Mamici ce asteapta al doilea copil (10)
Raspunsuri - Pagina 18
ClaudiaH spune:
'Neata!
Vin si eu la o cana cu lapte. L-am dus pe Stefan la o sedinta de acomodare la gradi, doar o ora. Asa ca nici n-am apucat sa ajung acasa si sa-mi fac o cana cu lapte cu cacao ca trebuie acusica sa ma duc inapoi sa-l iau.
La multi ani, Sanziana si Oana!!!!
Crengu, nu te mai necaji cu mancatul copilului ca nici al meu nu prea vrea nimic, mai ales acum cand e cald... ma mir cu ce traieste. Au si ei perioade mai bune si perioade mai proaste.
Dany, nu stiu cum ai timp sa pregatesti atatea bunatati.
Mada, faine achizitii! Sa le folositi cu placere!
Va pup, am fugit!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
28+
iata minunea 2
crengu75 spune:
Claudia, sunt sigura ca nu mai este un copil asa rau de mancare ca al meu. La el criza asta cu nemancatul tine de 3 ani!Deja ma dispera, sunt zile cand ma uit la el si ma mir cu ce traieste. Mananca dimineata si sera cate un castronel de lapte cu cereale. In timpul zilei mananca doar un cremvuste sau o branza topita, foarte rar cate un castronas de ciorba dar si aia cu forta. Ma crezi ca nu a gustat pana acum o rosie, un ardei, un castravete? Fructe doar gusta: cirese, capune si pepene verde. In rest nika. Nu vrea carne, tocanita, snitele, cartofi, mazare, etc, nimic din ce e gatit.
Ma apuca teama uneori, dar ma gandesc ca va trai el cumva......L-am dus si la doctor, analizele ii ies bune ( poate nu se lucreaza cum trebuie la noi). Mi-a zis ca daca e vioi si se joaca si ia in greutate cat de cat inseamna ca e bine.
Culmea e ca, pe cand era micut, pana in 1 an jumate -doi, toata lumea se mira cat de bine mananca . Cred ca mi-au deochiat baiatul, ca intr-o zi a refuzat orice mancare si de atunci tot asa o tine.
Ma dispera!!!!!!!!!!!!!
Of, of, poate o sa vina ziua sa se schimbe din nou cum era.![]()
![]()
![]()
Rianna
Crengu
31+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 7+ saptamani!!! Doamne ajuta!!! 
danybv spune:
ooooffff mai crengu imi pare rau pentru tine prin ce treci , dar sa stii asa cum a spus si Claudia , copii au si ei ritmul lor de mancare, si eu uneori am aceasi problema cu Andrei , are zile cand mananca de rupe si sunt si zile cand nu vrea si gata , pot sa-l rog sa manance sau sa-l fortez ca degeaba lupt .

Claudia mai sa stii ca uneori imi este si mie greu cand stau toata ziua la bucatarie dar imi face placere , bine numai spun ca la mine ora de culcare este 23-24 , deci pana atunci am timp sa fac multe ![]()
Mada sa stapaneasca sanatoasa bebelusa lucrurile care i le-ati cumparat 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
ana_a spune:
Salut!
La multi ani!!!Oana si Sanziana!!! Multa sanatate si numai voie buna!!!
Oana, nici nu pot sa explic in cuvinte prin ce stres am trecut eu ieri cu medicul de familie, cu policlinica si cu patronul....offf
Azi dupamasa ma duc la medicul de familie sa vad daca imi pune concediul cu data de 1 iunie si apoi mai vedem....daca nu nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza! Nici prin cap nu mi-a trecut ca as putea sa am astfel de probleme....interesant ca nu stiu de ce nu m-am interesat de loc despre acest concediu, eram convinsa ca medicul stie ce are de facut
aici este vina mea....dar asta este, pana la urma va iesi cu bine.Si binenteles ca am sa-mi schimb medicul de famile...lucru care trebuia sa-l fac de multa vreme dar cum nu am avut treaba pe acolo am cam ignorat acest aspect.
Vai....ieri la Bistrita a luat foc catedrala evanghelica din oras, cu cel mai mare turn din Transilvania, a ars tare urat, pompierii nu au reusit sa faca mare lucru....off...azi dimineatza ma trecut pe acolo si era sinistru...
parca nu-mi venea sa cred... Eu sper sa reuseasca sa o faca la loc...
Stefan aseara mi-a facut febra, acum parca nu ar mai avea nimic, a facut 38,5 sub bratz, azi nu l-am dus la gradi si acum se joaca la nisip....nu tuseste decat fff usor, cred ca este un rosu in gat, mai tarziu mergem la medic sa-l vada. Ieri mi-a spus ca il doare burtica ca a mancat la gradinita prea mult, toata supica si tot ficatelul cu orez. Mai devreme mi-a zis din nou ca il doare burtica....nu are nici diaree si nici nu a vomat pana acum....
Eu sunt cam agitata, cu treaba asta cu concediul, azi noapte pe la 12 eram inca tensionata, foarte greu am dormit si cred ca am avut si ceva contractii, nu stiu, o durere cumplita de spate, parca simteam ca imi este frig, durere care radia sub burta...tare greu m-am linistit si azi umblu ca pe oua....
M-am intins din nou la vorba....dar inchei acum ca ma duc sa vad ce mai lucra copilul asta al meu in curte ca a disparut din raza mea de vedere ![]()
sa va arat si eu cateva poze, cu noile constructii din lego ale lui Stefan aici
O zi buna si sa auzim numai de bine!!!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
ClaudiaH spune:
Buna din nou!
Crengu, nu te panica, te rog, ciudati mai sunt
. NIci Stefan al meu nu mananca nici un fel de leguma sau fructa cruda. Medicul a zis sa-l las in pace cata vreme creste relativ ok. A zis ca fructele le pot lasa linistita uitarii dar legume sa insist sa mancace desi chiar ca pe medicament. A zis sa-i dau 4-5 tipuri de legume pe saptamana; sa le gatesc cum cred eu de cuvinta si sa-i dau o lingurita inainte de masa musai, ca pe medicament. Dar nu mai mult de 2 lingurite pe zi daca nu le vrea cu placere. Ii mai fac chiftelute in care pun un sfert carne tocata si restul mazare pasata, morcov ras... diverse legume si il mai pacalesc asa. Pana la un an jumate si Stefna era chiar grasut si manca de se mira toata lumea dar s-au dus vremurile alea. Am inceput sa ma obisnuiesc, il las in pace... ii dau ce cred eu minim ca sa creasca si in rest... treaba lui. De exemplu ieri a baut un pahar de 150ml lapte cu o lingurita de miere la ora 8, la 10:30 a papat o feliuta de paine cu pateu de pasare si un pahar de suc de fructe (struguri cu portocale), la ora 13, 2 linguri de piure de cartofi cu broccoli si cu putina paine iar seara un patratel de cca 5/5cm de pizza cu spanac si un iaurt cu fructe. Deci... putin dar se spune ca stomacul unui copil e cam la fel de mare cat propriul pumn asa ca nu incape prea mult in el. Ma stradui ca putinul pe care-l mananca sa fie calitativ dpdv nutritiv (de exemplu ii dau paine integrala cu seminte, sa fie totul cat mai natural, etc.) si in rest ce-o vrea Dumnezeu, copil mort de foame cu mancarea in fata nu s-a vazut. Scuze daca te-am coplesit cu amanunte dar m-am gandit ca poate te ajuta sa stii ca mai sunt copii dificili cu mancarea si ai nostri nu sunt singurii. Daca avem destula rabdare o sa treaca
BIne ca sunt sanatosi si cresc.
Ana_a, mereu ne coplesesti cu constructiile lui Stefan al tau
; cand vad ce face el ma rusinez cu al meu care n-are nici o treaba cu jocul lego. Felicitari! Cat despre febra sper ca i-a trecut deja. E posibil sa fi fost si o usoara insolatie daca a fost mai cald si de-asta sa faca febra.
Iata si pozele din micul nostru concediu. Sunt cam multe dar nu m-am indurat sa le mai triez o data.
Va las acum, ma duc sa pregatesec pranzul. Va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
28+
iata minunea 2
crengu75 spune:
Claudia am vazut pozele din concediu. Cred ca v-ati distrat grozav. Baiatul s-a distrat de minune, asa-i?
Si eu incerc sa-i dau mancare cat mai sanatoasa dar nu vrea sa guste nimic. Asa ca in disperare ii dau crenvustele( stiu ca nu-i bun dar e singurul pe care-l mananca mai ales la gradi). Cum sa-l fac sa pape piftelute? Chiar azi vreau sa fac. Eu gatesc papa bun, ca doar pap si eu, supite, ciorbite, carnita de pui la gratar, cartofiori, etc.... dar din pacate pap doar eu. Cristian zice ca nu-i este foame si fuge.
Asta este . Am sa incerc faza aia cu o lingurita de legume inainte de masa cum ai zis . Poate reusesc.
Ana_a, sper sa reusesti cu concediul. Am vazut la stiri cum a ars biserica. Chiar acum la ora 5 a reluat la Protv.
Rianna
Crengu
31+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 7+ saptamani!!! Doamne ajuta!!! 
OanaRusu spune:
Multumim de urari

Crengu, Claudia, intram in clubul celor la dieta
Paul a mancat intotdeauna bine, dar acuma de vreo sapt se hraneste doar cu nervii mei...... imi refuza zi de zi pranzul, ciuguleste una-doua bucatele si gata, n-ai ce-i face... in schimb ma tampeste cu biscuitii - a primit prin parc de la mamici prea binevoitoare - nici macar nu m-au intrebat
si mai era si grozav de murdar pe maini.. ce sa-i zmulg biscuitele din mana dupa ce l-a apucat...
Iaca cum din 2-3 ocazii din parc m-am trezit cu o obsesie - sta lipit de usa camarii sa-i dau "bitzii" ca stie el ca am.... na, cum zice si Claudia, nu moare el de foame....
Ana, mi-a trimis frate-meu ceva poze cu turla, ma doare sufletul.... doamne, e doar simbolul orasului - tare-mi pare rau ![]()
Sanatate la Stefan 
Oana
39+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Oana,Sanziana,LA MULTI ANI
Sa fiti sanatoase ,fericite cu bebe 2

Oana,imi place reteta,intreb si eu ca omul,se incheaga capsunelwe alea doar cu unt si zahar?
Si albusurile de deasupra sunt ok?Ziceai de o poza cu tortul,daca se poate...
Oricum,am sa-l incerc,ca am capsuni in gradina si reteta pare superok.Merci mult
Sanziana,merci pentru tortul de pe balcon si cafeluta sau ce-o fi acolo
Marg sa pregatesc papa pentru Alex si revin
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Ana,sper sa fie bine Stefan.Toata admiratia pentru ceea ce face.Am vazut pozele.Super!!!
Am vazut si eu ieri la stiri ce sa- intamplat cu simbolul orasului...![]()
Crengu,ma sperii,ca si alex manaca totusi bine,adica ciorbita zilnic,mai trebuie uneori sa il iau cu una alta,mai ales cand e vorba de lapte...hnmmm,sper sa fie bine.Important e sa fie sanatosi pana la urma,dar parca te simti mai bine cand vezi ca mai si manaca cat de cat bine
Si eu iau zilnic Elevit,ma gandesc ca si asta o fi motivul pentru care m-am umflat asa,ca la Alex am luat doar in ultimul trimestru si in primele luni de alaptatare.Poate mai fac o pauza si iau doar in ultimele 2 luni.Ma mai gandesc...
Claudia,am vazut toate pozele,foarte frumoase,ai inotat?
Mada,e superb leaganul,Ari si ea dragalasa foc ca de obicei
dany
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Oana,Mada

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica