Piticlonti de iulie - august 2004 (254)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,

Vrabiuta, felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara in continuare si te mai asteptam cu povesti.

Gabi, Barosana are peste 1 an si noua ne e frica sa plecam in alte parti pentru ca e prea mica.
Din toate cel mai complicat mi se pare cu serviciile medicale...Toate ca toate, dar copilul e copil, se mai taie intr-o scoica, face insolatie, trebe sa vad un doctor si ma gandesc cu groaza ca nu ma inteleg cu el...:)))
Speriati de bombe!

AndreeaPhilip, promit sa fac poze frumoase ca sa am ce sa arat...:)

Papadico, sanatate! Tot in graba, nu ne zici ce face Sofia?!

Mitzu, tinem pumnii sa fie bine! Toata admiratia ca ai reusit sa faci fata si cu doctoratul si cu copii!

Fabiola, bine ai venit!

Robi, succese cu sofatul si bafta la examen.

OLivia, va urez sa treaca buba din barba repede.

La poze nu m-am uitat, sper sa apuc diseara.

De ce mi-a fost frica nu am scapat, ieri mi s-a rupt fermoarul la pantaloni... mai bine nu ziceam nimic..
Asta dupa ce ieri dimineata m-au mutat cu totul din camera aia care nu se aerisea...alergaturi pe holuri, bine ca nu aveam prezentari de dimineata...
Dupa ce toata alergatura s-a terminat m-am dus si io ca omu’...si era sa raman cu budigaii-n vine..
M-au tinut pana seara cand am terminat de prezentat posterele, ma duceam cu o mare spaima la toaleta, ma si vedeam intorcandu-ma dezbracata la hotel..hehehe
Nu am fost departe de adevar, inainte sa plecam spre hotel s-a stricat fermoarul, noroc ca era undeva unde nu se vedea din bluza
Asa ca azi ma duc la cina oficiala in blugi, asta in cazul in care nu gasesc o pereche de pantaloni sa cumpar...

Aseara colegii romani de aici ne dadusera intalnire la catedrala, de acolo chiar ca ajungeam dezbracata la hotel...
Insa prezentarile au fost okay, prea multi participanti, 2000, si toti agitati...:)

John mi-a zis ca i-a schimbat laptele lui bebe...de cand a facut-o mananca mai cu spor. Dorm bine fetele, pe bebe o pune dimineata sa doarma intre el si MAria asa ca la 7 dimineata Barosana o trezeste pe Maria sa se duca la gradinita...adica o bate tare pe spate si striga la ea "A-iii-aaa! A-iii-aaa!"
Ce dor mie!
Maria s-a dus azi la gradinita si le-a spus ca mama ei e in "plantza" ca sa-i cumpere cadouri!

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Neata. daca e cafea, sunt si eu.
Kim sorry de barbie sparta. O sa treaca. Noi stem specilisti in capatani sparte. vai de tartacuta Sofiei:)
Philip baga niste poze ca eu nu v-am vazut de mult.
Robi succes la volan :))) Si mai bine ploaie decat sa-ti intre soarele in oki:) Vezi, exista si o parte plina a paharului.
Roxa nu mai e nevoie sa-ti zic ca arati scanteietor prin madrid:)
Leluk meri linistita ce daca are bebe 4 luni. Nici n-o sa-l simti in masina. De la 1 an incepe balamucul. Iti zic io din experienta cu amandoua la drum
Joanna si io tot in grupul cu gatul gadilitor is. Da st siguraaaaaa ca trece cu cafea :))
FABIOLA- Bine ai venit! Multam de cafea. Siiiiiiiii...vara mea cu un ovar si alte pb. taman l-a facut pe nr.3 asa ca stai linistita si presteaza la ovulatie! Succese.

ma-ntorc (azi are sof gimnastica tre sa ma misc cu talent)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna

Intai de toate vreau sa o felicit pe Gabi pentru minunea de copilas! Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti! Este minunat, am vazut pozele

Vad ca randul viitoarelor mamici se ingroasa pe zi ce trece: Diana, Vrabiuta, Dana....suuuuper, felicitari mamici, sa aveti o sarcina super usoara!

In rest vad ca numai copilasi nazdravani...heheeee....recunoasteti personajul

Nu stiu daca stiti (mai ales fetele din Bucuresti), dar in iunie e mare spetacol Winnie the Pooh, poate va intereseaza, noi sigur mergem, am luat deja bilete, poate facem gasca mare
http://bilet.ro/teatru/9/246

Va pup

Monica si Bogdan (01.09.2004)

http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Cristalo esti in Strassbourg??? si n-ai zis nimika. offfff ca a fost weekend lung si in 20 de minute eram la tine. sof face prost d-aia nu am inghesui sa zic nimik.
Doamna Bibi pupice ca nu te-am vazut de juma de secol
Din experienta mea va zic ca e mult mai greu la drum cu copii de la 10 luni in sus decat cu bb mici care stau in scoica, manca si se culca:)

pupicsi

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Vrabiuta, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Gabi, super poze, sa fie tranzitia cat mai usoara.
Papadie, ce ati mai facut cu operatia Sofiei? A fost sau urmeaza?
Olivia, pupacim si noi buba ca sa treaca mai repede.
Fabiola, bine ai venit. Te asteptam la povesti.
Roxana, sa va fie de bine vacanta. Eu am vazut Madridul intr-o dimineata, si tare mi-ar placea sa-l revad.
Daria, pana la urma nu ne-ai povestit nimic de doctor si nici cu cine a ramas Gulia.
Roberta, bafta multa la examen!
Andreea, cum mai este cu serviciul?

Noi suntem bine, Stefi a avut el serbare la optionale, la dans a fost ok, in schimb la engleza s-a emotionat si abia si-a spus poezia. Iar eu am uitat si camera si aparatul foto acasa asa ca nu avem poze, poate are Nora, mai ales ca la dans s-a nimerit ca Stefi sa faca pereche cu Rares. Matei e si el bine, mananca foarte bine, dar il suspectez ca nu se satura cu laptele meu si de aceea completeaza cu mancarea solida. Inca nu are nici cea mai mica intentie sa se ridice in picioare (si saptamana viitoare face 9 luni), dar dr. spune ca este ok. In schimb este un cuminte si un vesel. Noi la mare mergem la inceputul lui august, deci va avea 11 luni, la bulgari, sper sa fie bine. Aseara visam impreuna cu sotul meu la o vacanta in 2, cu soare, nisip si un imens pat matrimonial, din pacate nu cred ca se va intampla prea curand.

O zi minunata va doresc!

PS Ce-ar fi sa refacem lista cu numerele de telefon, in caz ca mai dispare careva sa putem lua legatura cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by papadie

Cristalo esti in Strassbourg??? si n-ai zis nimika. offfff ca a fost weekend lung si in 20 de minute eram la tine.
pupicsi

papadie, zen-sei

....meii ajuta fata cu niste haine sa nu socheze pe careva la cina festiva:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

PS...stiu ca sunteti fani poze...asa ca enjoy! avem "prospaturi"

Monica si Bogdan (01.09.2004)

http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Andrea nu am facut-o inca. daca nu-i merge nici corsetul asta si nici gimnastica o operam la sf. lui august. s-ar juca si s-ar catara continuu dar nu poate de corset (cu care sta 23 de ore pe zi)...si avenit vara sunt 32-33 de grade iar corsetul e de plastic...ce sa mai chinuiala lumii. in timpu' liber e o caprita naravasa. iar cu mincarea e circ si balamuc. io-i dau si ea scuipa si se stramba si zice "astaaaaaaaaaaaaaa bleeeeeeeeeeeeah".
Connu Mielu e cam mincinoasa. daca ii zic sa nu faca ceva zice ca "tata a spus ca am voie" sau dupa caz lu' tacsu ii zice ca am zis eu ca are voie:) Si tine pe ea ei cu "EL, SOFIA", copacile, ieri de exp. au zgariat-o pe picioare "ierbele":) s-a adaptat f frumos la gradi si e innebunita cand e vacanta sau cand sunt zile libere. normal istericale cat cuprinde ca vrea sanadale "numa loz", "futite numa loz", "chilotele numa loz cu Balbi"...iar io asa o oroare am de papusa aia 'râmä cu tzatze'...deh vazu Barbie la gradinita
Acu s-a deskis si sezonu la capuse ca sa avem un stres in plus. deja am vazut sprayuri cu autan anti capuse cica la reducere aproape 9 euro bucata. in cond in care ne dam zilnic pe picioare/pantofi cu anticapusisme.

deci are cineva numaru' lu' alice?! numele, ID de mess, email ceva?!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Joanna ...daca-i dau io haine lu' Doamna Cristala o inchid aia pt exhibitionism
io port 34. cu mari modificari hai...36

EDIT: Bogdanel e o frumusata de baiat!!!!!!!!!! iar Doamna Bibi...ce sa zic e o liceeana!!!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

multumim de vizionari, si de aprecieri, tuturor
am intrat mai mult sa felicit nou venita Fabiola si noile mamici gravidute, si sa urez sanatate tuturor puilor, dar mai ales celor ce au acum nevoie maxima: mielului, pescarusului, lui Luca sa-i treaca barbia si sa nu ramana cu cicatrice urata....Daca uit pe cineva nue din rea credinta, e din alte motive: eu am o eruptie ciudata pe partea interna a bratelor si antebratelor inclusiv axilele sunt cuprinse, nu stiu ce sa fie, si s obosita, dar asta nu e ceva nou, fata mananca portii de copil de 4 luni de o saptamana, adica nu mai mult de 100-130 gr la o masa, din care mese doua-s de lapte exclusiv, si n-o pot convinge sa pape mai mult, sunt cu nervii la pamant, imi ies din fire din orice, din absolut orice....traversam o perioada cam grea, ce sa zic....:(

Mergi la inceput