* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salut!
Oana bine ati venit printre noi!
Cum il cheama pe ghiocelul tau?
Amereea multumesc mult! Ai grija de tine si nu mai munci atat de mult!
Andreea G relaxarea mea se datoreaza si faptului ca mama inca mai e la mine! Saptamana asta o sa mearga si ea acasa...si va trebui sa ne descurcam singurei.
O sa scot parola de la dropshots si o sa puteti viziona poze cu filmulete cu Eli...E o scumpica! E foarte cuminte...mai ales daca doarme langa mami!
Fetele m-a innebunit Cristi! E un alintata
Iar a aparut reclama...
iar nu mai pot sa vad ce scriu
Daca as scrie ce cred eu despre reclama asta sigur as primi avertisment!
Va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catrinutza spune:
salutare fetelor
intru si eu repejor printre muuuulte chestii pe care trebuie sa le finalizez pana maine ca de vienri stau cu burta la soare...sau asa sper, ca la ce vremuri anunta madam Jurca, cred ca voi sta sub umbrela din cauza ploii nu a soarelui
Andreea...bine ca s-a terminat luna mai ca tare pacatoasa a fost in privinta accidentelor...mult succes la capitolul "imprietenit"...asta a fost si varianta pe care am adoptat-o noi chiar daca mocheta a avut de suferit de multe ori...asteptam vesti...
Ameera...bucura-te de zilele libere...
carmen...si la noi miorlaiala e la mare cinste in ultima vreme...dar de cele mai multe ori e din cauza oboselii...iar in restul, a rasfatului si a lipsei fermitatii "bonei"....oricum suspectez si o maselarie, ca prea rumega la drept tot ce prinde...
Catrinele....offff si tu Oana ta ce mai patimiti la capitolul medical...cum e acum, e bine?
Oana...uelcam in gradina cu ghiocei...poze si cv-ul mandrului tau...
Sorry ca sunt pe fuga...
Si de aici aveti cateva dovezi ale "dicstractiei" noastre ocazionate de ziua lu' cupilu'....nu cred ca trebuie sa mai comentez cine a fost super incantata de toata aventura...pozele sunt destul de relevante..
pup
------------------------------------------------------------------------ catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Qamar spune:
tocmai am aflat de la maica-mea pe messenger c a bunica mea, cea care m0a crescut, e in coma in spital in alba..
sunt daramata....
Delia21 spune:
Andreea,revin pe saptamana viitoare cu poze si povestiri caci vinerea asta am 3 partiale,.....si oricat as vrea....stii cat e de greu sa ingrasi porcul in ajun cum fac eu acum,sar tot nu ma dau batuta,si,...invat cat pot....si cu un picut de noroc,sper la note cat mai mari,caci invatai la timpul repectiv doar ca in vacanta asta nu am pus mana pe vreo cate,se intelege,nu?...Si luni mai am 2....dar apoi pot sa-mi trag si eu sufletul.Vreau doar sa spun ca ajunsaram acasa cu bine,...dar sunt asa de obosita....asta e,cumva o sa supravietuiesc.Am pupat lumea!
mihaser spune:
Salut!
Ieri am fost la dr si am facut un eco la cap...in mare suntem bine...cu ceva probelmute de la nasterea inainte de termen si de la faptul ca in burtica a suferit un pic...nu a fost bine oxigenata, insa nimic iremediabil. Ne-a dat sa luam vit B6 si mergem peste 2 luni din nou!
Am pus aici 3 poze noi de ieri!
Oana am vazut pozele cu voi! Tu ai 2 baietei, nu? Super tare aia cu batista bebelusului!
Catrinutza am vazut in sfarsit burtica...sunt superbe pozele!
Noe imi pare tare rau! Sper sa fie bine...mai ales ca azi e o zi asa mare...poate se intampla o minune!
delia ma bucur ca ati ajuns cu bine! spor la invatat si multa bafta!
Fetele a plecat ajutoru`...mom...asa ca de azi suntem pe cont propriu!
Cristian e super rasfatat de noi si de tot cartierul...Spune ceau la toata lumea si e foarte prietenos mai nou.
Cu pampersul e razboi mare...daca se culca de pranz asteapta pana adorm eu si isi scoate scutecul...urmarea o intuiti...face in pat!
Cu kk e si mai nasol...se inhiba...si strange din fund sa nu faca...si se constipa...si face niste turte tari...Mor!
Fug ca s-a trezit veverita!
Va pup!
dananita spune:
Buna!
Va rog mult sa ma lasati in lista doar cu David Alexandru!
Saptamana trecuta am fost internata cu el la Matei Bals, a luat rotavirus. Am scapat de asta si la 2 zile dupa ce am ajuns acasa a refulat canalizarea la cabinetul sotului, apoi ,marti am pierdut sarcina si tot marti, dar seara s-a imbolnavit si mama (tot rotavirus). A fost cumplit pt ca pe perioada in care am fost noi internati au cazut pe rand toti cei apropiati (socrii, sotul, tata etc). Sper sa ne lase acum si sa rasara soarele si pe strada noastra.
Vorbim cand reusesc sa-mi dezgrop moralul!
Multa sanatate va doresc tuturor!
Dana & Alexandru
POZE cu Alex si Dana
Varsta Alecu 08.03.2006Varsta BB2 DPN: 06.01.2009
gabi_fer spune:
Noe, imi pare rau...sa nu uitam sa speram in minuni, speram ca totul va fi bine. Ai grija de tine.
Dananita, imi parre rau pentru pierdera suferita, zambeste pentru Alecu Berbecu...pupici!
Catrinuta, mihaser, multumim pentru pozici!
Of...nu vad ce am scris, detest reclama asta.
Pupici tuturor!
O zi frumoasa!
oana_pradatu spune:
Buna dimineata si de la noi.
Multumim de primire...Stiam eu k sunteti de treaba
Mihasera nu am 2 baieti... e vecinu meu, baietelul mexxei(tot de pe forum)
Pe scumpul meu poznas il cheama Alexandru Florin. Sa nascut pe data de 7.03.2006 la 36 sapt...3100g.Am nascut in Iasi,mat Cuza Voda cu Dr Galearsghi Sorin
Daca sunteti dragute vrem si noi sa fim pe lista...
Noe...multa sanatate bunicii tale.Suntem alaturi de voi.
Merg sa imi fac o cafeluta si revin sa va mai povestesc de nazdravanu meu.
Qamar spune:
tocmai o opereaza, nu si-a revenit deloc de alaltaieri
medicul are mari rezerve
Dana.