secretara scoala 150 eroilor

secretara scoala 150 eroilor | Autor: mihaela_2

Link direct la acest mesaj

am fost sa inscriu fetita la scoala 150 eroilor si am fost la secretariat sa intreb ce ne trebuie la dosar nu vreti sa stiti ce a putut sa faca scrtetara cu mine ce..........prim ministru este putin spus sa zic ca se credea m-am simtit oribil imi venea sa plang dar ce este mai rau --faptul ca multi parinti sunt ingroziti de aceasta scretara ma intreb cum este posibil asa ceva ??
chiar nu ia nimeni masuri? cica e pila nu stiu cui

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si ai lasat-o sa te calce in picioare?
Ce conteaza a cui pila e, ii spuneai vreo 2 sa te tina minte, si o reclamai.

Mai concret, ce a facut?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

IO, la scoala aia am invatat, nu am amintiri prea placute, cred ca inca mai domina aceasi mentalitate comunista.
si nu te-ai infipt nitel in dama aia? astfel de oameni numerita decat sa le raspunzi pe masura!
dar nu te lasa, daca ai ceva indoieli si crezi ca nu-i va fi bine copilului acolo, mai poti sa o inscrii si la alta scoala.

din pacate, constat inca o data, ca scolile din RO, sunt pe acelasi calapod, doar intr-o scoala particulara situatia se apropie cumva de normalitate, adika scoala este (aprox 90%) cam asa cum ar trebui sa fie!!!

kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_2 spune:

ba da , am repezit-o dar m-a dat afara si am inteles ca acestei secrtetare nimeni nu ii zice nimic oricum sotul meu a vrut sa o pocneasca in fine ne-am hotarat sa nu mai inscriem fetita acolo o sa o dam la o scoala particulara dar sa vedem la care poate ne indruma cineva dar sa vedeti cand i-am aratat fisa medicala - un model sa vedem daca asa trebuie sa arate ne-a zis asa " nu trebuie sa scrie apt pt colectivitate ci apt pt scoala eu doamna tot aia inseamna ea -nu trebuie sa scrie apt pt scoala nu pt colectivitate ''

Mergi la inceput

in fine ne-a plimbat de nu stiu cate ori cu dosarul ca nu este bun desi noi am fost acceptati de catre conducerea scolii si felul in care a facut-o ............groaznic

Mergi la inceput

dar sa fi vazut cum tipa la noi!!e nebuna i-am zis cucoana de ce tipi ?ca nu tip vorbesc ca sa ma intelegeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

De ce nu o inregistrezi cu ajutorul sotului pe un telefon mobil si o dai ca stire de prima ora la telvizor. Poate ii va placea sa se vada ce telegenica e!!!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

este o idee buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cum adica v-a dat afara, a chemat paza sau ce a facut?

Ati facut reclamatie scrisa cu numar de inregistrare la director?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput