Copilasi din 2002 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_C spune:
Da, e un frumos bb Matei siintr-una din fotografii am avut impresia impresia ca se uita drept la mine.
Gabb, multa sanatate lui Julian, sa se faca bine cat se poate de repede!!
Ceva asemanator a avut si Robert la 2 ani jumate, amigdalita plus gastroenterita, urat de tot.
Nicoleta spune:
salut.
katty, super montajul!
Nicole, sanatate, lasa ca trece, sper repede.
Sinzi, cum o fi sa iei copilul la serviciu?? Stefan ar vorbi nonstop...
eu nu prea am cum sa scriu, bb sta pe mine.. face nani...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Sabina spune:
Lucia, ia sa-ti fac si eu pofta de bebe mic:)
http://picasaweb.google.com/degeticaa
Gabi, santate lui Julian!
am sa mai citesc din urma, dar sa va spun despre noi nitel.
Sofia n-a prrea mers la gradi anul ast,a dar a inceput pianul. A facut f mari progrese.
E adevarat ca nu o pot compara cu un copil care face de juma de an pian, pt ca ea pe langa profesoara ne are si pe noi, deci nivelul la care e ea acuma e extrem de ridicat fata de cei de varsta ei.
A invatat sa scrie si la computer in word:))) , scrie scenarii de film. (eu ii deschid word-ul)
va dau copypaste:
printesa doarme in castel. Pe Jos. printul o
salveaza. prin lupunduze. cu vrajitoarea.
Printul zice imiacordati a acest dans da
Si pleaca pe cal
io una m-am stricat de ras
Cu bb se intelege perfect, il adora, si el pe ea, diferenta asta e superba intre ei.
va pup, noapte buna!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cristina_C spune:
Sabina
M-am grabit sa vad copiii tai frumosi. Nu-i mai vazusem de la "Povesti nemuritoare"
Sofia scrie propozitii si canta deja, felicitari!! O dai din septembrie la scoala, la fix 6 ani sau peste 1 an, la 7?
Nicoleta spune:
Sabina, acum ca te gasesc la subiectul asta sa nu crezi ca scapi! :)
Ai copii superbi, sa fie sanatosi! Sper sa interactioneze si ai mei asa, peste cateva luni!
sinzi_ana spune:
Sabina, ma bucur ca iti faci timp sa scrii si la noi!!! Frumosi foc puii tai!!!!
Sa stii ca eu asta regret, si stiu ca in Romania este maare diferenta fata de ceea ce ti se ofera aici: profesorii de muzica si profesorii de sport!!! Asta este acum, ne multumim cu ce gasim. Aici nu se face nimic serios la varste mici (sa nu streseze copilul, si la varste mai mari este prea tarziu....)
Probabil ca as fi regretat si scoala, daca nu as fi dat (din intamplare) peste montessori...
Cu sportul il putem ajuta noi, dar cu muzica...de abia stim sa spunem de la cap la coada: do re mi fa...
Eu as vrea sa o aud pe Sofia cantand la pian...daca ai vre-o inregistrare...
Scrie foarte corect!!!!! si ce cuvinte foloseste!!!! A invatat sa scrie la gradi? Sau voi ati invatat-o???
Nicoleta, asa face si David...vorbeste, raspunde la telefon (daca nu sunt atenta), trage la xerox, si se converseaza cu toti clientii...dar nu am de ales...Summer camp-ul nu incepe pana saptamana viitoare...si nu am cu cine sa il las...
Din fericire, nu trebuie sa stau mult la birou, sunt zile cand nici nu ma duc, imi iau de lucru acasa la biroul meu...
Daca are clienti atunci trebuie sa merg, caci sunt multe acte de completat...
Cristina_C, ne-am ales si noi cu un lego zilele astea...Star Wars...Dupa ce s-au dezmembrat toate pe care le avea (cum vine cineva in vizita cum direct parca la lego se duc si le arunca de colo colo, pana nu mai ramane nici o piesa intreaga...) si nici nu mai stiu cum sa le sortez la loc...
Asa ca am cumparat ceva nou...
Gabbriela, imi pare rau pentru Julian...sper sa treceti cat mai repede peste asta!!!!
Voi ati luat vacanta?? Ce planuri aveti?? Merge in summer camp???
Katty, frumoase poze ca de obicei!!!! Ce imi plac costumele!!! Frumoasa serbare...uf...aici de ce nu pot sa faca asa???
Eu si sotu am chiulit azi de la munca...asa ca am iesit dimineata la o cafea si o barfa, apoi m-a scos in parc...hihi...ne-am plimbat ca in tinerete, si apoi am stat pe o banca ca 2 porumbei...ah...ce vremuri!!!! Apoi am mers la un restaurant...si la urma l-am recuperat pe David de la gradi - ultima zi, unde au avur party, cu tobogane cu apa, castele de sarit, pizza, prajituri si mici surprize...
Cu el am cautat sa ii cumparam adidasi de tenis (sotu cu ideea) pt summer camp si am batut mall-ul...ah...nu stiam ca e asa greu sa gasesti adidasi de tenis pt copii!!!! Am aflat anyway...
Apoi la piscina ne-am incheiat ziua...nu era nimeni asa ca ne-am intins pe toata areea!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Sabina spune:
Sanzi, pai eu cred ca la voi se face sport calumea! mult mai bine ca aici.
cat despre pian...sa stii ca si la noi e nivelul scazut la gradinitele obisnuite. Sofia face pian cu fosta mea profesoara...la liceul de muzica, unde tipa e colega cu sotul meu. Iar noi facem cu ea acasa, deci nu se poate compara, sa stii.
Inrregistrari noi nu mai am, pentru ca aparatu meu foto cel nou nu filmeaza, iar la ala vechi n-am mai incarcat bateriile de mult.
Insa trebuie s-o imprim.
Cristina, o dau la scoala la anu, la 7 fix, 6 ani mi se pare nu prea mica, ci ii mai vreau un an de cvasi libertate, si sa progreseze mai bine la pian, in asa fel incat scoala sa nu se suprapuna deodata ca soc al muncii
Cu scrisul...a invatat singura cu ajutorul nostru, adicaunde nu stie cum se scrie ne intreaba pe litere, si mai nou pe silabe. Am invatat-o chestia aia f simpla, pui mana sub barbie si afli cate silabe are cuvantul, dar acu nu stiu daca la straineze se aplica mereu, ca sunt prea multe cuvinte compuse. Oricum, aici e simplu, ca scrie fonetic, nu o vad scriind in germana la nici 6 ani
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
light spune:
Sabina, superbe pozele, si ce bine ca se inteleg asa de bine copiii.Al meu mi-a zis deja de vreo 2 ani ca el nu vrea decat fratior.Eh, om trai si om vedea...Super si povestea Sofiei.Liviu ii scrie doar mesaje pe messenger lui taica-sau, dar mai scurte.Gabbriela, cum mai e Julian?
my deviantArt Gallery
Sabina spune:
si Sofia vroia surioara, dar i-am spus ca pana la 2 ani sunt la fel bebelusii, infiferent de sex
la Mess n-o las eu, ca ar sta....,hiihihihihi.
ei zic sa nu amani prea tare, daca simti dorinta asta. NU exista moment potrivit, te asigur
Nicoleta spune:
Sabina, si eu am facut pian, 4 ani, dar nu s-a lipit de sufletul meu, nu am avut pian acasa... nu pricepeam ninmic din orele de teorie... insa sora mea chiar a fost talentata, pacat ca nu a vrut mama sa o lase la liceu de muzica (am facut pedagogicul amandoua). Am o verisoara din Buzau care erasi cred ca este talentata la pian, e profa de muzica laiceul de muzica din bucuresti, Marilena fosta Neacsu. o stii? Are cam 27-28 de ani, nu ne cunoastem prea bine...
A, nu am rezistat si l-am cantarit pe bb, a luat 350 gr de miecurea trecuta. Of, cand m-oi linisti??