Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
angelynna82 spune:
300 eu ma duc la munca din dna ghica pana la piata rosetti, pot spune ca e o intreaga nebunie, nu pot sta jos cu toate ca se vede burtica, mirosurile sunt ingrozitoare , unii oameni nu folosesc apa si sapunul sa nu mai zic de altceva.
despre concediu medical ar fi bine sa vb cu doctora de familie, eu am sa imi iau cand amenajez camera noastra, sa pot face in ordine totul nu sa fiu obosita
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
musettepink spune:
Neata burtici!
Cleo am vazut poza Irinei,e o dulce!!!!!!
Kid vreau si eu sa vad pisicuta ta.Mie imi plac pisicile la nebunie dar niciodata nu am avut de rasa,eu le adun de pe strada de obicei.Deocamdata am luat o pauza pt ca ultima pisicuta mi-a murit si sufar in continuare f mult,nu ma simt pregatita pt alt animal,am iubit-o enorm.
Iepurila ti-am scris pe pm ce fac eu pt constipatie,dar eu zic chiar Dulcolax sa nu iei,ala e medicament in toata regula si eu una nu as lua.
Mai organizam intalnirea aia sau ce facem????????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
24+LUCA
alinushca spune:
Neatza tuturor!!
CD sa stii ca asa a fost. si mie mi s-a intamplat de 2 ori chestia asta si a coincis cu cele mai nasoale perioade de constipatie. imediat ce am dat-o pe compot de prune si am reusit au disparut ca prin minune orice tensiuni/dureri in zona si cred ca si alunitza s-a simtzit mai bine
felicic au iesit cam 3 portii mari de mazare. adica in jur de 750 grame cat ziceai tu. nu am gustat-o inca pentru ca am fost ieri la ziua unei pretine si a facut mama mazarea in locul meu (ce bine e totusi sa ai o mama! ) la pranz o pap (daca ma mai abtin) si iti zic ce gust are. am luat-o cu 4 lei/kg din BIG.
Am gasit azi cererea gata formulata pentru drepturile de care vorbeam zilele trecute cu salariul mediu pe companie (whatever that means):
Catre:
Stimate Domn Director,
Subsemnata, domiciliata în, str._, având CNP, serie si nr. CI angajata a SC
, va solicit prin prezenta aprobarea drepturilor care mi se cuvin conform prevederilor art. 51 lit. c) si art. 66 din Contractul Colectiv de Munca la nivel national pe perioada 2007 – 2010, incheiat conform art. 10 si 11 din Legea 130 / 1996 republicata.
Va multumesc,
Sper sa va foloseasca. Iar daca e careva care are obiectii la continut sa zica.
De dimineata m-a trezit baietul in shuturi ca eu tare nu vroiam sa ma duc la munca. Atat de clar si de puternic incat nu am putut sa mai adorm Sper ca e baiet... deja ma pregatesc psihic pentru ecografia care vine.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
18+
angelynna82 spune:
Surioara mea aduna pisicile de pe strada si le aduce acasa, plus ca mai are si cativa pui si mama lor .
Noi nu avem nici un fel de animal, pentru ca socrul meu este bolnav, are astm si nu suporta parul lor :(
la toate fetele
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
anca81 spune:
Felicic, CD27
CD27, eu am trimis ieri telefonul inapoi la firma. Le-am spus sa gaseasca o persoana care sa ma inlocuiasca, s-au facut ca ploua, asa ca am trimis tel-ul prin sotul meu si l-am rugat sa-l predea pe baza de proces verbal, asta ca sa nu fie discutii. Si gata, am scapat. Imi pare doar rau ca am tot amanat atat. Am dat si nr. meu personal, just in case. Daca mi-ar fi propus sa lucrez de acasa pe bani, as fi acceptat, dar asa sa primesc medical 75% si sa si fac toata treaba pe care o faceam inainte - no thanks.
Felicic, si mie mi-e pofta de mazare. Asa scazuta, cu carnita de pui, yammy!
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by _irina_
Clau_geoFelicitari pentru fetita! Irina e un nume frumos, mie mi-a placut si imi place in continuare sa il port. Plus ca sunt atatea feluri sa alinti pe cineva cu numele asta... dar pe de alta parte pare si serios.
Kid2003 si mie imi plac dar mai ales motanii din rasa British Blue Shorthair. Am cautat si eu sa imi iau mitza din rasa asta, dar nu am gasit. Oricum sper sa se inteleaga bine cu bb. Nu o sa o las cu copilul sau in camera copilului, dar nici nu vreau sa se simta neglijata sa devina geloasa.
Kllemieu am zburat cand aveam cam 18 saptamani si nu am avut nimic. Nici nu am zis ca sunt graviduta, dar cred ca daca se vedea aveam parte si de tratament special (adica mai mult suc si mai des, eventual sa ma mute pe un loc mai bun). Acum ar fi trebuit sa zbor din nou, dar am refuzat, nu din cauza zborului (desi era mult mai lung) cat din cauza ca trebuia sa ajung
la capatul pamantului in Taiwan si nu stiu ce mancaruri mai gaseam pe acolo,
Nocom ne-ai vizitat in timisoara si nu ai dat nici un semn? Eu as veni pana in bucuresti la ai mei, dar cel mai sigur daca se va intampla voi merge cu avionul. E mult mai scurt drumul si nu te hurducai atata.
Anca, mie la eco mi-a masurat 4cm colul si se tot uita ca daca apasa pe el nu arata foarte foarte inchis. Dar pe masa a zis ca e ok, e inchis, dar daca sunt ceva probleme si am dureri care difuzeaza in picioare sa il sun. Iti dai seama ca la paranoia mea toate durerile acum divuzeaza in picioare. Inclusiv durerile de cap. Si doctorul meu are un eco super bun, cica cel mai performant din zona. Deci poate fi un pic diferit... chiar asa de mult insa nu stiu daca se poate. Dar daca sunt 2 medici diferiti orice e posibil.
Andy_galro eu sper sa nu ajunga burtica mea asa de mare ca a sotului nici macar in luna a 9-a.
Tzitziri, sincer ma cam sperie clipurile astea...
Help acum am vazut ca eu nu sunt pe listuta.
DN.10.11.1975 UM.16.12.2007 DPN.20.09.2008
Multumesc mult.
23+
Multumesc frumos Irina pt gandurile bune
23+
Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
alexa si mami spune:
intru si eu in clubul . Are dreptate 300, o gurita de cafea si sunt rezolvata:) Feli, senx de cafeluta.
alexa simami
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by freshanana
am si eu AMR! am si eu AMR !
25+
AMR 100 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
Felicitari pt AMR, sa se scurga zilele cu bine!
23+
Mami fericita de
tzitziri spune:
Neata,
apropo de discutia cu salariul mediu pe companie. Am citit si eu ceea ce la noi se numeste "Manualul angajatului" si am gasit ca la nasterea unui copil, angajatul (fara precizare daca mama sau tatal - deci oricare dintre ei) primeste un salariu brut al lui, adica al angajatului.
Ceea ce in cazul meu cred ca e mult mai convenabil decat un salariu mediu pe companie.....
Poate daca va interesati la HR existaun regulament intern, un manual, ceva ,care sa reglementeze clar ce drepturi aveti...si poate iesiti mai bine decat ce scrie in acel contract colectiv de munca.
21+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by anca81
Buna dimineata burtici! Sper ca toata lumea e sanatoasa si bine dispusa. Ma pregatesc si eu incet sa merg la eco, la 12 am programare.
Freshanana, AMR 100 zile Si noi am inceput de ieri numaratoarea inversa, mai avem 102
Pup pe toata lumea si va doresc o zi frumoasa si linistita Imi cer scuze daca am suparat pe cineva ieri. Piolic mic si scump, tu ai multi dulci de la mine.
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
FELICITARI PT AMR 103 ZILE SA SE SCURGA CU BINE ANCA!!
Tin pumnii stransi la eco sa fie totul bin e si sa vii cu vesti bune bune
23+
Mami fericita de