Mamici ce asteapta al doilea copil (10)
Raspunsuri - Pagina 6
julax spune:
saluatare si somn usor.Eu scriu din nou la miezul noptii.Asa am facut si aseara(am venit mai tarziu acasa caci am fost la banchet cateva ore cu tot cu alex) si am spus ca raspund azi,in seara asta la fel.Am citit ce ati scris,dar sunt multe raspunsurisi...Incerc pe scurt,ce nu reusesc las pe maine sau pe duminica
Ada Sper sa-ti schimbi parerea despre Ioane
odata cu nasterea fetitei noastre,caci sunt mari sanse sa fie varianta finala.Anastasia fusese ultima propunere,dar fara sa o fi discutat cu sotul si l-am intrebat intr-una din serile trecute cum suna Anastasia si a zis ca nu-i place,asa ca ...Trebuie sa fie un nume care sa ne placa amandurora si pana acum Ioana are punctajul cel mai mare.Ma bucur ca a fost bine cu tatal tau,cat despre intanirea cu fostii colegi,ar trebui sa fii mandra ca desi nu mai ai 50 kg,ai o minune si inca una pe cale sa apara
Cami,te gandesti la al treilea?Esti curajoasa

Oana,sanatate multa lui Paul,sper sa-si revina curand
Crengu,ma bucur ca afost bine la eco si sunteti in grafic
Mada
harnicutza
Claudia,Sanziana,Marguta,khrisu
As mai scrie,dar pic pe tastatura.
Somn usor!Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Eu disper azi noapte iar am facut noapte alba am atipit abia spre dimineatza cand s-a trezit Ari la 6.
Si maseaua m-a chinuit azi noapte si coastele si soldul in partea stg. Uff toate s-au apucat asa deodata. Creca in 4 sapt innebunesc.
Aseara am iesit si noi in sf din casa ca a fost mai frumos si nu a plouat azi vad ca e soare acuma dim speram sa tina si mai tarziu sa putem iesi la plimbare la aer, ca ne-am saturat de stat in casa si in curte.
Claudia energie nu prea mai am da tre sa fac curat nu putem sta in mizerie asa ca cu toata lenea m-am chinuit si am facut ieri ceva curatenie macar asa mai ca pisica ca nu am facut chiar cum ar trebui ca nu ma mai tin fortele chiar asa.
Pupici tuturor, sorry ca nu nominalizez da is chiauna de somn, merg sa fac ceva prin bucatarie ca altfel adorm aici pe scaun.
Weekend cat mai placut la mamici si la copilutzi.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 saptamani
julax spune:
Mada,imi pare rau ca ai facut noapte alba.Ma gandesc ca poate ai recuperat azi
Mai ai 4 saptamani,e mai greu acum.Trec ele repede,ai sa vezi.Nu stiu cum voi rezista si eu,caci desi am 22 saptamani,ma simt uneori ca la 35.Ma simt mult mai mare decat cu Alex si obosesc mai repede.
Azi,la noi a fost prima zi fara pampers.Mai rau decat cu ei.A facut pe el,a observat cum curge pipi si apoi si-a continuat joaca
.Nici nu prea parea dornic sa-l schimb.Apoi,mai tarziu,colac peste pupaza a facut si kk ,desi il intrebasem in urma cu cateva minute daca vrea la olitza
.Bilantul zilei- un pisu la olita,pus de mine fara a cere
.Start nu tocmai bun ,dar sper sa recuperam
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
CamiM spune:
Salut!

La multi ani de 1 iunie tuturor copiilor(includ aici si pe cei care se simt copii in suflet desi buletinul zice altceva...
)!!

Oana multa sanatate lui Paul, dragul de el
si sa se refaca repede si tie multa putere mami.
Mada si mie mi-a venit greu de tot spre sfarsit la sarcina cu Sabina, mai ai putin si gata. Incearca sa te odihnesti cat poti.
De care pat ii luati lui Ari pana la urma?
Claudia ai mare dreptate cu familia.. oricum sunteti frumusei foc!! Distractie placuta in concediu!! Abia asteptam poze macar asa sa ne mai racorim si noi.
Aici cica nu e cald tare
( acum e 10 seara la noi si sunt inca 31 de grade Celsius afara), si o sa vina si mai si asta e doar "primavara", ziua deja nu poti sa mai faci nimic afara.
Iulia da ne gandim serios si la
nr 3... stiu suntem nebuni dar...
Succes la operatiunea "olita"
Si noi ii dam tarcoale dar inca nu am scapat de pampers. Sofia spune de multe ori cand face si pipi si kk dar nu mereu si in plus e confuzata cand suntem plecati ca spune si nu am unde o pune si ii spun sa faca in pampers si uite asa. In plus am mocheta peste tot in apartament si nu prea pot sa o tin fara scutec...uff!!!!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
si continuarea...
Restul fetelor unde ati fugit?..
si sa auzim numai vesti bune!!!
Am uitat sa dau raportul despre noi: am avut cateva nopti mai bunicele plus o vizita neasteptata la pediatru ca Sabinuta a facut un fel de urticarie pe cap+ frunte. Se pare ca e sensibila la detergent asa ca am cumparat un detergent de bebei si azi a trebuit sa spal tot ce intra in contact cu pielicica..sper sa dea roade si sa ii treaca iritatia. Daca tot am fost la cabinet au si cantarit-o si a mai luat vreo 500 gr in greutate asa ca acum are 4,500kg...gasunica mea papacioasa. E asa de lacoma ca ar papa mereu, noi radem de ea ca are sange de roman: ca papa uneori mai mult decat ii trebuie si apoi
si ar lua-o de la cap cu papatul dar nu ii mai dau eu.
Sofia a devenit experta in bebei, acum 2 zile intr-un magazin plangea un bebe si ea ii spune mamei lui "baby caca"
sa il schimbe ca de asta plange..![]()
hai ca v-am capiat iar cu povesti horror de la "crazy house" cum ii zice o colega de odisee de-a Sofiei.![]()
si o zi super insorita si o vara faina!!![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
MissJJ spune:
Neatza fetele!
La Multi Ani
tuturor bebeilor si copilutzilor si de ce nu si mamiciloe de 1 Iunie.
EU ieri nu am mai intrat pe net ca mi-am tot facut de treaba si apoi m-am pus la nani cu printesa si Flo s-a grabit de la servici ca sa ma lase sa mai dorm si sa preia el fata dar nu am reusit sa mai dorm tare mult si am profitat ca nu a plouat, erau nori asa da era caldura din aia umeda inabuseala asa, asa ca am iesit la aer aici la noi in parcul/rezervatia asta care o avem aici si a fost super am vazut multi multi iepurasi mari si mici, o lebada neagra superba cum nu am mai vazut niciodata cu niste pene carliontzate asa si ceva alb pe dedesupt si niste orhidee salbatice. Am incercat un alt traseu ca sunt atatea trasee si carari ca nu mai stii pe unde sa mergi. Am vazut si niste nuferi galbeni si niste irisi galbeni f frumosi pe malul apei si niste pui de gasca mici si pufosi.
A fost tare fain mai nasol ca de la puful de plop ca vad ca e plin sezon acuma m-a apucat cu stranuturi si am tot stranutat toata seara si noaptea de deja ma doare burta de la atata stranutat. Azi vad ca e mai bine.
Am sa pun si poze sa vedeti ce si cum, pacat ca in poza nu iese asa fain ca si realitatea bine ca nici nu am una din aia profesionala, dar sper sa va placa.
Azi zice ca e innorat dar ca nu ploua sa speram, dupa Flo azi ar trebui sa stam in casa dupa mine as merge in oraselul apropiat sa mai iau ce mai trebuie pt bagajul de spital ca miercuri fac si eu 37 de sapt si deja e luna iunie si sper sa vina bebitza luna asta sa nu trebuiasca sa ne lungim pana in iulie.
Ne-am hotarat ca botezul daca reusim sa gasim loc la biserica il facem pe 30 august asa ca acuma tre sa ne agitam si cu asta sa rezolvam si cu rudele sa vedem care cand vine si cum, avion/masina etc.
Mai avem hopul asta si apoi in nov o excursie la dublin ca e ziua finutzei noastre si tre sa taiem motzul si apoi de craciun o sa stam acasa sa ne relaxam ca ne-au ajuns evenimentele pe anul asta.
Cami uite www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001001&langId=-1&searchTerms=TODDLER BED WHITE" target="_blank">asa am hotarat sa ii luam am zis luam unul asa mai ieftin, impropiu spus ieftin ca patul e 60 salteaua 80 plus set cu perna si duvet plus doua seturi de pat, plus cearsafuri si etc ajungem pe la vreo 200 si ceva de lire, si mai micutz pt ca oricum dupa ce face si bebitza mica un anisor si ceva o sa le mutam impreuna in camera mai mare si tre sa le luam ceva paturi la fel poate chiar suprapuse mai vedem, asa ca luam acuma asta mai micutz pt Ari si il punem in camera mica unde sta ea acuma si patutzul de bebe la noi in camera.
Na cam asta de la noi pupici la toata lumea si intru mai acusi sa pun link-ul la poze dupa ce reusesc sa le incarc.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 saptamani
Ada_S spune:
Buna fetele
Am intrat sa urez puiutilor vostrii La multi ani de ziua copilului.......si pentru ca si noi suntem copii cuiva, La multi ani si noua. Sper sa aveti o zi fericita plina de joaca.
Am intrat scurt, o sa recuperez restul maine.......la noi e sarbatoare se tine ziua orasului, sarbatoarea a inceput vineri dupamasa si dureaza pana maine dimineata.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
31+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 8 saptamani

MissJJ spune:
Revin cu link-ul de la poze. Enjoy!
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 saptamani
ClaudiaH spune:
'Neata fetele!
CamiM, merci, m-ai facut sa apreciez cele 18 grade matinale si cele max 33 la pranz! Acum, datorita tie ma declar multumita, n-am motive sa ma vaiet ca-i cald. Cat despre faptul ca mai vreti un copil mi se pare super; e grozav sa ai un mic trib acasa. Daca nu m-as gandi ca trebuie sa lucrez si eu, sa ne putem lua o casa tare m-as gandi si eu la inca unul caci tare dragi imi sunt. Dar cine stie ce va fi mai tarziu.
Mada, un patut in genul asta avem si noi la Stefan, doar ca este culoarea lemnului natur si ne-am impacat foarte bine cu el, e super ok. Noi l-am luat de la Ikea muuult mai ieftin.
Julax,si eu ma simt cu aceasta a doua sarcina muult mai mare si mai greoaie desi psihic sunt muult mai linistita si plina de viata. Despre invatatul la olita, eu zic sa mai ai putina rabdare, o sa vina si asta la un moment dat. Eu am incercat cu Stefan abia pe la 2 ani si 3 luni (mi-am propus sa incercam vara ca sa-l las fara chiloti prin casa). La inceput i se parea firesc sa faca jos dar de fiecare data i-am spus ca nu e frumos, ca o sa calce in el, etc. si ca e mult mai bine safaca la olita. I-am promis si cate o recompensa, l-am mai pus si eu pe olita fara sa-mi ceara in fata la tv si lasandu-i apa la baie sa taraie astfel incat sa se auda din sufragerie (involuntar declanseaza mictiunea) si uite asa, mai cu accidente, mai cu recompense, intr-o saptamana a invatat ce se asteapta de la el si cum trebuie sa faca. Apoi inca vreo doua sapt. am mers in parc cu olita la noi caci nu voia sa faca pipi la copac. Urmatoarele inca 2 sapt. am invatat toaletele la toate magazinele din jur si uite asa... incet incet a invatat sa spuna mai devreme si sa astepte pana cand se poate. La 2 luni de la prima incercare nu mai uda nici noaptea patul. Ti-am povestit toate astea ca sa vezi ca se poate si sa te incurajez sa ai rabdare caci la inceput pare mai greu. Iar daca ti se pare ca nu e pregatita si nu vrea si pace, nu insista si nu va stresati poti incerca peste inca 2-3 luni. Succes!
De la noi... nimic nou. Lancezim.... Ma tot gandesc ce sa fac cu Stefan al meu ca nu prea mai incape in sacul de dormit si marimi mai mari nu sunt. El doarme singur in camera lui si obisnuit fiind cu sac nu stie sa se inveleasca singur cu plapumita/paturica. Iar ca sa ma scol de n-spe mii de ori pe noapte sa ma duc la el in camera sa-l invelesc parca nu-mi convine. Si nici nu vreau sa dorm cu stress ca s-a dezvelit. Voi cum procedati cu copiii vostri, cu ce ii inveliti noaptea? Va las acum, ne pregatim de mers la biserica. Va pup pe toate! O duminica placuta va urez tuturor, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
27+
iata minunea 2
danybv spune:
La Multi Ani !!! de 1 Iunie tuturor copilasilor, sa fie sanatosi si bucurosi 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria