Mamici ce asteapta al doilea copil (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna fetelor!
Mada nici eu nu te pot ajuta cu descifrarea durerilor de nastere, ca am facut cezariana la rece, de urgenta!
Dany foarte frumoase poze!Eu am zis ca ma apuc de "operatiunea olita" dupa ce venim din concediu, sa nu-l zapacesc, deci din iulie, va avea 1 an si 9 luni. Sa vad ce chef voi avea! macar nu ma mai chinui cu pusul pemparsului care la noi a devenit un tur de forta si nervi cu caruta!
Claudia ma bucur enorm ca Stefan e bine si se adapteaza incet incet si la gradi!
Oana spor la cumparaturi si dam startul la galerie numai sa ne zici cand!
Noi suntem bine, in principiu, doar ca azi noapte am avut o noapte mai mult alba. Dragos a dormit ff prost, apoi am avut eu insomnii, s-a trezit si tare dimineata. Acum sunt obosita moarta dar nu pot sa adom, poate mai tarziu, cand bineinteles se trezteste Dragos, ca asa am eu bafta!
Pupici tuturor

21+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

oooo dupa ce siptome ai tu Mada mie ca ai sa nasti cat de curand fara ca sa te astepti , ai sa vezi nu vreau sa te sperii dar se apropie sa ai parte de odihna azi si sa termini repede cu maseluta
Sanziana si noi tragem lupte cu Andrei la pusul pampersului dar tot noi suntem mai fortosi bafta multa iti doresc , sper sa reusesti din prima .Iti doresc si tie odihna placuta
Multumesc fetelor pentru aprecierea pozelor
Deci pentru Mada si Oana gaelria este activata

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Danybv sunt super pozele cu Maria. E dulce foc si e foarte fotogenica. Mereu zambeste...asa sa-i ajute Dumnezeu sa faca tot timpul!
Mada_mxm pup dulce sa treaca durerea aia afurisita de masea

Sanziana cum te mai simti? E bine burtica?

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor ms.
Dany asa zic si eu ca mult nu mai este dupa toate semnele astea. Eu tot la fel sunt mai ametita oleaca de la oboseala si toate celea. Acu ma imbrac sa plec spre dentist.
Revin diseara sa va zic ce am rezolvat.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

saru`mana pentru urari Amalia sa-ti dea si tie DD sarcina usoara si bebe sanatos
Mada sa vezi tu ca nasti in wekeend si noi o sa ne bucuram pentru tine asteptam vesti de la dentist

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Tb sa schimb un kk da' am vazut ce zice Mada si cred ca o sa mi-o ia inainte

Dany, asa scumpa e Maria multi si zemosi de la noi

Eu parca nu vreau inca galeria - medicul pleaca in weekend la socri, deci intre 7 si 9 nu e in oras eu zic ca in 10 incepe numaratoarea inversa asa contractii cum zice Mada eu am avut doar un episod f scurt azi noapte - in rest, bebelina e foarte activa - doar durerile de spate care ma tampesc cand merg (dc stau pe scaun sau intinsa nu ma doare nimik) sunt neplacute...

Mai vorbim maine mamicile toate si toti-toti puiutzii din dotare!

Oana 38+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Oana atunci nici nu pomenim de galerie, ca nu cumva sa facem o prostie! hai ca poate nasti pe 12 iunie, e si ziua mea!
Dany nu stiu ce succes vom avea cu olita, ca am mai facut tentative si au cam esuat. Acum vreau sa trec direct la chilotei, va face cu siguranta pe el, dar sper ca intr-un final il va deranja si imi va spune. Cu pusul pempersului ma dispera, da atat de mult din picioare, se suceste, se rasuceste si mi-e frica sa nu ma loveasca in burta si stau mai departe de el si....ce sa mai zic...trag aer in piept si numar pana la 10 ca nu am voie sa ma enervez
Amalia de cand simt ca misca bebe ma simt mult mai bine, adica am scapat de greturi, aseara am facut imprudenta sa mananc aripioare cu usturoi si mi-a fost o greata toata noaptea si acum chiar am jurat ca in sarcina asta nu mai pun gura pe usturoi, nu-i prima data cand mi-e rau!Tu cum esti? Nu ai aflat ce vei avea?
Mada pai incepem galeria si sa treaca in primul rand durerea de masea!

21+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sanziana inca nu stim ce este ca a fost rusinos si nu s-a aratat Pe 17 iunie merg din nou la ecograf, de data aceasta la morfologie fetala si speram sa aflam si ce este.
Oana sa te ajute Dumnezeus a nasti cand e si medicul tau si sa nasti usor!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,si eu ma gandesc ca poate poate...se apropie marea intalnire,sper ca ai rezolvat cu maseaua.Cand va ffi ,de acum nu mai conteaza,Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine,mai usor ca la sarcina trecuta
Oana,mai asteptam.Sa stai si tu linistita
Dany,ai gemene?Ai facut si tort pentru 1 iunie.Foarte frumos
Cami,inghetata de dimineata nu se depune
Claudia,activitate intensa la voi
Sanziana,ma bucur ca esti mai bine
toate mamicile!!!!!!!!!!!!!!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sanziana, nu-mi spune ca ziua ta e in 12 iunie eu la fel

Asta cu schimbatul pampersului e mare provocare uneori - am observat ca e un soi de manifestare de independenta, asa ca imi dau silinta sa-l previn mereu - "ai facut kk? pai tb sa schimbam pamperul, sa nu faci buba la funduletz" - asta merge acuma pt ca a cazut si si-a julit un genunchi asa ca stie ca buba "doale" si nu vrea sa faca si la fundic.... adevarul e ca se irita uneori asa ca nu-i minciuna eu nu-s buna la minciuni si nu vreau sa-l mint, asa ca ii zic asta pt ca chiar cred
Mai nou coopereaza mai bine dc e avertizat - adica il previn mereu ce vreau sa facem impreuna, dc iesim, dc mancam etc - da' teoria e teorie, practica e practica... uneori merge, alteori nu....

Multumesc pt gandurile bune aseara am adormit la 9 si ceva - am dormit pana pe la 6.30, am si visat aiurea, da' parca sunt mult mai bine decat ultimele zile asa ca sper ca eu sa fiu pe aici in weekend sa fac galerie la Mada

Oana 38+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput