Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by anca81
A_rose, multumesc! Carla deja va cunoaste pe toate, stie cat de scumpe si cat de dragi imi sunteti Sunteti prietenele cele mai bune ale lui mami si mi-ati fost aproape de fiecare data
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Anca est o dulce ca intotdeauna, pup-o pe Carla si din partea mea ca pe mami o pup eu
23+
Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Neatza tuturor!!
CD sa stii ca asa a fost. si mie mi s-a intamplat de 2 ori chestia asta si a coincis cu cele mai nasoale perioade de constipatie. imediat ce am dat-o pe compot de prune si am reusit au disparut ca prin minune orice tensiuni/dureri in zona si cred ca si alunitza s-a simtzit mai bine
felicic au iesit cam 3 portii mari de mazare. adica in jur de 750 grame cat ziceai tu. nu am gustat-o inca pentru ca am fost ieri la ziua unei pretine si a facut mama mazarea in locul meu (ce bine e totusi sa ai o mama! ) la pranz o pap (daca ma mai abtin) si iti zic ce gust are. am luat-o cu 4 lei/kg din BIG.
Am gasit azi cererea gata formulata pentru drepturile de care vorbeam zilele trecute cu salariul mediu pe companie (whatever that means):
Catre:
Stimate Domn Director,
Subsemnata, domiciliata în, str._, având CNP, serie si nr. CI angajata a SC
, va solicit prin prezenta aprobarea drepturilor care mi se cuvin conform prevederilor art. 51 lit. c) si art. 66 din Contractul Colectiv de Munca la nivel national pe perioada 2007 – 2010, incheiat conform art. 10 si 11 din Legea 130 / 1996 republicata.
Va multumesc,
Sper sa va foloseasca. Iar daca e careva care are obiectii la continut sa zica.
De dimineata m-a trezit baietul in shuturi ca eu tare nu vroiam sa ma duc la munca. Atat de clar si de puternic incat nu am putut sa mai adorm Sper ca e baiet... deja ma pregatesc psihic pentru ecografia care vine.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
18+
Cererea aceasta poate fi folosita pentru concediu?
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Neata burtici!
Cleo am vazut poza Irinei,e o dulce!!!!!!
Kid vreau si eu sa vad pisicuta ta.Mie imi plac pisicile la nebunie dar niciodata nu am avut de rasa,eu le adun de pe strada de obicei.Deocamdata am luat o pauza pt ca ultima pisicuta mi-a murit si sufar in continuare f mult,nu ma simt pregatita pt alt animal,am iubit-o enorm.
Iepurila ti-am scris pe pm ce fac eu pt constipatie,dar eu zic chiar Dulcolax sa nu iei,ala e medicament in toata regula si eu una nu as lua.
Mai organizam intalnirea aia sau ce facem????????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
24+LUCA
Pup mult Musette, sper ca la toate burticile sa iasa asa clar bb la eco ca sa se bucure si ele si familiile lor de micile minuni.
23+
Mami fericita de
anca81 spune:
Clau_geo si eu mamica frumoasa si pe micuta Irina Alexandra - care se anunta a fi o heart breaker, dupa fetisoara dulce din poze
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
clau_geo spune:
quote:
Neata burtici!
Kid vreau si eu sa vad pisicuta ta.Mie imi plac pisicile la nebunie dar niciodata nu am avut de rasa,eu le adun de pe strada de obicei.Deocamdata am luat o pauza pt ca ultima pisicuta mi-a murit si sufar in continuare f mult,nu ma simt pregatita pt alt animal,am iubit-o enorm.
Iepurila ti-am scris pe pm ce fac eu pt constipatie,dar eu zic chiar Dulcolax sa nu iei,ala e medicament in toata regula si eu una nu as lua.
24+LUCA
Pup mult Musette, sper ca la toate burticile sa iasa asa clar bb la eco ca sa se bucure si ele si familiile lor de micile minuni.
23+
Mami fericita de
dyanira spune:
Am schimbat si noi azi semnatura.
Doamne ajuta sa fie bine pana la final pentru toate.Ca doar e o odisee norocoasa nu?
Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by clau_geoquote:
Neata burtici!
24+LUCA
23+
Mami fericita de
e o dulce Irina
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi.Si eu tot la scarbci intr-o pauza.Ieri n-am apucat sa intru,am avut o zi haotica ,dar am citit cateva ceva.
Cu constipatia am si eu probleme,dar incerccat mai multe fructe,greful merge cel mai bine.
Anca bine ca ai pus piciorul in prag,normal ca le convenea sa muncesti si sa nu fii platita.Tinem pumnii ptr eco
Clau felicitari ptr.fetita ,ne-ai cam tinut in suspans.Sa fiti sanatoase si sa va vedeti cu bine.
Uau deja incep AMR-urile!!!!Ce repede trece timpul!
22+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
angelynna82 spune:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=205564
Asteptand un ingeras 20+
anca81 spune:
Diana, felicitari pentru semnatura, cred ca esti cea mai mare burtica de aici. Ma refer la varsta sarcinii
Andy.p
Gata, fug la dushuletz, revin dupa!
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas