Puiuti de Randunici 2008 !! (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, atata vreme cat copiii nostri nu sunt alaptati natural ci mananca lapte praf, se pare ca nu e prea devreme diversificarea acum. Bun si, nr 2, a adauga un alt aliment, in cantitati mici nu inseamna a-l priva de lapte care deocamdata tot alimentul principal ramane.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty ba e mare, fata de cum era inainte! si frumoasa a fost de cand s-a nascut, dar acum e mai frumoasa!

pai nu stiu naty, ar trebui sa iau diclofenac? isi face efectul mai repede?? pe bune, nu mai suport!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Pai efectul sigur si-l face mai repede si mai bine (stiu ce vorbesc) dar totul e sa nu-ti gaureasca stomacul...tu stii cum stai la capitolul asta

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, sa stii ca eu zic ca Iulia seamana cu tine!!!Parerea mea!!!
E o dulcica!!

Roxana,parerea mea: daca nu suporti Celebrexul, ia niste antiinflamatoare mai cuminti, adica sa aiba si ceva protectie gastrica, si sa nu te zapaceasca, ceva bun : Aflamil tabl 2*1/ zi, Ketonal duo 150 mg 1/zi, Aulin plicuri 2 /zi (eu ma inteleg bine cu astea si se administreaza mai placut, se dizzolva in apa).Cu diclofenacul nu ma aliez ca e cam dur cu stomacul, acuma depinde cum stai si tu la capitolul asta.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mai intreb si eu in stanga - dreapta, sa vad ce sa fac...a zis sa-i dau branza calcica ca sa nu-i bag calciu medicamente, probabil...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Roxana, asociaza eventual antiinflamatorul cu o Ranitidina, sau Famotidina!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Maria, care-i branza calcica, mah???????

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eu stiu vag ca e o branza pe care o faci cu un preparat de calciu...o fi semisolida? Banuiesc ca da! Si o putea un bebe de 3-4 lluni sa o inghita?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga,

Welcome back!

Mie picioarele mi se umflasera ... rau. Acum sunt pe drumul ce bun dupa ce am bagat in mine o serie de pilule, ceaiuri diuretice si m-am uns cu Lioton gel.

Fetelor, vedeti ca graficele cu curbele de crestere, atat pt fete cat si pt baieti, se afla pe mail-ul comun. Le-am trimis mai de mult.

LA MULTI ANI CLAU!!!
Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de puii tai!

Gecko esti mortala cu peripetiile tale!

Maria eu nu mai spun nimic de diversificare ca deja mi-am exprimat parerea contra diversificarii de la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut niste poze delicioase cu iulia!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput