Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 17
g_ioana spune:
Cristalina iti vand un pont:))...vezi ca-s sirene la Carrefour,il pui pe John sa cumpere si cand aterizezi in tzara,i-o dai tu si-i zici ca-i din "plantza"..sunt sirene si cu bblushi sirene si exact cum a zis Caro coada este detasabila,fie din plastic fie din material textil..io-s experta in sirene
carmenp spune:
madam bibi, da` di ci nu`l faci tot cu taticu`? macar ai garantia ca faci cupil frumos si destept
mie foameeeeee
mitzura spune:
Mei, ce de vesti bune pe aici si ce atmosfera de zile mari! Azi dimineata nu-mi venea sa cred ca am de citit vreo 10 pagini.
Roxi, ce supriza ne-ai facut, felicitari, sa aveti un bebe sanatos mancacios si frumos! Si tie o sarcina usoara! Cred ca esti fericita, ca stiu ca iti doreai..Cand ma gandesc acum cum ziceai tu intr-un mesaj ca da e greu cu doi, dar cred ca si frumos, cred ca atunci stiai deja ca bebe doi e pe drum, nu? In alta ordine de idei, v-ati facut bagajele? Stii ca la Sibiu e si festivalul de teatru acum? Spectacole peste spectacole, prin tot felul de locatii..
Olivia, sper ca e mai bine barbia lui Luca si ca n-a mai fost nevoie de alte interventii! Am vazut cadoul lui tati, tare frumos! Si noi avem maine ziua lui tati...sa vedem ce ii oferim.
Cristal, bafta la gasit sirene!
Nicol, sunteti foarte frumoase amandoua, ne-a fost dor de voi sa va mai vedem! Zi-mi si mie inca o data ce i-ai facut la alunita de nu au rams cicatrice? Ca si-a scos si Cosmin doua alunite mai mari si a ramas cu cicatrice destul de urate.
Si noi vrem musai in vacanta anul asta, ca anul trecut am sarit peste. Am cochetat mult timp cu ideea de a merge la turci, dar ne cam descurajeaza doua chestii, drumul lung (chiar si cu avionul daca mergem, trebuie mers si cu masina, pana in cluj sau bucuresti, apoi cu avionul, apoi cu autocarul si e cam mult pt copiii nostri zgubilitici sa reziste la atata drum intr-o zi). Si a doua chestie este faptul ca ei nu stau la masa. Ziceti-mi si mie care ati mai fost, cum e cu aspectul asta. Bineintelesc ca vom merge la all inclusive, sau ultra all inclusive, dar chiar si asa, masa va fi intr-un restaurant ma gandesc, ori ei nu stau la masa sa manance, de obicei alerg eu cu mancarea dupa ei (ceea ce e foarte urat, eu i-am invatat, stiu, trebuie sa mai lucram la aspectul asta, dar deocamdata asta e). Bine, ca problema cu masa am avea-o oriunde...
fabiola73 spune:
Buna
De cand am citit de Paris tot acolo ma gandesc.( este si visul meu )
Ce zice ti sa ne adunam toate , pe pitici sa i lasam acasa , si sa mergem acolo..distractie ...
Noi ne am platit avans la casa dar nu vreau sa renunt la concediu.Asa ca am ales sa mergem in tara macar cateva zile.Astia mai mari fac drumul sa fie mai greu decat cu bebelusi mici.
Cine se inscrie pt o minivacanta la Paris..
Fabiola
papadie spune:
Neata!
Am sunat la Doamna Cristala sa vaz daca a scapat de furtuna azi noapte. Era bine dispusa :)
Noi azi noapte am stat sa adunam "ghetze". A plouat cu piatra...bucatoaie de gheata vo 30 de minute de a pus tot, tot la pamant. Iar ghinionistii care nu si-au bagat masinile in garaj azi le pun la vanzare pt ca tabla este ciuruita! A fost c ala razboi. Acum cateva minute am pozat...gheata de sub balcon. Desi e soare si st 22 de grade inca mai e gheata. Inutil sa zic ca acum cinci zile imi innoisem florile de pe terase
Mitzu succese maxime!!! LMA dnu Mitzu
Rain esti o copilita pariziana, mey:))
ASTA e acum la mine sub balcon.
ASA se strangeau gheturile azi noapte de pe sosele.
Si diseara vine iar furtuna...
papadie, zen-sei
roxanaz spune:
ok, deci mergem la karlsruhe sa ne luam masini second hand super ieftine, trebe doar indreptata caroseria . care mai vine?
ammancat un ditai sandwhich-ul si acum mi-e somn, ca dupa masa, nu?
Mitzurel diseara fac bagajele. ce sa va aducem de la mare? niste nisip pentru copchii ca poate duceti lipsa mai sunt animalute in Dumbrava? inca nu am hotarat pe ce drum sa o luam, Ina imi zice ca cel de la Bv spre voi e tare prost.... mai ai vreo sugestie? mi-e doar sila de traficul greu de pe valea oltului...dar macar e mai frumos pe partea aceea.
despre mancatul al masa.... doar nu iti inchipui ca ceilalti copchii or sta cu lingurita si furculita la masa cuminti. noi am inceput training cu Pat: daca nu mananca frumos la masa singur macar o parte din mancare nu putem merge in concediu pentru ca nu ne primeste in restaurant . si de frica ca nu mai mergem in concediu mananca cu chiu cu vai.
Fabiola, hai la Praga sau la Roma mai bine, mie nu imi place la Paris sau mai bine la NY ca-s preturile miiiici si dolarul tare jos zilele astea. macar sa imbinam placutul cu placutul
carmenp spune:
mitzule, pentru linistea mea sufleteasca fac un sondaj cu cupiii care stau cuminti la masa cind maninca, deci cine se inscrie?;)) ca la ajtia mincaciosii/cuminciosii haleala in stil bufet li se potriveste
fabiola, nu suci cutitu`n rana:D
caro, esti? ce iei cadou la duamna? daca iei...
codruta mihaela spune:
Felicitari Roxana!
De la Timisoara, Adrian,Bogdan si Codruta iti doresc o sarcina usoara,un bebe sanatos si mincacios.