Copilasi din 2002 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
light spune:
Da, Cristina, si pentru noi e ciudat ca totul e pe dos aici down under insa incet incet ne obisnuim si cu condusul pe stanga si cu iarna din luna iulie si cu vara din decembrie. Chiar ma distram si eu ca a fost pentru prima data in viata mea cand am purtat fular de ziua mea :))
my deviantArt Gallery
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Multumesc de urari, cristina22.
Nicoleta, vad ca Matei creste, nu gluma.
Lucia, sigur c-o sa va obisnuiti si asa. In tara cand mai veniti in vizita?
Azi pe la 7 dimineata a inceput o ploaie nebuna cu tunete si fulgere, de ziceam ca nu mai iesim din casa. Se intunecase ca noaptea, dar in jumatate de ora a trecut, au disparut toti norii si a iesit soarele.
Ieri, duminica, am fost la Bayern Park dar n-am mai luat aparatul de fotografiat. Ne-am udat leoarca in niste barci, dar ne-am uscat rapid la soare.
Sa aveti o saptamana insorita!
light spune:
Cristina, pai avand in vedere drumul extrem de lung de aproximativ 25 de ore si costul destul de mare al calatoriei, si pe de alta parte faptul ca suntem aici doar de 4 luni, nu vad vreo vizita prin Romania in viitorul apropiat. sincera sa fiu probabil cu prima ocazie de concediu a sotului si chiar si cu urmatoarele nu prea ne arde de mers in Romania. Avem atatea locuri de vizitat aici...
my deviantArt Gallery
light spune:
Cristina, pai avand in vedere drumul extrem de lung de aproximativ 25 de ore si costul destul de mare al calatoriei, si pe de alta parte faptul ca suntem aici doar de 4 luni, nu vad vreo vizita prin Romania in viitorul apropiat. sincera sa fiu probabil cu prima ocazie de concediu a sotului si chiar si cu urmatoarele nu prea ne arde de mers in Romania. Avem atatea locuri de vizitat aici...Si in plus am promis ca preiau stafeta, nu?
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
Lucia-atunci, spor la munci!! (apropo de stafeta)
Cristina-asa e vara, imediat iese soarele. Si la noi a fost potop, saptamana trecuta!
Va pun o poza cu nasucul ranit a lui Andrei, dupa o cazatura cu bicicleta.
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Da, e drept, e departe. Chiar si noi, care stam mult mai aproape, ne-am schimbat planurile. Mergem in Ro 2 saptamani pe an- maxim iar restul concediului ni-l petrecem prin alte locuri, ca n-am prea calatorit pana acum. Exceptie cred c-o sa facem la iarna, de dragul zapezilor din Ro, ca pe aici iarnaa fost foarte saraca in zapada in ultimii ani.
Asteptam cat de curand vesti de la tine despre "stafeta"!
light spune:
quote:Multumesc multumesc!
Originally posted by cristina22
Lucia-atunci, spor la munci!! (apropo de stafeta)cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
![](bang.gif)
my deviantArt Gallery
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Maine e ziua matzei noastre dragi:
La multi ani! EMMA!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
Gabbriela spune:
la multi ani pui scump
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julianwww.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato