Puiuti de Randunici 2008 !! (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Roxana laptele praf e mai satios decit cel matern, asa ca la inceput maninca mai putin. Asa am patit si eu cu pitica cind am trecut-o pe lapte praf, cel mai mult maninca 90, acum are momente cind maninca si 150 asa ca eu zic ca inca nu e cazul sa te stresezi.
Eu pina acum am curatat la mazare noua de ma dor si buricele degetelor, iar gatitul ei va fi undeva diseara (iar se termina pe la 12.00), adevarul e ca de cind cu Diana nici eu nu mai gatesc ca inainte pt ca nu am timp si de multe ori si noi comandam acasa, mai ales ca si eu, ca si tine Naty, stau toata ziua singura cu copilul si nu are cine sa ma ajute (am mai zis eu ca acum soacra-mea este suparata pt ca la botez s-a luat rindunoiul de ea pt ca incepuse sa urle ca nebuna la noi ca plinge copilul si nu ne intereseaza). Oricum eu zic ca e mai bine asa, nu o sa poata sa-mi reproseze vreodata cite a facut ea pt mine si nici nu va putea avea prea multe pretentii de la mine.
Cusca , si Tudor e la fel de frumos ca nora.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya,
amira, eu ii dau ceai de fenicul de la humana, in care dizolv bobitele homeopate anticolici. am baut si eu si e bun:))) apropos de asta...urla teo aseara de nu stiam ce are!!! ii era sete! i-am dat 2 guri de ceai si a adormit!
naty si in frigiderul meu e peisaj de iarna! nici nu mai stiu ce inseamna gatit! eu mananc ce apuc, cand apuc...de cele mai multe ori salata de rosii cu cascaval/branza...al meu, saracu' se descurca...mananca ce poate:) deocamdata e intelgator:)

oare pot sa ma duc cu teo sa-mi citeasca molifta??? ce fac cu el cand eu sunt cu tata popa? trebuie musai sa fac molifta asta???

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pana vin fetele cu poze noi de la botez, am pus si eu pozele de la petrecere ca abia mi-au ajuns!
http://community.webshots.com/album/563604410yuthhC

Acum ne pregatim sa iesim afara...

Va pupam!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

multzumesc cuscra, cleme, ariel! i-am facut si programare la dr pt sapt viitoare, sper sa rezist pana atunci!

o sa-i iau si niste ceiut azi sa vedem de care ii place! voi aveti un bibe special doar pt ceai in care nu puneti laptic? sau nu conteaza?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

amira, eu am bibe pt ceai si bibe pt lapte...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

ce distractie a fost la botez la Rebeccutza!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

eu am mare noroc cu randunoiul ca lui ii place sa gateasca tot felul de specialitati cu tot felul de sosuri si mirodenii speciale! eu fac f rar mancare! mai ne aduce si soacra-mea si mai imi face si mama cand mai vine p-aici! asa ca nici o sansa sa slabesc prea curand! ca eu oricum cand sunt stresata ma reped in mancare!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

ce o fi facand tuchi la congres?
ce liniste e p-aici...iar e toata lumea afara?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Ariel eu am facut molifta simbata (in ziua botezului) si trebuie sa-l iei pe Teo, il tii in brate si popa iti pune patrafirul in cap si-ti citeste molifta. Ma bucur ca Alexuta e bine.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau vazut si placut pozele de la botez.

Ariel nici eu nu prea inteleg cum e cu molifta asta. O sa vorbesc cu preotul inainte de botez, cred, ca pana atunci nu stiu daca mai ajung la biserica. Dar tot nu inteleg exact ce inseamna si de ce se face...

Roxana eu am faimoasele bibe Dr. Brown - tetina nr 1 pentre ceai si tetina nr 2 pentru lapte.

Na, ca zilele trecute ziceam ca mananca prea mult, azi la o masa dimineata a mancat 100, si acum "abia" 90 ml. Clar au si ei zilele lor mai bune sau mai proaste.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput