sa le fac in fiecare luna, deh...paranoia e mare la mine! Cat despre epistaxis ([parca asa se zice cand iti curge sange din nas), nu stiu sa-ti zic nimic, dar e bine ca ii faci analizele! Eu te inteleg f. bine, si eu sunt la fel de panicoasa cand vine vorba de fetita mea!
Mav, ce ghinion ai mai avut si tu cu
cuiul ala...
Ma bucur ca a venit si Vrabiuta aici, uraaaaaaa!!! Noi suntem prietene de la odiseea de mamici de iulie-august 2004
!
Le pup si pe fetele care fac injectii in fiecare zi...of, greu mai trebuie sa fie!!!
........................
Eu tocmai am tras o sperietura zdravana! Mi-am luat analizele de sange si, stupoare! Scrie acolo, la concluzii, ca am anemie normocroma normocitara! Si da-i cu Gugal si cauta...nu va zic ce scenarii aveam in fata ochiilor...leucemie, cancer, tot felul de grozavii de genul asta. Insa am reusit sa dau de dr. mea la tel. si m-a linistit! Cica e o anemie normala, nu e deficit de fier, e doar o scadere de globule rosii care e normala in sarcina. Uh...nasol moment, inca rumeg ce mi-a zis, nu mi-am revenit dupa atatea scenarii de groaza!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
cherieactiv spune:
nu mai pooot ..ma omoara rinichii si spatelee..peste cteva ore tre sa merg la gine..si nu sunt in stare sa fac un amarat de dus..nici macar un ceai nu are cine sa imi faca!o mancare..nu am amncat nimiic azi..vai de capu meu
ginger(ve)
diana21 spune:
Uite aici, Toriceli, ca stiu ca citesti
! Vitamina C in exces este inofensiva, se elimina prin urina!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Vitamina_C
"Ingerarea excesiva de vitamina C (prin suplimentare medicamentoasa poate antrena agitatie si insomnii, dar ea nu este periculoasa, excesul fiind eliminat prin urina ai fecale. Pentru doze egale sau mai mici de 1000 miligrame pe zi, nu exista nici un fel de contraindicatii."
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti

Vineri am programare la doctor sa vad daca poate sa-mi recomande ceva: o gimnastica sau daca exista centuri pentru coloana, dar reglabile pentru burtica. Nush ce sa mai fac. Ma gandeam sa-mi bag concediu, dar mai sunt doua sapt de scoala si acum e cu incheierea situatiei la invatatura, consilii, toate nebuniile. Poate vineri imi da doctorul o solutie.