Mamici ce asteapta al doilea copil (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Tot tarziu scriu.In primul rand
Oana,Mada
Oana,sari mai repede cu retetele,ca dupa ce vine bebe e mai greu.Si trec si capsunile...
Mada,mai e putin,foarte putin,te cred ca e greu,mai rezista un pic....
Dany,trece si indigestia asta lui Andrei,bine ca face la olita constant.Maria e..La multi ani pentru maine!!!Posteaza si aici reteta cu tortul,ca deja salivez
Cami,nu ma saturam sa ma uit la poze.Suuper!!!
Crengu,se pare ca nu mai am mult de asteptat cu pozele.Nu-ti fa griji,bebelina va veni la termen
Sanziana, sa ai energie.
Eu am cules azi si ieri capsuni(ca mama a facut dulceata) de am facut febra musculara Dar suntem bine de altfel,Alex se murdareste din secunda 2 in care iese afara,e foarte harnic,aduna iarba,grebleaza,tunde iarba,sa vedem cat il tineIeri a facut pentru prima data kk si pisu la wc ,dar numarul de pampersi e acelasi zilnic.
Somn usor tuturor!!!!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata fetelor!!!!!!!
Am pus pozele si revin mai tiarziu ca a venit mami la mine.
Paaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/

Rianna
Crengu 31+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 7+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

BUna fetelor!

Eu am lipsit cam mult de la apel sunt in concediu de o saptamana dar nu am reusit inca sa ma asez la birou sa scriu, in schimb va citesc.

Am si eu cateva intrebari:

Mai este cineva care nu ia deloc vitamine? Eu am luat o singura cutie de elevit dupa care nu am mai luat, analizele mi-au iesit foarte bune si cica nu necesita vitamine....cei drept am facut doar o singura tura de analize, voi ati facut 2 ture? Cu munca de dimineatza si pana seara sincer...am cam neglijat partea asta, dar ma simt ok, si nu par ca as avea nevoie de vitamine.Ma bate gandul sa ma duc maine sa imi fac inca o tura de analize.

Care dintre voi nasteti cu cezariana? Eu trebuie sa nasc cu cezariana si deja ma apuca panica cand ma gandesc....imi este cam groaza...incerc sa nu ma gandesc dar nu prea imi iese.

Asa, si o ultima intrebare, cum stati cu epilatul inghinal , va intreb ca eu cam de 2 luni nu am mai fost pe la cosmetica....si acuma parca imi este groaza, in fiecare zi imi propun de dimineatza sa ma duc si tot aman. Mi-am adus aminte ca la prima sarcina m-am dus neepilata si m-au ras cu lama acolo si pe urma tare nu mi-a placut senzatia aia...putin ma iritat. De data asta as merge sa ma epilez la cosmetica, de tot, inainte de nastere da nu stiu ce sa fac... mi frica sa nu cumva sa se infecteze vreun por la vreun fir de par si sa am probleme cu operatia....voi ce parere aveti?Sunteti careva intr-o astfel de situatie? Cum procedati?

Asa....acu ca am pus numai intrebari, sa revin si cu galeria, pentru Oana, Mikycris si mada, va doresc nasteri usoare si sa auzim numai de bine!!!!

Incerc sa intru mai des, acum ca sunt acasa, deocamdata Stefan inca mai merge la camin, saptamana viitoare va merge cu buni la Tihuta la munte, singurel fara noi, dupa ce a avut deja o experienta de acest gen, o saptamana la Colibita tot cu buni unde sa descurcat fff bine, baiat curajos care stie ca mami cu tati il iubesc si poate sa stea linistit cu buni A fost nitel greut dar sa descurcat de minune acolo, plus ca asta il ajuta sa devina mai independent. Mai greu a fost pentru noi, parintii....ca ne-am invartit ca leii in cusca toata saptamana, ne-a fost un dor cumplit de el.

M-am cam lungit la vorbe....mai revin eu pe parcursul zilei.

O zi buna si sa auzim de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetelor

Incep ziua prin a va servi cu o felie de tort virtuala si
Julax multumesc pentru urari si felciitari lui Alex pentru reusita de la wc

uite reteta :
www.vulpeabucatar.com/forum/viewtopic.php?t=317" target="_blank">tort cu iaurt si visine

Crengu superbe pozele , mama mama ce de-a lucruri i-ai luat bebelusei , sa le foloseasca sanatoasa si bucuroasa
Am daugat poze noi si filmulet
va doresc o zi frumoasa si mai revin

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

danybv, vazut pozele! Vai ce mare a crescut Maria....deja 5 luni??? Oh...ce repede trece timpul....

Am vazut si celelalte poze a lui crengu si ale lui Cami.

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,superbe pozele,imi place noul look,cred ca e usor de intretinut,burtica super,Cristian e frumusel foc,hainutele bebelinei frumoase,ce mai...
Ana,eu la sarcina trecuta am luat vitamine doar in ultimul trimestru,acum mi s-a recomandat sa iau tot timpul,data fiind diferenta mica dintre sarcini cat si faptul ca am alaptat pana am ramas insarcinata(coincidenta)
Referitor la epilatul inghinal,vreo 2 luni nu am reusit sa ajung la cosmetica si am folosit lama,dar mi-am luat inima in dinti si acum o luna am fost,a durut putin mai mult,caci se intarisera radacinile,dar acum vreau sa ajung lunar ca totul sa fie ok.Mi se pare cam dureros sa mergi inainte de a naste,as sugera sa mergi de pe acum constant,mai ales ca e greu sa te ocupi de dumneaei cu burtica mare
La intrebarea cu cezariana nu stiu ce sa spun,incerc tot natural,sa vedem ce va fi...
Dany,ce nasuc simpatic are Maria,frumosi cei 2 fratiori.
Merci de reteta,hmmm,crema aia ma gandesc cum sa o modific,caci as vrea sa fac cu capsuni,dar fara sa folosesc compot.Ma mai gandescIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

multumim de galerie

Incep cu ce-i mai important [;]

Tort de capsuni:
1 kg fructe intregi
1/2 pachet unt sau margarina (eu folosesc rama)
1 cana de zahar (cana de lapte, de 250ml)
Se pun pe foc pana se topeste margarina si zaharul.

Deasupra se toarna un blat din
5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina alba (cernuta proaspat)
1 praf de copt
suc de lamaie sau rom
Albusele se bat bine cu zaharul si sucul de lamaie (ajuta la dizolvarea zaharului) se adauga galbenusurile apoi faina amestecata cu praful de copt.

Se toarna peste fructe si se da la cuptor - se coace ca un chec, cuptorul sa fie incins dar flacara medie la introdus, dc se coace prea repede mai reduci focul - nu stiu prea bine sa explic, eu fac asta din instinct dar depinde enorm de ce cuptor ai

Se lasa la racit - neaparat!!! - si rece se intoarce pe platou.
Eu il decorez cu spnma de capsuni (1 albus de ou + 1 cana de capsuni taiati sferturi + 3/4 cana de zahar - aceeasi cana ca si cea de capsuni) Sotul prefera spuma mai putin dulce asa ca pun mai putin zahar da' ii pun intaritor de frisca - dc pui 1 cana de zahar ies dulce dar si foarte "tzeapana". Intai se bate bine albusul, apoi adaugi 1/2 din zahar si bati bine, apoi 1/2 din fructe, bati bine, din nou zahar (restul) si ultimele fructe.

Na, sper sa va placa mie mi se pare o reteta tare simpla - tine tortul la frigider si va fi foarte-foarte racoros

In loc de capsuni se pot folosi alte fructe zemoase - de ex zmeura...

Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

fetele toate si mai tare pruncii din dotare - ce poze frumoase nici nu stiu pe cine sa pun in cap de lista asa ca pun pe toata lumea

Am avut 2 ore si jumatate contractii dureroase - insa suportabile cel putin pt mine - azi noapte, insa neregulate iar dupa 5 jumate au disparut ..... asa ca tot la 2 in una suntem....
M-am ales doar cu noaptea nedormita macar ca sper sa s-a mai lasat colul si sa intru si in contractii bune-bune sapt asta

Azi am umblat dupa carucior - am gasit in sfarsit un model care ne place mult, dupa ce il luam poate vine si bebelina

Cam atat scurt - sper sa ajung deseara din nou - de ieri de la pranz nu a mers internetul in partea noastra de oras si sper sa nu se mai repete.

Mada & Mikycris

Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Oana si Miky

Noi suntem ok eu cam fara chef de nimica duminica vine mama si ma chinui sa termin curatenia si ce mai am de ordonat de prin camera, sambata o sa ma ajute Flo sa terminam si jos vreau sa mut mobila sa aspir pe dupa sa lustruiesc laminatul, am de curatat niste vopsea din hol de pe gresie de la cum am varuit si tre sa schimbe el doua intrerupatoare la bai si sa vopseasca plinta din hol si de la toaleta.
Am primit ieri leaganul fetei si aseara l-am instalat. E tare frumos ne-am cam certat cu Ari ca s-a suparat ca nu e al ei si i-am explicat frumos ca ala e pt bebe din burtica de la mami ca ea e fetita mare si nu mai are nevoie de asa ceva ea are leaganul din curte. s-a cam botosit si alintat si batut din picioare oleaca da i-a trecut. Azi i-a dat tarcoale la leagan dar nu a facut decat sa se joace cu floricelele de pe masutza aia si sa puna ceva jucarii in el. Deci momentan e ok. De aia am si vrut sa il instalez de pe acuma sa se obisnuiasca cu el si sa stie ca e pt bebe. Uitati aici poze cu noua achizitie. Imi place tare mult cum arata parca in catalpog nu era cine stie ce da in realitate arata f frumos mai ales cu baldachinul ala si imi place ca husa de la scaun este f moale si finutz materialul la atingere. Acuma speram sa ii placa si lui bebe.
Azi au livrat si patutzul ala bun pt Ari acuma sa comandam la sf sapt si restul ce mai avem nevoie si sa le instalam la ea in camera abia astept, sper sa ii placa patutzul de fetita mare. Tre sa ii instalam si www.childrens-rooms.co.uk/product_display.php?product=winnienaturetrailkoollamp&bc=theme&t=winniethepooh" target="_blank">lampitza cu winnie ca are lampa din aia de pus langa pat da nu am pus-o pana acuma ca ea dormea in tarc deci nu avea rost sa o punem da acuma daca avem patutz de copilutz mare ne punem si lampitza langa pat.
Dany la multi ani pt printesa mica. F frumoase pozele, sunt asa faini impreuna fratiorii de iti vine sa ii papi si fain tortul.
Crengu imi place noua tunsoare si pozele cu burtica sunt f frumoase, nu mai vb de cele cu baietelul tau scump.
Oana si eu tot astept contracii mai dese mai ceva nimic momentan ci numai chestii de antrenament. Ce carucior ati ales pana la urma? Noi tot nehotarati suntem.
Ana eu nu iau vitamine aici nu se dau decat la inceputul sarcinii acid folic si apoi daca la nalizele de la 28 de sapt iese fierul cam mic iti mai da ceva supliment in rest nu se da nimic, le iei din papitza.
Legat de epilat eu mereu m-am facut cu lama sau cu veet crema din aia, acuma de cand cu sarcina cat am putut si am vazut m-am facut cu lama acuma nu prea mai am cum sa vad asa ca, cu ajutorul oglinzii am tuns scurt si frumos uniform. Oricum aici ei nu recomanda sa te razi sau sa te epilezi imediat inainte de nastere pt ca cica pericolul de infectie este mai mare adik la radacinile firelor de par pot intra bacterii si microbi, atata timp ca este tuns scurt si se poate vedea pe acolo tot ce trebuie e ok. Oricum aici nici nu te rade in spital si nici clisma nu iti face.
Iulia felicitari pt mersul la toaleta. Tu cum te mai simti? Vai ce as culege si eu capsuni din gradina in ro aveam toata vara in fiecare zi bagam capsuni la greu acuma ne bazam pe supermarket da nu chiar in fiecare zi ca sunt cam scumputze si nu mereu sunt din astea de uk adik de gradina ci mai sunt si de olanda sau alte tari si de parfumate is parfumate da nu au gustul ala de capsuna.
Cami am vazut pozele, f frumoase printesele tale. Sunteti o familie tare frumoasa.
Am pus si noi poze mai recente cu printesa, eu am sa fac in weekend niste poze sa va arat si burtica.
Restul de fete pe unde umblati? Mai dati vreun semn.
Pupici si mai revin.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 14 Zile

Mergi la inceput