Puiuti de Randunici 2008 !! (21)
Raspunsuri - Pagina 12
amira_roxana spune:
aaa,am uitat sa precizez ca ii dau faimosul nan. dar ea din-asta a baut cand s-a nascut pana sa-mi vina mie lapticul, si tot din bibe avent! asa ca nu inteleg de ce nu mananca mai mult...
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
Kya spune:
Delphin am gasit pe site-ul ministerului sanatatii din canada ca poate fi tinut in biberon maxim 2 ore, asa cum faci tu. Mai scrie ca daca a inceput bebe sa manance din el, sau a fost reincalzit, atunci tine doar 1 ora. Chestia cu bacteriile din gura inteleg, dar cu reincalzitul?
In concluzie, cred ca 1-2 ore este totusi ok.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
fetele, sunteti dulci ca intotdeauna. alexutza este foarte bine so dr a zis ca maine o externeaza.
adriuta, merci ca mi-ai zis de coloana...incepusem sa-mi fac griji...asta mai lipsea, sa ma doara si locul epiduralei, ca si asa sciaticul meu are grija sa-mi aminteasca din cand in cand ca exista!
kya, pe perioada in care ne jucam de-a "completarea" , umblam cu laptele praf milupa in cutie de nan (ca e metalica), cu termosul cu apa calda si cu bibe...o singura data a luat masa la "fast food" in oras:)) (adica, in traducere,biberon in parc)...de cand nu ne mai jucam de-a biberonatul, am cele 2 "biberoane" din dotare, pe care le folosesc cu succes, pe unde il apuca foamea...nu am niciun stres sa-l alaptez in public!!! la alex ma stresam rau de tot, acum ma doare la basca:)
naty si mimonix si eu vreau sa fac o plimbareala prin septembrie si ia ghiciti cine nu are curaj??? al meu sotz! pretextul e ca nu avem masina...dar il vrajesc eu! nu stau eu intre betoane! m-am gandit sa mergem la albena, la vilutele la care am stat acum 2 ani...poate ii pacalesc si pe ai mei sa mearga, cu toate ca "nu-si lasa" mama casa ei
ma duc sa vad daca mai gasesc pe cineva la biserica sa-mi faca molifta...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
numeioana spune:
Fetelor, dr mi-a zis sa-i dau completare cu lapte praf si ce e mai bun, Humana sau Milumil?? El papa bine Humana in maternitate, dar dr cica sa-i dau Milumil... Eu i-as lua totusi Humana sa-i dau si intre timp beau ceaiuri si iau Galactogil, poate revine lapticul meu...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Roxana poate nu-i mai place Nan-ul.
Dar totusi, un copil flamand urla de foame. Spui ca Amira e linistita intre mese.
Iarasi este adevarat ca laptele praf e mai consistent decat cel matern. Poate ii ajunge atat.
Ioana eu ii dau Humana.
Varsta bebelinei
amira_roxana spune:
of ioana si tu cu probleme...incearca cu galactogil, ca stiu de la mine cand luam imediat se cunostea! sfatul meu e sa-l prepari cu laptic, ca in apa mie mi s- parut scarbos! si bea ceaiuri! succes!
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
kya multzumesc frumos!
cred ca ar trebui sa-i dau si niste ceiutz pt hidratare, nu? dar de care? d'ala de musetzel de la milupa, o fi bun?
pozici
pozici noi
ariel_7000 spune:
ioana, eu i-am completat cu nan, pe care il refuza categoric, apoi cu milumil, care i-a placut, dar spre bucuria mea, a revenit cu drag al prima dragoste, la tzitzi...mai insista cu tzitzi, e pacat sa nu incerci. intra si pe subiectul de la femina intim, cel cu alaptatul. am gasit o gramada de sfaturi bune, atunci cand ma agitam ca teo nu ia in greutate si ca face scandal la fiecare masa. acum papa atat de linistit si de bine!
uite ce am gasit eu in fisierul despre homeopatie, poate va ajuta:
"Productie insuficienta de lapte:
Este categoria cea mai dramatica pentru proaspata mama si pentru anturaj
• • Agnus castus: fluxul de lapte se întrerupe imediat dupa declansare sau se reduce progresiv si repede. Femeia este slaba, palida si anemica, fara vlaga.
• • Asa foetida: convine cazurilor care, spre a 10-a zi observa o reducere a secretiei lactate pâna la oprire completa. Tipologia remediului vizeaza; existenta unei flatulente, cu catar respingator si amorteala generalizata.
• • Causticum: are un flux de lapte slab de la început, la persoana anxioasa, obosita, ramasa în urma cu somnul.
• • Dulcamara, poate prin efectul ei descongestionant sa permita sânilor turgescenti, cu productie frânata de lapte, sa reactiveze secretia mamara.
• • Pulsatilla pare a fi, dupa Agnus castus, cel mai bun remediu în cazul unui flux slab, variabil si schimbator, precum e si personalitatea remediului cu sensibilitatile ei.
• • Ricinus este indicat atunci când diminuarea laptelui este însotits de tulburari digestive, voma si diaree;
• • Urtica urens a putut rezolva situatii dificile, când laptele lipseste cu desavârsire, suptul fiind însotit de întepsturi, dureri si mâncarime iritanta nu numai în zona sânilor ci si în alte parti.
Sunt recomandate, în general, dilutiile joase, cu exceptia remediilor care se adreseaza psihismului, atunci când acesta este incriminat în pierderea lactatiei."
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
luny spune:
cuscra si Mufa tot Nan a papat acolo, intre alaptari, pana mi s-a instalat mie cum trebuie laptele...poate ar fi bine sa te duci la pediatru de control,asa, si sa-ti spuna ce lapte sa-i dai..si ce ceai..pup si succes, insista!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Roxana mie mi-a spus pediatra ca bebeii care sunt hraniti cu lapte praf, trebuie neaparat si hidratati, mai ales acum cand e cald afara. Laptele matern la inceput e mai apos, tocmai ca sa le tina de sete, dar cel praf e la fel mereu.
Asa ca da, da-i si ceai. Eu am mai spus ca am 3 ceaiuri de la Humana si Milupa - musetel (recomandat si pentru constipare), fenicul si anason, si "Vise frumoase", calmant.
Ariel ma bucur tare mult pentru Alexuta.
Varsta bebelinei