Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

vecinico is p-aci, citesc despre alaptat si indemnizatii si ce-mi mai trece ca trenu' prin cap. Nici urma de plimbare, is ostracizata la munci. Si azi am program de dat bani: control la doctor, apoi hop la stomatolog unde imi pun un molar si asta face gaura in bugetul meu . Numele e beton, Mihnea era pe lista mea de nume preferate. Alexandru iar e frumos ... doar ca cica e number one la utilizari.
Salutari la toata lumea, ma bucur ca e plin de vesti bune!

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Am atasat pozele cu Irinuca si masuratorile de la eco, ata pe siteul comun cat si pe linkul de mai jos.

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eu dc gasesc vinete congelate azi o sa fac maioneza cu oua fierte iar in loc de galbenus crud o sa pun smanatana ( am citit pe un forum)

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Noi (eu si tati) zicem ca la gurita, barbie si frunte seamana cu tati iar un rest cu mami

23+
Mami fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

sasha...este nume de bebelina sau de bebelin?
io stiu ca de baietel..
stiu o sa a blamati..si nu ma supar...deja toata lumea mi-a zis ca nu e frumos numele...
dar mie-mi place.....chestie de gusturi...deh.....
intre luca si sasha...care e mai frumos?
deja stiu ce-o sa ras[pundeti....
repet..nu ma supar....fiti sincere.

carla 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor eu vroiam sa va intreb ceva mai delicat: voi aveti cumva vise erotice?sau eu sunt singura obsedata care viseaza asemenea chestii...
Problema e ca sotul meu nu prea mai e dispus la sex din cauza ca ii e frica sa nu ii fac rau lui BB.Eu il tot bat la cap si ii spun ca probabil nu vrea pentru ca am inceput eu sa ma ingras dar el o tine pe al lui nu si nu ca nu e din cauza asta ci pentru BB.
Adevarul e ca il iubeste enorm inca de pe acuma: sa va povestesc faza aseara stateam amandoipe pat la TV si BB se mutase cu totul inpartea dreapta a burtii se vedea cu ochiul liber si eu impingeam usor in partea aua cu mana si ziceam ,,hai mamica du-te mai incolo stai frumos in burtica" si sotul meu de colo ,,lasa-l draga sa stae cum vrea el nu il chinui"m-a bufnit rasul si ma gandeam cat o sa il mai alinte cand o sa il vada.I-am si zis o sa fie un rasfatat fiu-tu ca o sa ii faci toate voile.El nu zicea nimic doar zambea.

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

vreau acaaaaasa... mi-e somn, sunt ametita, nu am chef sa lucrez cu nici un client azi si ma tine si burta, si ca su cum n-ar fi de-ajuns m-au batut sabotii de cred ca ma duce barbatu-meu pe brate acasa la 6. Ce-as baga si eu niste medicale!!!

Ieri am avut tensiunea 8/4 dimineata si 9/5 in timpul zilei, cred ca de-aia sunt asa confuza. Si imi vine sa o zbughesc la medic, ca nu-mi place cum imi simt deloc burtica. BB misca s e vesel, dar parca m'ar durea ceva jos si in sparte si in fatza deparcaar fi dureri menstruale. Sau infectia mea urinara recidiveaza? auch!! O adevarata zi de luni

20+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Fetelor eu vroiam sa va intreb ceva mai delicat: voi aveti cumva vise erotice?sau eu sunt singura obsedata care viseaza asemenea chestii...
Problema e ca sotul meu nu prea mai e dispus la sex din cauza ca ii e frica sa nu ii fac rau lui BB.Eu il tot bat la cap si ii spun ca probabil nu vrea pentru ca am inceput eu sa ma ingras dar el o tine pe al lui nu si nu ca nu e din cauza asta ci pentru BB.
Adevarul e ca il iubeste enorm inca de pe acuma: sa va povestesc faza aseara stateam amandoipe pat la TV si BB se mutase cu totul inpartea dreapta a burtii se vedea cu ochiul liber si eu impingeam usor in partea aua cu mana si ziceam ,,hai mamica du-te mai incolo stai frumos in burtica" si sotul meu de colo ,,lasa-l draga sa stae cum vrea el nu il chinui"m-a bufnit rasul si ma gandeam cat o sa il mai alinte cand o sa il vada.I-am si zis o sa fie un rasfatat fiu-tu ca o sa ii faci toate voile.El nu zicea nimic doar zambea.

Diana

Diana stai linistita si eu sunt ca tine si rade sotul cand ii povestesc, dar am citit pe un site ca este normal din cauza excesului de hormoni din organism.

23+
Mami fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

July morning am vazut ca ai scris ca Alexandru e nr. 1 la utilizari.Ai gasit pe undeva pe net vreun clasament al utilizarilor numelor.Daca da te rog spune-mi si mie ca tare sunt curioasa....

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ratonelu, din cate stiu eu Sasha e o varianta pt Alexandru in rusa.
Imi place Sasha, dar suna a diminutiv, nu e un nume in adevaratul sens al cuvantului. Ii poti pune Alexandru, si sa-l strigi Sasha, tot aia este!
Iar gura lumii las-o sloboda, pune ce nume iti place TIE, e copilul tau, nu te lua dupa altii ca nu le place numele Sasha sau nu stiu care. Altii sa dea ce nume vor dar copiilor LOR! Altora nu le va placea nici de tine, nici copilul, gelozii si prostii vei intalni la tot pasul. Get used to it!!!

Zi merci ca vrei un nume care sa sune ok in romana, noi am cautat un nume care sa sune ok si in franceza, sa il strige si socrii si cumnatii mei fara sa aiba crampe la limba!! Asa ca...asculta feelingul tau si al sotzului tau, nu te lua dupa ce spun altii...inclusiv eu!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput