Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

tzitziri am mai scris un mesaj dar se pare ca l-am pierdut. am si terminat deja cele 2 butoaie de socata facute de mama. si mai facem. se face atat de simplu ca ar fi si jenant sa nu mai facem cand e asa buna. si cand nu or mai fi flori in bucuresti inca se mai gasesc la munte ca acolo infloresc mai tarziu.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

DIANYRA esti super haioasa.....eu una nu prea cred ca mai visez, cad lata seara, sau de fapt nu mai stiu eu ce am visat, in caz ca se intampla
Va rog sa imi raspunde-ti si mie, cum este cu avionu in perioada asta???? stiu ca sunt insistenta

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

diana si eu as vrea sa vad un top de care zicea july. ca ma bate gdul sa ii pun lui bb alexandru (asa il cheama pe tati)

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

dyanira daca nu exista contraindicatii de la medic, nu exista motive sa va intrerupeti viata amoroasa. In opiniamea "pauzel" astea fac mult mai rau unei femei. Daca visezi deja, e clar ca tie iti trebuie, iar sotul trebuie sa se conformeze.Nu trebuie sa te vada doar ca pe un recptacul in care ii creste copilul. In dormitor esti iubita lui cea insarcinata.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

vecinico: dai de lunea? sa vezi pana vineri..... Mie imi place tare mult Alexei, pe baiatul Mirunei il cheama asa si cum Cotorobai este nume bucovinean/moldovenesc, ar merge, dar simplu, fara Mihnea. Al doilea nume al sotului este Alexandru, sa-i fac lui o bucurie, ca Mihnea Felix chiar nu merge deloc. Ramane de discutat.
ratonelul: mie-mi place cum suna, vezi cum se aude alaturi de numele de familie.

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nu mai stiu daca asta era singurul loc unde am citit, dar iata un link apropos de nume:
http://www.desprecopii.com/newsitem.asp?id=48

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Piolica, pupici si de la noi pt tine si bebel
Ma mir ca ai curaj sa calatoresti atat dar probabil ca la mine e teama sa nu se intample ceva rau, dupa cate am tras pana acum.
Felicitari pt tablou si acuarele

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

mercic. noi am tot calatorit, iar saptamina viitoare mergem in Franta, dupa care ne mai linistim.
imi pare rau ca tu nu ai voie sa iesi prea mult, dar totul este pentru bebelina, nu? o sa vezi ca o sa fie bine

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by dyanira

Fetelor eu vroiam sa va intreb ceva mai delicat: voi aveti cumva vise erotice?sau eu sunt singura obsedata care viseaza asemenea chestii...
Problema e ca sotul meu nu prea mai e dispus la sex din cauza ca ii e frica sa nu ii fac rau lui BB.Eu il tot bat la cap si ii spun ca probabil nu vrea pentru ca am inceput eu sa ma ingras dar el o tine pe al lui nu si nu ca nu e din cauza asta ci pentru BB.Adevarul e ca il iubeste enorm inca de pe acuma: sa va povestesc faza aseara stateam amandoipe pat la TV si BB se mutase cu totul inpartea dreapta a burtii se vedea cu ochiul liber si eu impingeam usor in partea aua cu mana si ziceam ,,hai mamica du-te mai incolo stai frumos in burtica" si sotul meu de colo ,,lasa-l draga sa stae cum vrea el nu il chinui"m-a bufnit rasul si ma gandeam cat o sa il mai alinte cand o sa il vada.I-am si zis o sa fie un rasfatat fiu-tu ca o sa ii faci toate voile.El nu zicea nimic doar zambea.

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Draga mea, marturisesc ca eu nu pricep. Ce treaba are Tanda cu Manda? V-a interzis doctorul, ai probleme, sangerari? Ca eu de barbati care "nu au chef ca nu vor sa ii faca rau lui BB" n-am prea auzit. Pai BB e bine merci in sacul lui, in lichid amniotic, si doctorul iti va spune ca il leagana "dansul" vostru.
Stiu ca doar spre final e bine sa folositi un prezervativ pentru ca sperma are si "veleitatea" de a inmuia colul, in rest...GO FOR IT!!! Iar in ulima saptamana de sarcina, daca nu vine si nu vine bebe, va ajuta fff mult! Dar nu asteptati pana atunci, ca nu-i face nici un rau! Spune-i sotzului tau sa vorbeasca cu medicul tau si va vedea raspunsul pe care-l va primi! :)))
Na, m-am bagat si eu daca tot ai deschis subiectul!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

alinushca te rog, cand ai timp, sa ma treci si pe mine la inceputul listei: DN: 09.11.079, UM (nu prea stiu, credca 06dec.2007, bb a fost o surpriza cu atat mai mult, sunt o mamica dereglata hormonal hehe) si DPN 03.10.2008.

Urat nick mi-am mai ales, dar tot ce incercam era deja luat. Mi-a venit in minte un amic pe vremea cand aparuse 300. Striga din orice, la misto, Spartaaans!!! si asa mi-a venit si mie sa urlu ca nu ma puteam inregistra. Am scris 300 si l-a luat... Eu nici n-am suportat ideea sa vad 10 minute din filmu' cu pricina hihi

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Da chiar ca vaem spor la scris mai fetelor.
Se pare ca multe din noi suntem acasa sau ma insel?Ia hai sa vedem pe rand cate suntem acasa si cate la serviciu?
Eu prima: ACASA in concediu medical.(nu ceva grav doar de relaxare).

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput