Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

KID saru-mana mult, eu da-bia o sa fiu in sapt 22 asa ca sper sa nu fie vre-o problema..... eu ma refeream de fapt la starea noastra de gravide, nu de ce spun cei de la aeroport, adica nu ne cauzeaza cu nimic?????

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by ratonelu

dyanira.....eu la serviciucu mare pofta de cireseeee...

si eu de capsuni si m-a pocnit dintr-o data si violent.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Si io am fost saptamana trecuta pana la Sofia cu masina, a fost foarte ok si nici n-am simtit nevoia sa oprim, doar pt shushu ca nu ma mai puteam tine.
Kid si al meu e sofer sportiv rau, nu stiu cum sa-l mai potolesc, ca pe mine ma derajneaza smuciturile si franele. Chiar ma deranjeaza fizic. La ce concert mergeti in Anglia?
Io sunt singura care n-are planuri de concediu? Ma tot gandesc si nu stiu ce am chef sa fac. Oricum nu m-am lamurit deloc cu prenatalul asta, cand trebuie sa-l iau.. io as vrea sa il prelungesc cat mai mult, dar ziceau Muuh si inca cineva ca din 31s te baga automat in prenatal...

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

hai ca m-am trezit eu sa dau adunarea: alinuta sadica, laureta, nocom, teomaria,maria, anis, illia, kristin, bitza,codruta 27 unde sunteti, fetelor? (anis era in concediu, nu s-o fi intors inca, iar nocom zicea ca merge la dr. si nu a mai intrat deloc).

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by sept-oct2008

300 sexu? sorry, memorie scurta. (ca sa te trec in listutza)

Nu stim inca. Suntem neutri. Eco morfo pe 10 iunie... la 23 de saptamani.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

dyanira poate daca te apuci si faci putina anatomie a aparatului genital feminin cu sotul tau, se lamureste ca n-are ce sa pateasca bebele :). Sper ca nu te superi pe mine, dar uneori prejudecatile astea sunt si din cauza dezinformarii. Poate daca ii mai explici tu odata care e portiunea pentru sex, unde se afla bebele si ce anume ii desparte, se mai calmeaza . Explica-i de asemenea ca sperma contine progesteron, care e doar benefic in sarcina , asa ca daca nu isi face datoria, o sa se prinda dom doctor la analize si o sa iti dea pastile ... (glumeam, evident, da' poti incerca si la modul asta cu sotul, daca stie de gluma) :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hai ca mi-ati facut pofta cu vinete cu maioneza si ceapa, asa ca am profitat de faptul ca firma care ne livreaza mancarea la birou au asa ceva in meniu si am comandat! Abia astept sa vina!!!
Felicic, mie imi place tare mult numele Mihnea, iar combinatia Mihnea Alexandru mi se pare super! Poate reusesti sa-l convingi pe sotul tau. Iti tin pumnii stransi!
Clau, imi place tare mult Irina Alexandra. De fapt Alexandru si Alexandra sunt printre numele mele preferate, insa sunt adjudecate de sora mea, pe care eu mi-as fi dorit s-o cheme Alexandra, insa parintii nu au tinut cont de asta.

Andreea
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by felicic76

hai ca m-am trezit eu sa dau adunarea: alinuta sadica, laureta, nocom, teomaria,maria, anis, illia, kristin, codruta 27 unde sunteti, fetelor? (anis era in concediu, nu s-o fi intors inca, iar nocom zicea ca merge la dr. si nu a mai intrat deloc).

Vasile
17+

bibinika
foto

Oau Felic cat de tare esti si eu ma uitam sa vad cine nu a mai intrat insa cred ca scapasem cateva nume, tu esti the best

Burticile enumerate de Feli ce se intampla cu voi? da-ti un semn de viata sa stim ca sunteti bine

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

kid2003, cind crezi ca o sa ajungeti la Budapesta? poate ne vedem. noi o sa plecam in Franta simbata de dimi devreme, insa joi si vineri sintem aici. Drumul pina la Budapesta este destul de greu, ma refer la partea din Romania, asa ca o sa ajungeti destul de tirziu daca nu plecati cu noaptea in cap. daca te pot ajuta cu ceva in Budapesta, spune-mi pe PM.
in ceea ce priveste Belgradul, din pacate, sirbii au cam ramas in urma romanilor, insa orasul, ma refer la centru, mie-mi place foarte mult. iar oamenii sint de-a dreptul fenomenali.

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hai ca mi-ati facut pofta si de cirese si de capsuni.....pe cele din urma deja le-am mancat si acum nu mai pot de burta

20+

Mergi la inceput