Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
dyanira spune:
Neata fetelor!!!
Vad ca v-ati trezit deja.
Si noi ne-am trezit dar tot la fel de stresati, avem numai ganduri negre si nu stiu de ce.Sper sa apucam sa vorbim cu medicul cat mai curand adica azi sau maine si sa punem punct gandurilor si paranoiei.
Sunt acasa si azi asa ca va urmaresc si mai scriu din cand in cand.
Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
CD27 spune:
Neatza burtici, m-am trezit tare greu, mai ales cand stiu ca d-acum lucrez d-acasa, cand eram in medical ma trezeam la 6, n-veam treaba, stiam ca pot sa adorm cand mi-e somna dar acum....
Iepurila, exact asa am patit si eu, dureri groaznice dar in partea stanga, am ajuns sa nu ma pot ridica din pat, am ajuns tarash la spital, dupa ce mi-a facut sotu baie....si nici in ziua de azi nu mi-au zis dr de la ce au fost durerile, dar eu cred ca de la constipatie, desi, eu sunt asa de cand m-am nascut , probabil sarcina agraveaza. La mine are efect compotul de prune, dar nu imediat
Anca te asteptam cu vesti
felicic76 spune:
neata si de la mine!
alinuta: dau eu o cafea uriasa(decofeinizata) dar are gust (aproape) bun!
anca81: sa vii cu vesti bune!
alinushca: ce se aude cu mazarea aia?
la dicutia de constipatie nu ma bag, eu am probleme in celalalt sens si reusesc s-o dau in bara cu lapte si fructe in combinatie.
Vasile
17+
bibinika
foto
angelynna82 spune:
buna dimineata fetele
anca succes la eco si te astept cu vesti bune
eu va invit la un capuccino, mi-am luat portia de cafea de dimineata, iar dupa la un mic dejun cu iaurt.
nu stiu cat din mesajele mele le-ati vazut dar am sa ma repet: noi vom face eco abia saptamana viitoare si atunci luam si poza si cd cu bebelu nostru .
un lucru mi s-a intamplat acu doua seri, vorbeam cu tati la telefon (caci el lucreaza in afara bucurestiului) si dupa ce am vorbit cu el ma conversez cu fluturasul meu, ii spun ca tati il iubeste si ca il pupa, e atunci am avut razboi in burta
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
angelynna82 spune:
am primit sfatul unei fete sa postez cat mai multe mesaje...
sa va spun ca eu nu pot manca capsuni desi imi plac la nebunie, in schimb mancam: banane, portocale, grapefruit, mere si mai nou caise, aaa si cirese.
cat despre celelalte mancaruri am vazut ca pot manca varza facuta pe aragaz nu la cuptor, fasole nu pot, ne place la nebunie castravetii si ardeii grasi rosii
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
angelynna82 spune:
am constatat ca nu am probleme cu trezitul ci din contra, sambata si duminica trecuta m-am trezit pe la 7 dimineata, dar in schimb imi este foarte somn in cursul zilei.
o intrebare: se pate sa ne vopsim in timpul sarcinii?
Asteptand un ingeras 20+
angelynna82 spune:
aaa si am uitat sa va zic sa ma treceti si pe mine pe lista de gravidute
DN 12.07.1982, UM 03.01.2008, DPN 09.10.2008 plssssss
Asteptand un ingeras 20+
300 spune:
Neata fete muncitoare si insomniace. Eu sunt la serviciu si ca de obicei drumul pana aici mi se pare o odisee, merg din Rahova pana langa Romexpo si urasc oamenii din 117 si masinile care n-au alt drum de urmat decat pe bd george cosbuc...
La Multi Ani, ankussa si un bb sanatos si jucaus [:d} La mine azi se anunta multa munca, si nici ieri n-am scapat, desi nu aveam nici un chef.
Concediu medical pot sa-i cer dr. meu de familie si asta inseamna ca pot sta acasa cat vreau eu??? Incepe sa ma tenteze.
20+
300 spune:
iepurila ca sa scapi de constpatie incearca si o gurita de cafea. Si sunt foarte indicate supozitoare cu glicerina pentru adulti, oricat ar fi de ne-tentant, ajuta mult.
20+
Nerantula spune:
Buna dimineata!
Contra constipatiei doctorul meu mi-a recomandat ocazional supozitoare cu glicerina, care au efect numai pe moment, intr-adevar, dar in cazuri disperate merg.
22+
Haiduc iubit