Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dyanira, gaseste si tu niste ipostaze mai sexy si poate il ademenesti tu cumva pe sot, nu se poate.
Tb sa iti spun ca si al meu e asa...mai sfios, asa a fost si la sarcina nr 1. Cand deja se vede bine burtica cred ca le mai piere cheful. Bine, pana la urma se da el convins daca stiu cum sa il iau dar e clar ca nu e la fel de dispus ca inainte. Nu-i nimic, le trece repede dupa ce dispare burtica...

Kllemi, poti sa zbori linistita pana in sapt 34. Dupa sapt 28 unele companii aeriene cer o adeverinta medicala de la dr cum ca esti insarcinata si nu ai probleme de nici un fel. Intreaba compania daca cere asa ceva si atunci iei o adeverinta cu tine (asta daca planuiesti sa pleci dupa 28 de sapt). Eu plec chiar la 28 si ma mai gandesc daca imi iau sau nu adeverinta. Sarcina trecuta am plecat si am zis la aeroport (nu aveam hartie) ca am 26...SI m-au crezut pe cuvant, ca doar ce era sa faca. Anul asta o sa imi iau si hartie sa nu mai stau cu emotii

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

felicic, freshanana, saru'mina pentru reteta de maioneza. o sa o fac si eu cu putina smintina.

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

vecinico las' ca oricum is mai bune decat Vasile . Pe tata il cheama Vasile, singurul nume si toata lumea i-a spus toata viata Bazil, incepand cu clasa I.
Plus ca eu is nasa de botez si pe finuta mea au insistat parintii sa o boteze la biserica si cu numele meu, nu si in certificatul de nastere. Eu n-am avut nici o pretentie in nici o directie. Deci e perfect functionabil ce ai zis tu, daca si jumatatea e de acord.

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

dyanira.....eu la serviciucu mare pofta de cireseeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Dyanira, gaseste si tu niste ipostaze mai sexy si poate il ademenesti tu cumva pe sot, nu se poate.
Tb sa iti spun ca si al meu e asa...mai sfios, asa a fost si la sarcina nr 1. Cand deja se vede bine burtica cred ca le mai piere cheful. Bine, pana la urma se da el convins daca stiu cum sa il iau dar e clar ca nu e la fel de dispus ca inainte. Nu-i nimic, le trece repede dupa ce dispare burtica...

bb2

hum... al meu n-are treaba cu burtici, el vrea oricum. Incep sa ma intreb ce-o sa facem in alea 6 saptamani post partum.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

clau_geo: mi-e greu sa spun cu cine seamana....cu amandoi......important este ca-i .....perfecta!
july: asa o sa fac! Plus ca al meu a devenit......superstitios, nu a zis nimic la nimeni in primele doua luni si eu stiu ca nu este bine sa botezi cu numele unei persoane decedate(vasile este numele tatalui lui care a decedat) Asa ca data viitoare ii spun si asta si gata!
kid2003:

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by dyanira

July morning am vazut ca ai scris ca Alexandru e nr. 1 la utilizari.Ai gasit pe undeva pe net vreun clasament al utilizarilor numelor.Daca da te rog spune-mi si mie ca tare sunt curioasa....

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

vreau si eu, vreau si eu!!!

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

300 sexu? sorry, memorie scurta. (ca sa te trec in listutza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Piolica, sa va fie de bine plimbarea la Belgrad. Am auzit ca e un oras f frumos si , desi au avut mult mai multe probleme decat noi, sunt totusi mai avansati decat noi

Si eu sunt printre mamicile mai inconstiente asa...Joi acum plecam cu masina pana in sudul Austriei, in Tirol si nu ca as avea emotii cu burtica doar cu sotul meu care e un sofer destul de curajos si f sportiv din fire Nu mai zic ca e primul drum cu masina lui noua si vrea sa o duca la limita. Am ceva emotii, cred ca o sa pun si eu frane non stop. Planuim sa ne oprim seara in Budapesta si a doua zi sa continuam drumul.
Zburam apoi la mijlocul lui iunie cateva zile la sora lui in Anglia (la un concert, deh, ca tot e la moda sa mergi cu burtica la concert) si apoi iar cu avionul in vacanta, in Grecia. Si dupa asta, la 1 iulie cand revin intru si in concediu prenatal si ma linistesc. Cine stie cand mai pup plecari... Ca si cu bebe mic nu prea poti sa te desparti de el, mai ales daca alaptezi primele luni...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by felicic76

clau_geo: mi-e greu sa spun cu cine seamana....cu amandoi......important este ca-i .....perfecta!
july: asa o sa fac! Plus ca al meu a devenit......superstitios, nu a zis nimic la nimeni in primele doua luni si eu stiu ca nu este bine sa botezi cu numele unei persoane decedate(vasile este numele tatalui lui care a decedat) Asa ca data viitoare ii spun si asta si gata!
kid2003:

Vasile
17+

bibinika
foto

Saru mana mult, eu sunt topita dupa moaca mea mica, m-am indragostit iremediabil

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput