Copilasi din 2002 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

maai, lasa cantaritu!! 350 de grame intr-o saptamana? valeu maica, asta o sa aiba 12 kile la un an

deci daca nici asa nu te-ai convins ca ai lapte......(media acceptata este 125 e grame pe saptamana la un copil care face pipi/kk cat trebuie)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

cred ca o stiu p[e marilena neacsu, am impresia ca a afcut sectia de pedagogie, cred ca in acelasi an cu mine(eu am inca 28 )
Intreab-o de Sabina, ca sigur ma stie.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by Sabina
ei zic sa nu amani prea tare, daca simti dorinta asta. NU exista moment potrivit, te asigurZero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

He he pai tocmai asta spuneam ca inainte de a-l avea pe Liviu ziceam "ce se tot agita lumea cu <<nu suntem inca pregatiti>> de parca ar fi cineva vreodata pregatit pentru bb, intotdeauna exista un nu sunt destul de matur, nu am casa mea, nu am jobul meu, nu am destula rabdare sau nu am destuii bani... asa ca la teorie stau bine, ca si la scoala de soferi. Insa sunt mai putin optimista si hotarata decat am fost cand l-am avut pe Liviu.Ca veni vorba de scoala de soferi, aia zic, la teorie stau bine, in Romania am luat examenul scris din prima cu maximul de puncte acu fo 11 ani, insa la traseu sunt si am ramas antitalent total.Acum fac iar ceva lectii de condus si din nou cu teoria stau f bine insa la condus am impresia ca sunt varza.7
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ati adus vorba de scoala de soferi?
Fetelor, mama mea face scoala de soferi acum, la 58 de ani!! Ne-a surprins pe toti. Zice ca vrea sa aiba masinuta ei peste cativa ani cand o sa iasa la pensie. A fost atat de ocupata in ultimii zeci de ani incat n-a mai reusit s-o faca (e medic legist si a avut mereu un program de lucru infernal).

Eu ma simt foarte nasol acum, am niste dereglari hormonale destul de aiurea si programare la un anumit doctor la care vreau sa ajung am reusit sa fac de-abia la sfarsitul lui iulie.

Saptamana viitoare pleaca sotul in France toata saptamana, si-o sa fiu doar cu Robert, singuri in Germanica, dar ne descurcam noi.
Va mai scriu, fug acum spre gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sabina, clar am lapte! Insa am ramas cu frica asta de la Stefan, l-am alaptat exclusiv 3 saptamani...acum verific si eu sa fie bine, sa pot lua masuri la timp... asta, dar si firea mea fricoasa, pesimista... as da inapoi cantarul, dar mai rezist fara??

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

mai, nu e nimica daca-l cantaresti, dar fa-o asa, admirativ (iote ce lapte meserias am io! ), nu cu panica

Mergi la inceput

wow, Cristina, e fantastica mama ta!
eu n-am nca 29....si n-am carmet, si mi-e frica de numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sabina, cand faci 29??? (io peste 2 sapt!!!!)
Aici profii de sport sunt foooarte ingaduitori cu copiii, si sincera sa fiu, nu poti face mai nimic daca nu ii inveti sa isi atinga limita si sa incerce sa o depaseasca!!!! Din fericire, la inot, ma pricep si eu fooarte bine si sotu, si il mai "educam" noi un pic...in plus una din antrenoare este romanca si are metoda "romaneasca"...
Cu muzica e alta poveste
Eu fac comparatie oricum la nivel de pregatire suplimentara...nu ma astept ca la orele de muzica din Romania la scoala, sa faca mai mult fata de ceea ce fac aici...
Noi si inot si muzica si tenis, facem suplimentar...in afara orelor de la gradi...

Cristina, bravo mamei tale ca are asa ambitie!!!!!!!
La mine dereglarile hormonale sunt la oridinea zilei...nici nu ma mai deranjeaza..., in ultimul timp le las sa isi faca gratios de cap...In sensul ca eu am perioada aceea "din luna" o data la 2 luni.....in rest sunt pe plaja sau in piscina!!!!

Lucia, deci esti hotarata se pare!!!! Atunci abia asteptam vestea cea mare!!!! Poate ma hotarasc si eu dupa tine!!!!

Nicoleta, si mie mi se pare ca ia foooarte bine in greutate...oricum in poze arata ca un bebelus mult mai mare...si tare serios

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna fetelor,
scriu si eu ceva sa nu ziceti ca am uitat de voi.. ma bucur mult pt tot suportul si cuvintele de incurajare.

Julian are alergi, infectie la sinusuri, infectie in gat, virus la stomac.. de aici toate relele cu diaree, voma, febra mare si lipsa pofta de mancare.
Acuma e pe antibiotic, antitermice am terminat de 24 de ore cu el, regim alimentar, sirop de alergi, spreiuri de nas... si respiratul e mai bine, si diareea parca s-a oprit si eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Astazi a mers la scoala :).

Sinzi, planuri de vacanta nu avem marete, inot, baseball, park, plimbari si cam atata.
Sabina ce pitici frumosi ai , sa iti traiasca... unde pot sa vad si eu un video cu "Galagia" ta cantand la pian?
Nicoleta, bb tau e un scump si papa super bine si laptele e bun, nu mai fi panicoasa, si Stefan e un cavaler ... ce mare a crescut.
Lucia, nu mai fi fricoasa ca nu e asa de greu condusul in AU , mai ales ca ai automata si nu mai trebe sa te gandesti la schimbator si la ambreiaj. Daca sti regulile bine si urmaresti oglinzile, respecti limitele de viteza, totul e bine.
pup pe restul si sorry ca nu mai pot sta sa mai sc...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sabina, dupa ce cantaresc bb imi zic in sinea mea ca ce bine ca creste... dupa 2 zile ma apuca intrebarile daca a mai crescut! Total aiurea ma comport! stai sa vezi cand s-o incetini ritmul... Cu Marilena am vb ultima data pe mess in toamna, nici nu mai stiu de cand nu ne.am vazut...

azi m-a zapacit asta micu cu suptu, pe seara. a mancat la 5.30, la 6.30, 8 fara 10, 8.30, 10... meserie!!Si se mai si supara ca nu gaseste... acuma doarme pe mine. De suptul lui noi suntem vinovati, l-am scos afara pe caldura mare, cu masina, prin hartoape...

Eu am de un an carnet, l-amluat la 29 de ani si o zi.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput