Copilasi din 2002 (48)
Raspunsuri - Pagina 15

Cristina_C spune:
Nina, drum bun si sedere placuta!
Nicoleta, ce scump era bb Matei in costumasul acela alb la botez! Sa dea Dumnezeu sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!
Dodo, mult succes si sa va si distrati vacanta asta la mare, la soare sau unde vreti voi!
Sinzi, Cristina22, si eu am aceeasi problema. Inainte mai eram cum eram (prapastioasa am fost dintotdeauna, dar nici chiar asa). De cand il am pe Robert, ma apuca din cand in cand o groaza ca i s-ar putea intampla ceva rau si ma simt foarte nasol atunci. Mai si visez cateodata tampenii. N-o sa se intample nimic rau cu copiii nostri, no way, no way, trebuie sa scapam de obsesia asta, o sa fie mereu bine si gata!!!
Eu sunt racita cobza zilele astea, pe sot l-am molipsit, ieri a inceput si la el, saracul, in schimb Robert a fost de data asta mai rezistent decat toti, doar ceva tuse si muci, insa, in rest, multa energie si voie buna.
Va uitati la meciuri? Tare s-au mai bucurat nemtii aseara ca au batut Portugalia. Pacat de ai nostri...
Va doresc un weekend placut si s-auzim numai de bine!

Dodo-pui spune:
Cristina_C La multi ani!sotului tau pentru maineSa-ti fie sanatos,sa fiti fericiti si tot ceea ce va doriti!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

light spune:
Multumesc cu intarziere pentru urariLa multi ani si tie Sanzi, tot cu intarziere! Sa fii sanatoasa impreuna cu cei dragi si sa ti se implineasca cele mai frumoase vise!Nina drum bun, si vacanta minunata!Cristina C la multi ani sotului tau, multa sanatate!
my deviantArt Gallery

sinzi_ana spune:
Cristina, La multi ani sotului!!! Deci e gemeni?? hihi (ca mine)...
Uf...si eu vreau sa ma descotorosesc de teama asta...inca nu reusesc...cand sunt singura si am prea mult timp la dispozitie...sau daca citesc o carte care sa imi dea liber frau imaginatiei...
Lucia, multumesc pentru urari!!! Ati luat vacanta???
DAvid si Radu se joaca de cateva ore bune la Wii Fit, noua achizitie a familiei...(ne lipsea sincera sa fiu...hihi..)
Sunt transpirati amandoi, dar inca ii mai duce...
E haios...au facut maraton, au sarit cu skiurile, au sutat mingii...au dansat chiar...astept si eu cand se plictisesc sa vad cum e cu Yoga!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Dodo-pui spune:
Cristina_C si
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Cristina_C spune:
Mersi mult!
Sinzi, pai n-am stiut niciodata daca 21 e ultima zi din Gemeni sau de fapt prima zi din Rac. Oricum e la granita dintre astea doua zodii, dar consideram ca face parte din Gemeni - cu puternice influente din Rac, insa.

light spune:
Noi inca nu am luat vacanta, ultima zi de scoala e 27 iunie, apoi urmeaza doua saptamani de vacanta de iarna dupa care reluam scoala, al doilea trimestru, si abia in primavara, in octombrie, o sa se mute Liviu la scoala primara de langa casa, dar pana atunci mai are un trimestru de facut aici la English language school.
my deviantArt Gallery

Nicoleta spune:
Salut.
eu nu prea am timp...
intru raaar. multumesc pentru aprecieri!
sa va spun si voua cu maaare bucurie: la 8 sapt (ieri) bb matei avea 6.300!!!!!
va pup.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

cristina22 spune:
Cristina-sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti!!
Lucia-ce ciudat, vacanta de iarna in iunie si de primavara in octombrie!!
Nico-Matei e un urias!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)