secretara scoala 150 eroilor
am fost sa inscriu fetita la scoala 150 eroilor si am fost la secretariat sa intreb ce ne trebuie la dosar nu vreti sa stiti ce a putut sa faca scrtetara cu mine ce..........prim ministru este putin spus sa zic ca se credea m-am simtit oribil imi venea sa plang dar ce este mai rau --faptul ca multi parinti sunt ingroziti de aceasta scretara ma intreb cum este posibil asa ceva 
??
chiar nu ia nimeni masuri? cica e pila nu stiu cui
Raspunsuri
crinuta spune:
Si ai lasat-o sa te calce in picioare?
Ce conteaza a cui pila e, ii spuneai vreo 2 sa te tina minte, si o reclamai.
Mai concret, ce a facut?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kariguld spune:
IO, la scoala aia am invatat, nu am amintiri prea placute, cred ca inca mai domina aceasi mentalitate comunista.
si nu te-ai infipt nitel in dama aia? astfel de oameni numerita decat sa le raspunzi pe masura!
dar nu te lasa, daca ai ceva indoieli si crezi ca nu-i va fi bine copilului acolo, mai poti sa o inscrii si la alta scoala.
din pacate, constat inca o data, ca scolile din RO, sunt pe acelasi calapod, doar intr-o scoala particulara situatia se apropie cumva de normalitate, adika scoala este (aprox 90%) cam asa cum ar trebui sa fie!!!
kari
mihaela_2 spune:
ba da , am repezit-o dar m-a dat afara
si am inteles ca acestei secrtetare nimeni nu ii zice nimic oricum sotul meu a vrut sa o pocneasca
in fine ne-am hotarat sa nu mai inscriem fetita acolo o sa o dam la o scoala particulara dar sa vedem la care poate ne indruma cineva dar sa vedeti cand i-am aratat fisa medicala - un model sa vedem daca asa trebuie sa arate ne-a zis asa " nu trebuie sa scrie apt pt colectivitate ci apt pt scoala eu doamna tot aia inseamna ea -nu trebuie sa scrie apt pt scoala nu pt colectivitate ''
mihaela_2 spune:
in fine ne-a plimbat de nu stiu cate ori cu dosarul ca nu este bun desi noi am fost acceptati de catre conducerea scolii si felul in care a facut-o ............groaznic
mihaela_2 spune:
dar sa fi vazut cum tipa la noi!!e nebuna i-am zis cucoana de ce tipi ?ca nu tip vorbesc ca sa ma intelegeti
mi_ro spune:
De ce nu o inregistrezi cu ajutorul sotului pe un telefon mobil si o dai ca stire de prima ora la telvizor. Poate ii va placea sa se vada ce telegenica e!!!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
inaioana spune:
Cum adica v-a dat afara, a chemat paza sau ce a facut?
Ati facut reclamatie scrisa cu numar de inregistrare la director?
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)